Gość: kinia IP: *.* 22.03.02, 13:14 Cy jest ktos kto by chcial ze mna korespondowac. Mieszkam za granica i nie mam nawet do kogo sie odezwac.jestem mama Giuli, ktora 18 marca skonczyla 4 miesiace. Mam nadzieje ze ktos sie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Słoneczko Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 13:29 Hej!Ja jestem mamusią Karinki, która 1 kwietnia skończy 4 miesiące, więc nasze pociechy to prawie rówieśnicy.Chętnie pokoresponduję Madzia(mm@sm.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańcza Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 14:15 CZeść jestem mamą 8letniego Jaca i osmiomiesiecznego Kacpra.Mój adrestojaola@interia.plPozdrawiam i czekam na list. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 20:42 Czesc:W tak krotkim liscie okazuje sie, ze mamy wiele wspolnego. Mam przekochanego babla - Anie, ktora 5-ego marca skonczyla rok i rowniez mieszkam za granica, .....i rowniez nie mam sie do kogo odezwac. Z checia pokoresponduje. Goraco pozdrawiam,MartaPS. Moj adres campbell.family@verizon.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JolaS Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 21:20 Cześć Marta, moje dzieci są wprawdzie starsze (6 i 3 lata), ale - z braku czasu na inne przyjemności - chętnie pokoresponduję po nockach. Mój adres: jstaniszewska@interia.pl.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JolaS Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 21:17 Cześć Kinia, ja wprawdzie nie mieszkam za granicą tylko w warszawie, ale jestem bardzo zapracowaną osobą (praca, studia, dwoje małych dzieci - 8 letni synek i 3 -letnia córeczka) i zupełnie nie mam czasu na życie towarzyskie. I taka się chyba zrobiłam samotna... Zawsze bardzo lubiłam pisać listy i chętnie pokoresponduję z Tobą. Mój adres: jstaniszewska@interia.plPozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0107 Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 22:08 Cześć! Też chętnie będę korespondować. Mam parkę w wieku osiemnastu m-cy i trzech tygodni. Mój adres : bimil@tenbit.plPozdrawiam, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JolaS Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 21:21 Poprawka: mój synek ma 6 lat. Za dwa tygodbnie jego urodziny! Jola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmela Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 21:33 ja rowniez z checia popisze listy wprawdzie nie mieszkam za granica ale blisko zagranicy mam 5 miesiecznego synka i tez mi doskwiera brak kolezanek, wiekszosc wyjechsla albo na studia albo na stale a nowa ciekawa osobe ciezko poznac w moim miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmela Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 21:34 aaaa muj meil to groszek23@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barba Re: przyjaciolki IP: *.* 22.03.02, 23:11 Kiniu próbowałam wysłać do ciebie emaila ale serwer "odrzuca" Twój adres, jeśli chcesz to napisz: beatka @ wa.gastro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0107 Re: przyjaciolki - do Joli IP: *.* 22.03.02, 23:43 Mam nadzieję, że wkrótce dostaniesz odpowiedź na swój list, ale teraz mój serwer coś fiksuje i nie wysyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikasia Re: przyjaciolki IP: *.* 23.03.02, 11:54 Czyżby kłaniała się Italia ? ikasia@kki.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś