Około roku temu zmieniłam oprogramowanie na rzekomo lepsze. Do tej pory używałam pakietu Przyjaciel 5.0, a zamieniłam go na intensywnie promowany pakiet Mąż 1.0.Niemal natychmiast po uruchomieniu nowego oprogramowania zauważyłam, że system pracyje dużo wolniej, szczególnie jeżeli chodzi o aplikacje związane z kwiatami i biżuterią,które pod pakietem przyjaciel 5.0. działały błyskawicznie i bezbłędnie. Jakby tego było mało instalacja pakietu Mąż 1.0. spowodowała automatycznie odinstalowanie tak wartościowego programu jak Romantyczność9.9, za to zainstalowanie istniejącego śmiecia informatycznego, jak żużel 4.5. i Liga Polska 3.0. Nie chce przy tym działać program Rozmowy 8.0., a próba uruchomienia programu Sprzatanie&porządki2.6. powoduje zawieszeniecałego systemu. Próbowałam ratować system uruchamiajac Pretensje5.4, alebez widocznych rezultatów.Co robić???ZdesperowanaSzanowna zdesperowanaprzede wszystkim pamiętaj, iż Przyjaciel5.0. to pakiet rozrywkowy, a Mąż1.0. to profesjonalny system operacyjny. Radzę Spróbować komendy C:\\\\JUZ MNIE NIE KOCHASZ po czym zainstalowac Łzy6.2 System Mąż1.0. powinienwtedy automatycznie uruchomic aplikację Poczucie winy 3.0. i Kwiaty7.0.Pamiętaj jednak: naduzywanie aplikacji Łzy6.2. moze spowodować ,że Mąż1.0. zresetuje ustawienia na Milczenie 2.5., Hulaj dusza 7.0 lub Gorzała6.1. Ten ostatni jest szczególnie groźny, ponieważ powoduje Wygenerowanie plików dzwiękowych chrapanie.wav Pod żadnym pozoremnie instaluj pakietu Teściowa 1.0. Nie próbuj tez reinstalowac pakietu Przyjaciel 1.0 Czynność ta powoduje definitywne zniszczenie systemu Operacyjnego Mąż1.0.Podsumowując, system Mąż1.0. to mimo wszystko wspaniałe oprogramowanie, jedyne jego niedoskonałości to mała pamięć operacyjna i wolne instalowanie nowych aplikacji. Nieoficjalnie radzę zastanowić sie nad zakupem dodatkowego oprogramowania, poprawiającego działanie systemu Mąż1.0. Osobiście polecam Wikwintną kolację 3.0. oraz Sex i bielizna 6.9.PowodzeniaSerwis technicznyhihihihihPozdrawiam

Aga posiadajaca niedoskonały system Mąż 1.0.