Dodaj do ulubionych

Mam dziś urodziny?????????

IP: *.* 21.04.02, 14:37
Jest mi smutno ,mąż nie pamięta ,córcia za mała żeby pamiętać , a tak miło jest dostać kwiatek i ciepłe słowo.Kończę 34 lata i pocieszam się że może za rok będą pamiętać.Pozdrawiam wszystkie Emamy i życzę pamiętających o urodzinach , to nie kosztuje a takie miłe.
Obserwuj wątek
    • Gość: maggie28 Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 21.04.02, 14:45
      Kochan e-mamo!!!!Wszystkiego najepszego z okazji urodzin!!!!!Nie martw się, o moich urodzinach też nikt na ogół nie pamięta i zawsze jest mi smutno. Ale trudno - mam fajną rodzinkę i mogę im to wybaczyć. W końcu są fajni codziennie więc nie muszą na urodzinki się strać jakoś szczególnie. Możesz im też przypomnieć - pewnie będzi im głupio - ale trudno. W końcu urodzinki ma się raz w roku. W każdym razie ja, moje maleństwo i mój mąż życzymy Ci wszystkiego najnajnaj i byś za rok miała cudowne urodzinki.Pozdrawiamy serdecznie
    • Gość: Pyrtol Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 21.04.02, 15:50
      :bounce:, :bounce:, :bounce:Hej, nie przejmuj sie, ze nikt nie pamieta o Twoich urodzinach, moze jeszcze sobie przypomna :)Ja zycze Ci samych pogodnych chwil, wiele radosci z zycia, a przede wszystkim milosci, bo bez niej ani rusz. Nie smutkuj, bo nie warto. A jezeli zapomnieli to mozesz nadal twierdzic,ze jestes o rok mlodsz skoro urodzin nie mialas!!! To chyba jakas korzyc no nie.Glowa do gory i uszy tez. :love::benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton: :benetton:
    • Gość: Gosiafka Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 21.04.02, 16:09
      :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic:Najpiękniejsze życzenia urodzinowe !!!!! Spełnienia marzeń I wiele wiele radości !!!!!!:bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic: :bic:Gosiaps. Nie martw się,te nasze połowki tak już mają ...że zapominają.Ja mam w zwyczaju każdego 1 stycznia zaznaczanie wszelkich ważnych dat w kalendarzu :)A i przed urodzinami zaczynam napomykać o wymarzonym prezencie.Mi nie jest przykro, że mąż nie pamięta(przy takich wskazówkach to już trzeba być mistrzem żeby zapomnieć ;)A i jemu łatwiej zapamiętać ;)
    • Gość: Anna72 Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 21.04.02, 16:27
      Wszystkiego najlepszego!!! :bounce: Do wieczora jeszcze chwila, może sobie mąż przypomni? :hello: Anka
    • Gość: Aari Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 21.04.02, 18:12
      Przypomnij im :-)A od as wszystkiego najlepszego:bic:wiol&fam
    • Gość: Katrin Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 22.04.02, 10:31
      Aloha :)dużo radości i miłości!ja też miałam urodziny i napisałam o tym na forum :)to takie sympatyczne jak emamy składają życzenia, no nie?!a mężowi trzeba delikatnie przypominać....np. zaznaczyć na czerwono w kalendarzu wiszącym w kuchni lub stojącym u niego na biurku :lol:Katrin&Alex
    • Gość: Siunia Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 22.04.02, 16:38
      powiem krótko WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ !bo sama wiesz o czy marzysz :)Urodzinowe buziaczki przesyła Siunia, Wikunia i tata Sławek :)**************************
    • Gość: wike Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 22.04.02, 20:20
      powiem krótko WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ !bo sama wiesz o czy marzysz :)Urodzinowe buziaczki przesyła Siunia, Wikunia i tata Sławek :)**************************
      • Gość: wike Re: Mam dziś urodziny////,BARDZO GORĄCE BUZIAKI DLA WSZYSTKICH już jest dużo lepiej//// IP: *.* 22.04.02, 20:23
    • Gość: Monika_M Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 22.04.02, 20:46
      WSzystkiego najlepszego!!!!Takiego śmiejącego się dzieciaczka :lol:Samych roześmianych ludzi wokól Ciebie :grin:Samych przystojniaków w około sol::Męża co będzie Ci tak służył :jap:Wróżki co będzie spełniała każde Twoje życzenie :bic:Dużo, dużo miłości :love::love::love: :love:Spokojnego, nigdy niczym nie zakłóconego snu :sleep:Chyba, że taaaakiem seksem :eek:I oby nigdy nie było Ci hot :hot:To śpiewałem ja, Jarząbek!MonikaP.S. A wczoraj tj. 21.04. była moja pierwsza rocznica ślubu z moim najkochańszym i najprzystojniejszym mężusiem
    • Gość: Monika_M Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 22.04.02, 20:47
      WSzystkiego najlepszego!!!!Takiego śmiejącego się dzieciaczka :lol:Samych roześmianych ludzi wokól Ciebie :grin:Samych przystojniaków w około :sol:Męża co będzie Ci tak służył :jap:Wróżki co będzie spełniała każde Twoje życzenie :bic:Dużo, dużo miłości :love::love::love: :love:Spokojnego, nigdy niczym nie zakłóconego snu :sleep:Chyba, że taaaakiem seksem :eek:I oby nigdy nie było Ci hot :hot:To śpiewałem ja, Jarząbek!MonikaP.S. A wczoraj tj. 21.04. była moja pierwsza rocznica ślubu z moim najkochańszym i najprzystojniejszym mężusiem
    • Gość: janeczka Re: Mam dziś urodziny????????? IP: *.* 23.04.02, 18:47
      Troszeczkę póżno, ale życzę Ci duuuuuuuużo radości i spełnienia marzeń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka