Dodaj do ulubionych

portale motoryzacyjne - jakie ?

IP: *.* 17.01.02, 12:53
Zamierzamy kupic dla naszej rodzinki samochod kombi, turbodiesel, calkiem wypasiona wersja.Po wstepnym przejrzeniu gazety zrobilo mi sie slabo od ilosci modeli. Jesli dodac, ze chcemy kupic uzywany, to juz mam zupelny metlik w glowie. I mysle sobie, ze na pewno sa portale motoryzacyjne gdzie uzytkownicy wymienianiaj sie doswiadczeniami co do uzywanych samochodow, ich wytrzymalosci, uzytecznosci etc. etc.Czy znacie moze takie adresy ?z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Adzia Re: portale motoryzacyjne - jakie ? IP: *.* 17.01.02, 13:17
      KvM, mogę? ;-)Moniko - fajny jest ten wortal: Autocentrum . Szczególnie że jest podzielony tematycznie "względem" marek samochodów. Zaglądałam w zeszłym roku, bo myślelismy nad zmianą wózka ;-) ale się rozmyślilismy.
      • Gość: Monika_W Re: portale motoryzacyjne - jakie ? IP: *.* 17.01.02, 16:32
        wielkie dzieki - o to chodziloa tak by the way - ten na zdjeciu to KvM ?
      • Gość: KvM Re: portale motoryzacyjne - jakie ? IP: *.* 18.01.02, 15:41
        Pewnie, że możesz, tylko link trochę nie działa :-)Wygląda na to, że jedyny wortal motoryzacyjny to autocentrum :-)
        • Gość: Adzia Re: portale motoryzacyjne - jakie ? IP: *.* 21.01.02, 07:46
          Ha rzeczywiście, you stupid woman ;-) a tak chciałam pomóc, ale Moniko, chyba i tak znalazłaś, co trzeba ?
    • Gość: guest Re: portale motoryzacyjne - Autocentrum.pl IP: *.* 17.01.02, 19:43
      Tam znajdą się ludzie gotowi odpowiedzieć na każde pytanie.Zajrzyjcie na forum i do działu Oceń swoje auto.Dorka mama Sikory i 38 tyg. brzusia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka