Gość: Aguś IP: *.* 30.05.02, 12:29 Niech Wasz Rodzyneczek zdrowo się chowa i rośnie duuuuuży i okrąglutki! A zapewne w otoczeniu takich fantastycznych kobiet, jak Twoje dziewuszki, wyrośnie z Niego Prawdziwy Mężczyzna! Wszystkiego, co dobre i uśmiechnięte, dzielna Mamo!Agutek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna72 Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 30.05.02, 14:18 To i ja dołączę! Wszystkiego NAJ!!! Niech rośnie duży i zdrowy na pociechę całej rodzince! Anka z Kamilkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_R Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 30.05.02, 17:36 Ja też się tu dołączam.Serdeczne gratulacje dla rodziców ! Wprawdzie wpisałam wczoraj gratulacje na forum Zobaczcie pod zdjątkiem Rodzynka Archiego, ale Aneta-Moderatorka jeszcze ich nie puściła...Kasia R mama Luizy, której tak niedawno, Bogusiu, udzielałaś wsparcia w końcówce ciąży, a tu Luiza ma już 7 miesięcy i raczkuje (prawie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumba Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 30.05.02, 19:35 Jej, ale sie ciesze Gratulacje Pozdrawiam serdecznie cala rodzinke anus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reszka Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 31.05.02, 17:44 Myślę że zwłaszcza Twój mąż skacze do góry z radości, wreszcie w rodzinie Sawl siły damsko _ męskie się wyrównują. Bogusiu, gratulacje i życzenia dla Was, a zwłaszcza dla Ciebie i Nowego Dzidziusia.Reszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia1 Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 30.05.02, 20:06 O rany!! Jak zwykle jestem do tyłu!!! Czemu ze mnie taka gapa??? Bogusiu, wszystkiego najlepszego kochanie, GRATULACJE!!!! Napisz koniecznie jak się czujecie, jak się miewa Mały Mężczyzna? Opiszesz Go nam? Oczywiście chcemy zdjęcia na Zobaczcie! Ucałuj Go ode mnie w cudną piętkę!! Gorrrrrące pozdrowionka od Gosi z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 31.05.02, 00:11 Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo GRATULACJE dla Bogusi, której nie znam prawie wcale , za to , którą baaaaardzo lubię Niech Wam rośnie na pociechę, a dziadkom ku zabawie Dużo zdrówka dla maluszka, dla Ciebie spokojnych i bezkolkowych nocy - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betucha Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 31.05.02, 12:08 OJEJKU OJEJKU to juz Bogusiu dopiero co sie razem odchudzałysmy i z tego odchudzania wyszło dzidzi i to na dodatek SYNCIO , alez twój mąz musi byc dumny wreszcie nie jest sam , alez on bedzie rozpieszczany przez urocze siostrzyczki Moc Zdrówka i słodyczy i cudownego zycia dla Juniora oraz wszystkiego naj naj naj dla dzielnej Mamci Betucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgnieszkaP. Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 31.05.02, 12:53 Gratulacje Wyobrażam sobie jak Twoje dziewczynki są podekscytowane nowym baby w domku. Wszystkiego najlepszego,Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lia Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 31.05.02, 20:08 Bogusiu!Gratulacje!!!!!!! Życzę całej rodzinie dużo zdowia, szczęścia, radości! Jak ma na imię synek? Pozdrawiamy Lia & Co.P.S.Wiedziałam, że będzie chłopak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawlb Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 31.05.02, 20:55 Lia napisała/ł:> P.S.Wiedziałam, że będzie chłopak!!! Lia,podziwiam Twoje wyczucie!!!!!.Niewielu chyba stawialo na chlopca.Nasza sasiadka byla jednym z tych wyjatkow.Do tego stopnia,ze pare miesiecy wczesniej kupila kartke z napisem `It`s a boy` i miala ja juz wypisana.Wstyd sie przyznac ale ja nie mialam zadnych przeczuc ani w jedna ani w druga strone.A juz w szpitalu zawladnely mna obawy takie jak nigdy wczesniej A to dlatego,ze 2 lata temu, gdy rodzila sie Ollie, troje noworodkow zmarlo przy porodzie.Uuuuuuuufffff,dobrze miec juz wszystko za soba.Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawlb Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 31.05.02, 20:45 Kochane,dziekujemy wszystkim za cieple slowa!!!!!!. Po tej stronie zycie powoli wraca do normalnosci..No moze poza uwielbieniem jakim obdarza malenstwo juz nie najmlodsza w rodzinie Ollie. Gdyby mogla zaglaskala by go na amen powtarzajac to swoje:`Oooooooo baaaaaaaby`.Archie nas troche przetrzymal rozpoczynajac swoje przyjscie w Dzien Matki.Rozmyslil sie jednak i poczekal do wtorku.Wlasciwy porod trwal nieco pon 6 godzin. Na finale okazalo sie, ze ramionka znowu utknely a na dodatek dzieciatko mialo pepowine wokol szyi ale polozne szybko sobie z tym poradzily i wszystko poszlo jak z platka.Archie dostal 10 punktow na starcie a mamusia uniknela szwow.W domu bylismy tego samego dnia.To tak w telegraficznym skrocie.Teraz malenstwo przechodzi zoltaczke, rodzenstwo fascynacje a tatus i mamusia zastanawiaja sie juz nad kolejnym etapem. czyli zapewnieniem Archiemu meskiego towarzystwa bo strach pomyslec jaki to bedzie material na meza jesli sie wychowa w takim kochajacym babincu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silije Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 01.06.02, 17:51 Bogusiu milion uścisków i gratulacji Jak dla mnie to sensacja Tylko uwaga, nie rozpuście za mocno tego rodzyneczka, bo 4 starsze siostry to nie każdemu się trafiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AneczkaG Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 01.06.02, 21:08 Bogusia, ho ho ho!Niech się Wam rodzyneczek chowa zdrowo. Aneczka z Martusią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama-Kangurzyca Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 01.06.02, 22:32 Bogusiu, gratuluję!Trzymajcie się zdrowo i radośnie!A swoją droga zastanawiam się, czy wśród tylu sióstr Archie będzie Rozpieszczonym Rodzyneczkiem czy też Szkolonym Gentlemanem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 02.06.02, 21:33 To gratulacje i ode mnie,wszystkiego najlepszego!!!Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 03.06.02, 11:15 Ja też się dołączam do gratulacji PS.Muszę przyznać , że prywatnie też obstawiaąłm kolejną córkę. Bogusiu, czy znajdziesz jeszce czas na zagladanie na forum? Zwłaszcza, że teraz, gdy będziecie się starać o kolejnych trzech chłopaków, aby siły w rodzinie wyrównać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzia Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 03.06.02, 11:51 Już się wypowiadałam, więc dodam tylko, że I"m a winner bo typowałam najpierw dziewczynkę, a potem chłopczyka.Bogusiu - wreszcie się dowiesz, jak to jest, gdy ktoś Ci siusia do oczu! Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawlb Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 05.06.02, 10:10 .nas narazie ominelo ale wczoraj dostalo sie panu poloznemu ktory przyszedl zwazyc dziecie.Na szczescie nie po oczach. ale blisko bylo,oj blisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexia Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 09.06.02, 23:22 Mam nadzieję, że jeszcze to poczujecie na włanej skórze ...Uczucie...Do "pozazdroszczenia"...Uściski... Dla Całej Waszej rodzinki, którą miałam okazję obejrzeć na "zobaczcie"...Gratulacje...Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawlb Dziekujemy:) IP: *.* 05.06.02, 10:13 ...Wszystkim za cieple slowa i pozdrawiamy goraco. Teraz przed nami ciezka praca by wyrownac sily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiamamaignasia Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 05.06.02, 21:28 Bogusiu! Chociaż już podziękowaliscie, to i tak gratuluję nowego człowieka w rodzinie( może nie taki nowy, w końcu przez kilka miesięcy z Wami już był). Czy będą jakieś relacje z życia Waszej rodziny. Ja naprawdę myślę, że mogłabyś napisać książkę. Sama chcę mieć dużo dzieci i zawsze uwielbiałam takie historyjki, o tym, co potrafią wykombinować dzieciaczki. A Ty masz takie życie naprawdę. Jest szansa na pamietnik? Chociaż malutki? Pozdrawiam. Pełna podziwu Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawlb Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 10.06.02, 10:19 Asiu, dziekuje i ciesze sie, ze to nasze `wariatkowo`rodzinne.moze byc dla kogos interesujace. Ja sie zawsze zaczytywalam ksiazkami w stylu `Ani z Zielonego Wzgorza`no i teraz, mam, nie porownujac, prawie tak liczna gromadke.Straaaaaaaaaaaaasznie bym chciala skrobac pamietniczek,ale niestety sa 2 rzeczy nie do przeskoczenia dla mnie:moja chorobliwa niesystematycznosc. i drugie....jakkolwiek w przypadku sztuki utylitarnej.(w odpowiedzi na postytj.) pisanie mi idzie jako tako a czasem wrecz `jak po masle` to juz sztuka dla sztuki nie za specjalnie.Buuuuuuuuuuuuuuuu, chyba brak mi weny tworczej po prostu.Usciski dla Ignasia(sliczne imie ma Twoj synek) i jego przyszlego rodzenstwa. od naszej szalonej gromadki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agna Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 06.06.02, 14:15 Ja się też przyłączam do gratulacji - nie było mnie jakiś czas na edziecku, a tu taaaaka wiadomość Niech się dobrze chowa rodzyneczek, no i pewnie to jeszcze nie wasze ostatnie słowo, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanka Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 09.06.02, 22:11 Gratulacje gratulacje gratulacje!!! Troszke jestem juz spozniona, ale nie moglam sobie odmowic.Naprawdę to niesamowite jaki punktualny ten wasz maluch! Oby zawsze był tak dobrze zorganizowany, hihihi, a przy tym oczywiście zdrowy, szczęśliwy i wesoły. A Tobie Bogusiu zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia, bo przy takiej gromadce to zdrowia potrzeba, oj potrzeba.I duuuzo usmiechu, ale tego to Ci chyba nie brakuje. Mam nadzieje, że Archi nie daje Ci na razie za bardzo popalic, a w nocy pozwala ukochanej mamie pospac.Jeszcze raz najlepsze zyczenia Joanka & Mateuszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawlb Jeszcze raz... IP: *.* 10.06.02, 10:28 dziekulki Kochanienkie.Malenstwo. sprawuje sie wzorowo!!!!!!! Ucina sobie drzemki po 5 godzin, noce przesypia jednym ciurkiem,sporadycznie z jedna pobudka (za to mnie tez wtedy ciurkiem....zalewa.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbie Re: Jeszcze raz... IP: *.* 10.06.02, 10:39 Gratulucję Ci Bogusi, choć może mnie nie znasz ale z sentymentem czytałam twoje mądre wypowiedzi. Podziwiam wspaniałą rodzinkę i marzę aby choć trochę być podobna do Ciebie tzn mieć cierpliwość, zaangazowanie i większą dobroć serca dla innych.Barbie - mama tylko trójki ale rozbrykanej za dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawlb Re: Jeszcze raz... IP: *.* 10.06.02, 11:28 Barbie napisała/ł:> Gratulucję Ci Bogusi, choć może mnie nie znasz dziekuje serdecznie. Znam znam....ostatnimi czasy wiecej czytam niz gadam i dzieki temu ucze sie mnosto i poznaje wartosciowych ludzi.pozdrowienia i usciski dla rozbrykanej trojeczki. ( a raczej dziesiatki )i dla ich mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Jeszcze raz... Uściski IP: *.* 11.06.02, 07:39 Bogusiu,wybacz to przeoczenie.Życzymy Wam wszystkim ciepłej radości ze wspólnego przebywania. Nie wiem, czego można życzyć Szczęśliwej Rodzinie. Aby nikt tego szczęścia nie zakłócał.Dorka z mężem,Eleonorą i4-mies. Marceliną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aari Re: Bogusiu! G R A T U L A C J E !!! IP: *.* 11.06.02, 08:51 dołączam ię do gratulacji .... niezły wynik Bogusiu trzymaj się pozdr.wiernie czytająca posty Bogusiwioleta Odpowiedz Link Zgłoś