Gość: Anula_mama_Wojtka IP: *.* 27.03.02, 15:32 najlepsze życzenia, kochanie KCNNŚAnula i Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: urodziny skwarka IP: *.* 27.03.02, 17:17 No to dużo zdrówka i pociechy z żony i synka, który ma śliczniutkie imię i sam jest śliczniutki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: urodziny skwarka IP: *.* 27.03.02, 17:32 Wojtusiowi życzymy duuuuużo uśmiechu , , i przesyłamy ogroooooomne buziaczki , , Kasia B. z Michasiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: urodziny skwarka IP: *.* 27.03.02, 18:45 Choć udało nam się zgodzić tylko raz to jednak gratulacje. Może zdradzisz które to urodzinki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: urodziny skwarka IP: *.* 27.03.02, 21:09 ja tez zycze ci skwarku duuuuuzo dobrego!!! cleo (i Michasia mala w brzuchu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzimuzi Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 06:51 Skwarku , Spoznione ale bardzo serdeczne zyczenia. Wszystkiego co najlepsze, zeby Twoje kobiety mialy z Ciebie pocieche ... dobrej pracy, samych sukcesow no i spelnienia wszystkich marzen Zycza Suzann z Jasiem i Izunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giera Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 08:32 To i ja sie przyłączam do życzeń anuli - skf. wszystkiego najlepszego. Nie napiszę tylko że KCNNŚ hihih. Pozdrówki dla Wojtaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sammy Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 12:29 drogi skwarkużyczy sammy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarek Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 13:38 Uwaga! Będzie lirycznie!Panie przygotwują chustki, Panowie mogą znacząco chrząkać i łzy ocierać ukradkiem w mankiety.Po raz pierwszy zdarzyło mi się zapomnieć o swoich własnych urodzinach. Cokolwiek by nie mówić przecież zawsze czeka się na życzenia od najbliżyszch i przyjaciół. Jakoś jednak zapomniałem.Przypomniała mi o nich Anula (ona zawsze pamięta, o tym o czym pamiętać się powinno). Najprzyjemniejsze w całym wczorajszym dniu było to, dostałem więcej życzeń niż się spodziewałem. Mówię tu o życzeniach od Was. Jest mi bardzo miło i serdecznie za nie dziękuję Nie piszę dalej, bo wzruszenie odbiera mi siłę w palcach skfarekP.S. Skończyłem 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarek Re: urodziny skwarka IP: *.* 28.03.02, 15:29 Anula!JCJBNTM acha i Wojtka oczywiście też!skf. Odpowiedz Link Zgłoś