Gość: Agata
IP: *.*
15.03.02, 19:23
Kochane i Kochani!Z radością Was zawiadamiam, że od soboty 9 marca jestem mamą małej Jagódki. Urodziła się w szpitalu na Madalińskiego w Warszawie, ważyła 4.040 g i mierzyła 58 cm. Tego porodu nie można nazwać inaczej, niż Teleekspresem. Przybyłam do szpitala o godzinie 6.45, a Jagódka pojawiła się na świecie o godzinie 7.20. Przed przyjazdem do szpitala musiałam się jeszcze spakować, bo maleńka zameldowała się na świecie 2 tygodnie przed wyznaczonym terminem. Jeszcze chwila i urodziłabym w samochodzie, jako druga Warszawianka w ostatnich dniach. Byłam nieco zdziwiona, gdy na Izbie przyjęć okazało się, że poród jest już bardzo zaawansowany.Jagódka jest śliczna i do tej pory pięknie jadła i spała. Dziś trochę przeżywa zmianę otoczenia (powrót do domu) i woli przebywać na rączkach u mamy lub taty, niż spać w łóżeczku.Szymeczek jako starszy brat spisuje się świetnie, jest czuły i opiekuńczy. Pozdrawiam Was serdecznieagata (moderator emamy, chwilowo zajęta sprawami domowymi), oraz jej cała rodzina.