Gość: guest IP: *.* 03.01.02, 16:30 Interesuje sie tym ktoras z mam? Chodzi mi konkretnir o haft krzyzykowy. Mam duzo wzorow... moge sie podzieli, wymienic Pozdrawiam,Marta z Ola (13.03.2001)http://www.olenka.phg.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DorotaL Re: haft IP: *.* 07.01.02, 22:17 Trochę haftuję w oparciu o wzory z BUrdy. Służę chętnie.Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stynka Re: haft IP: *.* 08.01.02, 00:29 Krzyżykuję maniakalnie!!!Skąd jesteś?Pozdrowieniastynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 07:58 U mnie to nie jest moze maniakalne, ale wzorow troszke mam i bardzo mi sie to podoba . Jestem z Krakowa.Pozdrawiam,Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 07:24 Cześć, ja również trochę się tym interesuję. Nie mam co prawda wielkich osiągnięć (jakieś 3 serwety), ale dużo zapału. Przed świętami chciałam zrobić sobie jakiś śliczny Bożonarodzniowy obrusik, nie znalazłam niestety ciekawego wzoru. Może macie zeskanowane wzory? Może do przyszłych świąt uda mi się zrealizować plany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 08:04 Ja tez teraz robie serwete ale szydelkiem - zdradzilam haft ale tylko na chwilke. W najblizszych dniach wystawie troszke zeskanowanych wzorow na strone i podam adres. Poszukam cos Wielkanocnego To sa glownie amerykanskie wzory, ich styl nieco sie rozni od europejskiego (chyba sa latwiejsze ).Pozdrawiam,Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 08:06 Będę czekać niecierpliwie!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 23:12 Dziewczyny! A może robicie na drutach lub szyjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stynka Re: haft IP: *.* 08.01.02, 23:24 Owszem Robimy na drutach, szyjemy, szydełkujemy, haftujemy. W tej chwili najbardziej to ostatnie st. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: haft IP: *.* 08.01.02, 23:38 Podziwiam. Pomimo, że na drutach i maszynie potrafię zrobić małe dzieło sztuki nie opanowałam haftu. Podchodziłam do tego kilka razy w życiu, nie miałam cierpliwości i widziałam - a właściwie nie widziałam efektów swojego trudu. Jedyne co potrafię wyhaftować to wzór na swetrze ściegiem imitującym oczka na drutach. Naprawdę ciężko poznać, że nie jest to wzór wrobiony.Pozdrawiam, Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolekvikiusia Re: haft 18.12.15, 18:18 witam. poszukuje wyraznego wzoru haftu panstwa mlodych, bo ten co mam w nie ktorych miejsach jest nie wyrazny nie moge wgrac mojego pliku to znalazlam u innej pani gotowy obrazek www.nasze-hafty.pl/networks/images/image.621253 no chyba ze ktos ma inne wzory haftu slubnego to prosze podeslijcie mi tamten dopiero zaczelam to moge zrezygnowac meil: mimi_89@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś