Dodaj do ulubionych

Buty firmy Mrugała!!

IP: *.* 17.04.02, 09:01
Dziewczyny, rewelacyjne buty dla maluszkow!!! Moim zdaniem Bartki sie do nich "nie umywaja". Kosztuja ok. 70-80 zł.Widzialam w Hali Mirowskiej w Warszawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewkka Re: Buty firmy Mrugała!! IP: *.* 17.04.02, 14:44
      A w hali dokładnie gdzie?Spotkałam sie już gdzieś z pozytywną opinią na ich temat, próbowałam wejść na ich strone internetową ale sie nie udało. napisz coś więcej o tych bucikach. Może po pracy udam się do Hali(mieszkam przystanek za rondem Babka, więc w sumie po drodze) ewa
    • Gość: kachacha Re: Buty firmy Mrugała!! IP: *.* 18.04.02, 09:32
      o tak mrugała jest de best kupiliśmy właśnie niedawno buciki dudusie z owej firmy i nie dość że są ładniutkie to jeszcze super trzymają się na nóżceV POLECAMYKacha i jej synek
      • Gość: ewkka Re: Buty firmy Mrugała!! IP: *.* 18.04.02, 09:51
        ja też już kupiłam. Wczoraj jednak pojechałam. Chyba też dudusie."Fajowe" przejściówki z nabuku szaroniebieskie z beżowymi dodatkami. Cena 75 zł. Ewka
    • Gość: guest Re: Buty firmy Mrugała!! IP: *.* 18.04.02, 10:49
      Widziałm je też w Hali koszyki w małym sklepie z butami. Ale czy majš atesty i symbol zdrowej stopy
      • Gość: ewkka Re: Buty firmy Mrugała!! IP: *.* 18.04.02, 10:54
        Mają "zdrową stopę". Ewa
    • Gość: guest Re: Buty firmy Mrugała!! IP: *.* 18.04.02, 14:42
      Cześć,Też polecam. Są ładne, wygodne i "noga w nich oddycha". Ale przy okazji, czy wiecie gdzie w W-wie można kupić preparat do czyszczenia i konserowania butów z nubuku w kolorze granatowym. Nigdzie nie mogę znaleźć od kilku tygodni.Pozdrawiam,Marzena B.
      • Gość: ewkka Re: Buty firmy Mrugała!! IP: *.* 18.04.02, 14:48
        Kiedyś widziałam w But Hali. ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka