Dodaj do ulubionych

urodziny skwarka

IP: *.* 27.03.02, 15:32
najlepsze życzenia, kochanie :)KCNNŚAnula i Wojtek
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: urodziny skwarka IP: *.* 27.03.02, 17:17
      No to dużo zdrówka i pociechy z żony ;) i synka, który ma śliczniutkie imię i sam jest śliczniutki :) .
    • Gość: tygrys Re: urodziny skwarka IP: *.* 27.03.02, 17:32
      Wojtusiowi życzymy duuuuużo uśmiechu :), :), :) i przesyłamy ogroooooomne buziaczki :), :), :)Kasia B. z Michasiem
    • Gość: guest Re: urodziny skwarka IP: *.* 27.03.02, 18:45
      Choć udało nam się zgodzić tylko raz ;-) to jednak gratulacje. Może zdradzisz które to urodzinki?
    • Gość: 123 Re: urodziny skwarka IP: *.* 27.03.02, 21:09
      ja tez zycze ci skwarku duuuuuzo dobrego!!! :))cleo (i Michasia mala w brzuchu)
    • Gość: suzimuzi Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 06:51
      Skwarku :) , Spoznione ale bardzo serdeczne zyczenia. Wszystkiego co najlepsze, zeby Twoje kobiety mialy z Ciebie pocieche :lol: ... dobrej pracy, samych sukcesow :bounce: no i spelnienia wszystkich marzen :bic:Zycza :hello:Suzann z Jasiem i Izunia
    • Gość: giera Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 08:32
      To i ja sie przyłączam do życzeń anuli - skf. wszystkiego najlepszego. Nie napiszę tylko że KCNNŚ hihih. Pozdrówki dla Wojtaska
    • Gość: Sammy Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 12:29
      drogi skwarkużyczy sammy
    • Gość: skwarek Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 13:38
      Uwaga! Będzie lirycznie!Panie przygotwują chustki, Panowie mogą znacząco chrząkać i łzy ocierać ukradkiem w mankiety.Po raz pierwszy zdarzyło mi się zapomnieć o swoich własnych urodzinach. Cokolwiek by nie mówić przecież zawsze czeka się na życzenia od najbliżyszch i przyjaciół. Jakoś jednak zapomniałem.Przypomniała mi o nich Anula (ona zawsze pamięta, o tym o czym pamiętać się powinno). Najprzyjemniejsze w całym wczorajszym dniu było to, dostałem więcej życzeń niż się spodziewałem. Mówię tu o życzeniach od Was. Jest mi bardzo miło i serdecznie za nie dziękuję :) :) :)Nie piszę dalej, bo wzruszenie odbiera mi siłę w palcach ;)skfarekP.S. Skończyłem 28 lat
    • Gość: skwarek Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 15:29
      Anula!JCJBNTM acha i Wojtka oczywiście też!skf.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka