Dodaj do ulubionych

Coś na poprawę humoru.

IP: *.* 22.01.02, 09:05
Po czym poznać, że nie jesteś już studentem? 1. O 6 rano wstajesz, a nie kładziesz się spać. 2. Seks w pojedynczym łózku sprawia Ci trudności techniczne. 3. W lodówce trzymasz więcej jedzenia niż picia. 4. Twoje fantazje o seksie z trzema kobietami o skłonnościach lesbijskich naraz zostały zastąpione przez fantazje o seksie z kimkolwiek. 5. Nie zgłaszasz się już do testów nowych leków na ochotnika. 6. Znasz każdego ze śpiących w twoim domu. 7. Swoją ulubioną melodię słyszysz w windzie w budynku, w którym pracujesz. 8. Nie dostajesz już listów z pogróżkami z banku. 9. Nosisz ze sobą parasol. 10. Siedmiodniowe popijawy już się nie zdarzają. 11. Nie chodzisz do supermarketu ze wszystkimi przyjaciółmi. 12. Korzystasz ze stałych zleceń i kredytu w rachunku bieżącym. 13. W domu działa ogrzewanie. 14. Twoi przyjaciele zawierają związki małżenskie i rozwodzą się, zamiast się po prostu spotykać i rozstawać. 15. Płacisz rządowi co rok tysiące złotych. 16. Zamiast 130 dni wakacji masz ich 20. 17. Dżinsy i pulower nie są już eleganckim strojem. 18. Dzwonisz na policję, bo te cholerne dzieciaki z mieszkania obok nie chcą ściszyć muzyki. 19. Wstajesz rano z łóżka nawet jeżeli pada. 20. Mycie się nie jest nudnym rytuałem. 21. Starsi krewni nie krepują się opowiadać przy tobie kawaly o podtekście seksualnym. 22. Nie masz pojecia, o której zamykają najbliższą budkę z hamburgerami. 23. Ubezpieczenie samochodu jest coraz tańsze, a koszty utrzymania coraz wyższe. 24. Pomysłów na drinki nie czerpiesz z doświadczenia lokalnych wlóczęgów. 25. Nie odkładasz niedojedzonej pizzy do lodówki na później. 26. Nie spędzasz połowy dnia na strategicznym planowaniu trasy wieczornej eskapady po knajpach. 27. Nienawidzisz "cholernych studentów - pasożytów". 28. Gdy jesteś pijany nie czujesz juz tego dziwnego pociągu do znaków drogowych. 29. Nie przystoi już spać w poczekalni dworcowej. 30. Nie potrafisz juz przekonać mieszkajacych z tobą do "picia aż do rana". 31. Zawsze wiesz, gdzie jesteś, gdy się budzisz. 32. Nie zdarzają Ci się już drzemki od poludnia do 18. 33. Ogień w kuchni nie jest już powodem do dobrej zabawy. 34. Do apteki chodzisz po Panadol i coś na wrzody, a nie po prezerwatywy i testy ciązowe. 35. Pamiętasz imię osoby, obok której się budzisz. 36. Śniadania jesz w porze śniadania. 37. W twojej kuchni nie mieszkają myszy ani szczury. 38. Lista zakupów jest dłuższa niż zupka z kubka i sześciopak piwa. 39. Używałeś odkurzacza. 40. Łamanie prawa oznacza przekroczenie dozwolonej predkości o 10 km/h. 41. Zamiast mówić "Już nigdy tyle nie wypiję" mówisz "Nie potrafię już pić tyle, co kiedyś". 42. Ponad 90% twojego czasu spędzonego przed komputerem to zwykła praca. 43. Nie eksperymentujesz już z zakazanymi substancjami. 44. Już nie pijesz w domu przed wyjściem do knajpy, żeby tam zaoszczędzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: dorsi Re: Coś na poprawę humoru. IP: *.* 22.01.02, 12:30
      dziekuje za usmiech spowodowany Twoim postem....:-)pewna studentka - Dorsi
    • Gość: guest Re: Coś na poprawę humoru. IP: *.* 22.01.02, 12:32
      Zamiast poprawy humoru, zesmuciłam się. Cholera! Co jest! W większości zgadza się! Czas coś zmienić w życiu :)
    • Gość: guest Re: Coś na poprawę humoru. IP: *.* 22.01.02, 13:49
      Wiek mężczyzn 0-20 lat - mężczyzna jest jak FIAT: mały i figlarny 20-30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny 30-40 lat - mężczyzna jest jak CITROEN: perfekcyjny 40-50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić 50-60 lat - mężczyzna jest jak ŻUK: trzeba go ręcznie zastartować 60-...lat - wypada zmienić markę
    • Gość: Monika_A/P. Re: Coś na poprawę humoru. IP: *.* 22.01.02, 17:15
      Starszy juz mezczyzna z zanikami pamieci zaczal opowiadac podczas spotkaniaz przyjaciólmi w swoim domu, ze teraz leczy sie u bardzo dobrego lekarza.Goscie oczywiscie chcieli poznac nazwisko tak wspaniale opisywanegospecjalisty: ( Gospodarz) - No wlaśnie mialem na koncu jezyka... pamietacie moze, byltaki grecki poeta, w starozytnosci, taki slepy... (Goście) - No byl, Homer. To co, ten lekarz ma na nazwisko Homer? (Gospodarz) - Nie, nie! On napisal taka epopeje, o tym jak Grecy sie tluklipod takim miastem w starozytności, które próbowali zdobyc... (Goście) - No tak, zdobywali Troje. To co, ten lekarz sie jakos podobnienazywa? Albo mieszka na takiej ulicy? (Gospodarz) - Nie, nie, nie! Tam byl taki wódz, tych, no, Greków, takiglówny... (Goście) - Agamemnon? (Gospodarz) - Ooo! No i on mial brata... (Goście) - Menelaosa. Ale co to ma wspólnego z lekarzem!! (Gospodarz) - Zaraz mówie. I tam byl taki wódz trojanski, który temuMene... jak mu tam, uprowadzil zone. (Goście) - Aaaa, Parys! Ten lekarz nazywa sie Parys? (Gospodarz) - Nieeeee! Nie! Ta zona, co on ja uprowadzil, to jak miala naimie? (Goście) - Helena. (Gospodarz) - No wlaśnie, Helena! Helenkaaaaaaaaa!!! - wola do zony wkuchni - jak sie nazywa ten mój lekarz???
    • Gość: DagmaraB Re: Coś na poprawę humoru - zasłyszane w radiu. IP: *.* 24.01.02, 17:52
      Po czym poznać, że przedawkowałeś kawę?1. Kupujesz zawsze bilet pośpieszny (nawet jeśli to bilet parkingowy)2. Piszesz 60 słów na minutę (palcami u nóg)3. Zostałeś "Pracownikiem miesiąca" w kawiarni (chociaż tam nie pracujesz)4. Pracujesz dłużej niż zajączek (ten na znane bateryjki)
    • Gość: Alka Re: Coś na poprawę humoru. IP: *.* 25.01.02, 13:14
      Trzech studentów polibudy. -Siadajcie panowie. Mam trzy pytania. 1. Jak ja się nazywam? - Kowalczyk , Kowalewski, .. Nie wiemy. 2. Z jakiego przedmiotu zdajecie egzamin? - Maszynoznawstwo,.. technologia maszyn, Mechanika ...Nie wiemy. 3. Który raz zdajecie ten egzamin ? - 14.. 12.. 16 ....Nie wiemy. -No cóż, przykro mi, nie zdaliście panowie. Studenci wychodzą i jeden do drugiego: - A mówili że luzak.Świeżo upieczony prawnik po studiach ubiega się o prace w renomowanej, dużej kancelarii. Trwa rozmowa kwalifikacyjna.- Proszę mi powiedzieć - pyta przeprowadzający rozmowę Jakiego wynagrodzenia oczekiwałby Pan u nas?- Myślę, że zadowalałaby mnie kwota rzędu 10 - 12 tys. zł netto miesięcznie.- Hmm.. Potrzebujemy kogoś takiego jak Pan. Co powiedziałby Pan na nasza propozycje: 10 tys. miesięcznie netto, pakiet socjalny w postaci darmowej opieki lekarskiej, darmowej opieki stomatologicznej, miesięcznego urlopu, w tym dwa tygodnie może Pan spędzić na nasz koszt w którymś z krajów śródziemnomorskich, oczywiście komórka, do tego służbowy samochód, powiedzmy... BMW.Młody prawnik zrywa się z miejsca i rozgorączkowany mówi:- To wspaniale warunki! Pan chyba żartuje?!- Tak. Ale to Pan zaczął.Co dla mężczyzny oznacza posiłek z 7 dań? hot-dog i sześciopak...Jasiu miał słabe oceny. Mama mówi więc do taty:- Porozmawiaj z Jasiem po męsku, zobacz na jego oceny, przemów mu do rozumu.Ojciec pomyślał, wziął flachę i puka do Jasia:- Mogę wejść?- Wejdź tato, proszę.- Przyszedłem pogadać - dziobniemy po kieliszku?- DobraPopili troszkę:- Może zapalimy - mówi ojciecJasiu zdziwiony:- Dobra - zapalimyPo jakimś czasie ojciec:- No to co? może jakiś świerszczyk?No i wyjął z rękawa świerszcza i oglądają, a Jasiu taki zaczerwieniony, podniecony- TATO - KTO MA TAAAKIE DZIEWCZYNY?- PRYMUSI synu, prymusi.
      • Gość: guest Re: Coś na poprawę humoru. IP: *.* 26.01.02, 10:31
        Siedzi gosciu u kochanki, pora juz pozna, czas wracac do domu, mowi do niej: daj mi troche wodki to zona nie poczuje twoich perfum. Napil sie wodki, wrocil do domu a zona go od progu wali w pysk.- Za co?? -A co ty myslisz, ze jak sie poperfumujesz to ja wody nie wyczuje??
    • Gość: guest Re: Coś na poprawę humoru - znalezione w blogowisku IP: *.* 10.02.02, 11:47
      W notce, do której link wam podaję, jest o samochodach autora bloga - ja się uchichrałam jak norka, to co wam będę żałować, dziewczyny. A, spróbujmy z linkiem do notki SzwejkaAle goły adres tez podam:http://szwejk.blog.pl/archiwum/index.php?nid=295672
      • Gość: guest Re: Coś na poprawę humoru - znalezione w blogowisku IP: *.* 10.04.02, 21:54
        Kochane e-mamy !W blogowisku jest blog pisany przez jakiegoś tatusia, w którym to blogu ów tatus opisuje wyczyny swojego 5-letniego synka Bazylka. Strasznie śmieszne momentami, polecam: Żywot Bazylka
          • Gość: guest To jeszcze nic... IP: *.* 04.06.02, 09:58
            Zauważyłam,że mój tata używa pewnego kremu, który miał oderwaną etykietę. Pytam się go:czy brał ten krem On w zaparte,że nie...Pare razy sytuacja się powtorzyla wiec w koncu mu powiedzialam ze to jest moj krem do bisutu i w niczym mu nie pomoze. Tata byl zaskoczony ale juz teraz woli nie eksperymentowac z moimi kremami:)
      • Gość: guest Re: Coś na poprawę humoru - znalezione w blogowisku IP: *.* 29.07.02, 01:09
        Z perspektywy Tatusia w Drodze kilka opowiastek o Przyszłej MatceNiezły styl i śmiesznie, naprawdę - moje dzisiejsze odkrycie :bounce:
    • Gość: Monika_A/P. Re: Coś na poprawę humoru. IP: *.* 12.02.02, 21:12
      KROWA A USTROJ.FEUDALIZM: Masz dwie krowy. Opiekujesz sie nimi, a Twoj senior zabiera Ci czesc mleka. USTROJ NIEWOLNICZY: Twoj pan ma dwie krowy. Ty sie nimi opiekujesz, on daje Ci czesc mleka.CZYSTY SOCJALIZM: Masz dwie krowy. Rzad je zabiera i umieszcza w oborze razem z krowami innych. Ty musisz opiekowac sie wszystkimi krowami. Rzad wydaje Ci tyle mleka, ile potrzebujesz.SOCJALIZM BIUROKRATYCZNY: Masz dwie krowy. Rzad zabiera je i umieszcza w oborze razem z krowami innych. Zajmuja sie nimi dawni hodowcy kurczakow. Ty musisz zajmowac sie kurczakami, ktore rzad odebral ich hodowcom. Rzad daje Ci tyle mleka i jajek, ile zgodnie z przepisami potrzebujesz.FASZYZM:Masz dwie krowy. Rzad zabiera obie, wynajmuje Cie, zebys sienimi opiekowal i sprzedaje Ci mleko.CZYSTY KOMUNIZM: Masz dwie krowy. Sasiedzi pomagaja Ci sie nimi opiekowac i wszyscy dzielicie sie mlekiem.KOMUNIZM RADZIECKI: Masz dwie krowy. Musisz sie nimi opiekowac, a rzad zabiera cale mleko.DYKTATURA: Masz dwie krowy. Rzad zabiera obie i zostajesz rozstrzelany.DEMOKRACJA SINGAPURSKA: Masz dwie krowy. Rzad karze Cie grzywna za trzymanie dwoch zwierzat hodowlanych w mieszkaniu bez zezwolenia.MILITARYZM:Masz dwie krowy. Rzad zabiera obie i wciela Cie do armii.CZYSTA DEMOKRACJA: Masz dwie krowy. Twoi sasiedzi decyduja, kto dostaje mleko. DEMOKRACJA PRZEDSTAWICIELSKA: Masz dwie krowy. Twoi sasiedzi wybieraja kogos, kto powie Ci, czyje jest mleko.DEMOKRACJA AMERYKANSKA: Rzad obiecuje Ci dwie krowy, jesli na niego zaglosujesz. Po wyborach prezydent zostaje odwolany za spekulacje na rynkuterminowych transakcji na krowy. Prasa rozdmuchuje afere "Cowgate". DEMOKRACJA BRYTYJSKA: Masz dwie krowy. Karmisz je mozgami owiec tak dlugo, az zwariuja. Rzad nic nie robi. DEMOKRACJA WLOSKA: Masz dwie krowy. Przed rannym udojem sluchasz radia, zeby dowiedziec sie, kto jest dzisiaj premierem.BIUROKRACJA: Masz dwie krowy. Najpierw rzad wydaje przepisy, ktore mowiakiedy mozesz karmic i doic swoje krowy. Potem placi Ci, zebys ich nie doil. Nastepnie zabiera obie krowy, jedna zabija, druga doi i wylewa mleko do sciekow. Na koniec domaga sie od Ciebie wypelnienia formularzy wyjasniajacychzaginiecie jednej z krow.ANARCHIA: Masz dwie krowy. Albo sprzedajesz mleko po dobrej cenie, albo Twoi sasiedzi beda probowali Cie zabic i przejac krowy. KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedna i kupujesz byka. KAPITALIZM DALEKOWSCHODNI: Masz dwie krowy. Sprzedajesz je swojej spolce gieldowej, korzystajac z akredytywy nieodwolalnej poreczonej przez bank szwagra. Nastepnie wykonujesz transakcje swapowa z funduszem powierniczym, dzieki czemu odzyskujesz wszystkie swoje cztery krowy i dostajesz ulge podatkowa za hodowanie pieciu krow. Prawa do mleka szesciu krow sprzedajesz na rynku transakcji terminowych przez posrednika z Panamy firmie z Kajmanow, ktorej ukrytym udzialowcem jest zona szwagra. Prawa do mleka wszystkich siedmiu krow odkupuje Twoja spolka gieldowa, ktora w rocznym sprawozdaniu wykazuje osiem krow na stanie z opcja na zakup jeszcze jednej. W tym samym czasie zabijasz swoje dwie krowy, bo mialy zle Feng Shui. PROEKOLOGIZM: Masz dwie krowy. Rzad zabrania Ci je doic i zabijac.FEMINIZM: Masz dwie krowy. Pobieraja sie i adoptuje cielaka.TOTALITARYZM: Masz dwie krowy. Rzad zabiera obie i zaprzecza, by onekiedykolwiek istnialy. Mleko jest objete zakazem produkcji i konsumpcji.LIBERTYNIZM: Masz dwie krowy. Jedna przeczytala konstytucje, wierzy w niai ma kilka dobrych pomyslow na rzadzenie. Startuje w wyborach i podczas gdy wiekszosc ludzi uwaza, ze krowa jest najlepszym kandydatem, nikt oprocz drugiej krowy na nia nie glosuje, bo wszyscy sadza ze byloby to wyrzucanie ich glosu w bloto. SURREALIZM: \r\nMasz dwie zyrafy. Rzad wymaga, by braly lekcje gry naharmonijce.
    • Gość: Monika_A/P. Coś na poprawę humoru - kursy dla kobiet IP: *.* 21.02.02, 00:09
      Kobiety sądzą, że wiedzą wszystko. My jednak oferujemy następujące kursy dla kobiet:1. Cisza, Ostateczna Granica: Czego Żadna Kobieta Jeszcze Nie Osiągnęła.2. Nieznane Strony Bankowości: Posiadanie Oszczędności.3. Imprezy: Wychodzenie Bez Nowych Strojów.4. Zarządzanie Mężczyzną: Prace Domowe Mogą Poczekać Do Zakończenia Meczu.5. Etykieta Łazienkowa I: Mężczyzna Również Potrzebuje Miejsca w Szafce.6. Etykieta Łazienkowa II: Jego Maszynka do Golenia Jest Jego (lub specjalna polska wersja: Jego Maszynka do Golenia Nie Jest do Golenia).7. Umiejętności Komunikacyjne I: Łzy - Ostatnia Deska Ratunku, Nie Pierwsza.8. Umiejętności Komunikacyjne II: Myślenie Przed Mówieniem.9. Umiejętności Komunikacyjne III: Osiąganie Celu Bez Bręczenia.10. Bezpieczne Prowadzenie Samochodu: Umiejętność, Którą MOŻESZ nabyć.11. Umiejętności Telefoniczne: Jak Odłożyć Słuchawkę.12. Wprowadzenie do Parkowania.13. Zaawansowane Parkowanie: Parkowanie Tyłem.14. Zatrzymywanie Wody: Fakt czy Tłuszcz.15. Gotowanie I: Powrót do Bekonu, Jajek i Masła.16. Gotowanie II: Otręby i Tofu Nie Służą do Konsumpcji Przez Ludzi.17. Gotowanie III: Jak Nie Narzucać Swojej Diety Innym Ludziom.18. Komplementy: Przyjmowanie z Wdzięcznością.19. SNP: Problem Twój... Nie Jego.20. Taniec: Dlaczego Mężczyźni Tego Nie Lubią.21. Strój Klasyczny: Noszenie Strojów, Które Już Masz.22. Kurz: Nieszkodliwe Zjawisko Dostrzegane Tylko Przez Kobiety.23. Integracja Prania: Pranie Wszystkiego Razem.24. Olej i Paliwo: Twój Samochód Potrzebuje Obu (nie tylko odświerzaczy powietrza).25. Pilot do TV: Tylko Dla Mężczyzn.26. Przygotowanie do Wyjścia: Zacznij Dzień Wcześniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka