IP: *.* 03.01.02, 16:30
Interesuje sie tym ktoras z mam? Chodzi mi konkretnir o haft krzyzykowy. Mam duzo wzorow... moge sie podzieli, wymienic :)Pozdrawiam,Marta z Ola (13.03.2001)http://www.olenka.phg.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: DorotaL Re: haft IP: *.* 07.01.02, 22:17
      Trochę haftuję w oparciu o wzory z BUrdy. Służę chętnie.Dorota
    • Gość: stynka Re: haft IP: *.* 08.01.02, 00:29
      Krzyżykuję maniakalnie!!!Skąd jesteś?Pozdrowieniastynka
      • Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 07:58
        U mnie to nie jest moze maniakalne, ale wzorow troszke mam i bardzo mi sie to podoba :). Jestem z Krakowa.Pozdrawiam,Marta
    • Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 07:24
      Cześć, ja również trochę się tym interesuję. Nie mam co prawda wielkich osiągnięć (jakieś 3 serwety), ale dużo zapału. Przed świętami chciałam zrobić sobie jakiś śliczny Bożonarodzniowy obrusik, nie znalazłam niestety ciekawego wzoru. Może macie zeskanowane wzory? Może do przyszłych świąt uda mi się zrealizować plany?
      • Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 08:04
        Ja tez teraz robie serwete ale szydelkiem - zdradzilam haft ale tylko na chwilke. W najblizszych dniach wystawie troszke zeskanowanych wzorow na strone i podam adres. Poszukam cos Wielkanocnego :) To sa glownie amerykanskie wzory, ich styl nieco sie rozni od europejskiego (chyba sa latwiejsze :) ).Pozdrawiam,Marta.
        • Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 08:06
          Będę czekać niecierpliwie!!!Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 23:12
      Dziewczyny! A może robicie na drutach lub szyjecie?
      • Gość: stynka Re: haft IP: *.* 08.01.02, 23:24
        Owszem :) Robimy na drutach, szyjemy, szydełkujemy, haftujemy. W tej chwili najbardziej to ostatnie :)st.
        • Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 23:38
          Podziwiam. Pomimo, że na drutach i maszynie potrafię zrobić małe dzieło sztuki nie opanowałam haftu. Podchodziłam do tego kilka razy w życiu, nie miałam cierpliwości i widziałam - a właściwie nie widziałam efektów swojego trudu. Jedyne co potrafię wyhaftować to wzór na swetrze ściegiem imitującym oczka na drutach. Naprawdę ciężko poznać, że nie jest to wzór wrobiony.Pozdrawiam, Kasia.
    • aniolekvikiusia Re: haft 18.12.15, 18:18
      witam. poszukuje wyraznego wzoru haftu panstwa mlodych, bo ten co mam w nie ktorych miejsach jest nie wyrazny
      nie moge wgrac mojego pliku to znalazlam u innej pani gotowy obrazek
      www.nasze-hafty.pl/networks/images/image.621253

no chyba ze ktos ma inne wzory haftu slubnego to prosze podeslijcie mismile
      tamten dopiero zaczelam to moge zrezygnowac
      meil: mimi_89@vp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka