Gość: majeczka Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 08.03.02, 09:26 Cześć, też jestem 30-letnia mamą. Mam na imię Maja, pracuję,mam 4 letnią córkę Karolinę a w październiku spodziewam się kolejnej pociechy. Pozdrawiam wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita a czy z niemowlakiem też? IP: *.* 13.03.02, 16:44 Cześć dziewczynyJa też się dołączam. Mam 31 lat i 7-tygodniową córcię. Z tego co się zdążyłam zorientować z waszych postów jestem trochę do tyłu z dziećmi - większość z was ma już kilkuletnie dziubaski - a ja dopiero zaczynam... Pozdrawiam wszystkie doświadczone mamy {te niedoświadczone również}Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 14.03.02, 03:04 Witam! To moja pierwsza wizyta w edziecko. Mam 30 lat, córeczkę Karolinkę (2 lata i 3 m-ce). Mieszkam i pracuję w Piasecznie koło Warszawy. Pozdrawiam. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda72 Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 14.03.02, 06:59 Witaj!!!Ja też lubię pogadać. Mam prawie 30, Mateusz 1rok, a mąż Maciek jest w moim wieku... Póżno się postaraliśmy o dziecko, ale miłe szaleństwa za nami. Jesteśmy trawożercami, mieszkamy w Krakowie i chetnie poznajemy nowych ludzi. Gadać wolę na priva, mój e-mail kalpa@hoga.pl Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona Re: Poznam 30-letnie mamy IP: *.* 17.03.02, 20:52 Czy ja się mogę jeszcze dopisać? Mam 33 (tfu!) lata, męża marynarza i dwójkę dzieci - Olę (9,5 l.) i Jędrusia (3,5 l.)Ponieważ jestem taką na pół "samotną matką", bardzo brakuje mi kontaktu z innymi, ale nie z innymi facetami nie,nie. Nie pracuję zawodowo, w tej chwili dlatego, że mój synek ma cukrzycę i musi być cały czas pod moją opieką. Jeśli ktoś miałby ochotę się do mnie odezwać to proszę o e- maile "prywatne".Cześć! Hermiona Odpowiedz Link Zgłoś