IP: *.* 19.06.02, 20:36
Witam wszystkich.Mam pytanko co zrobić z komarami, czy jest jakaś maść żeby wysmarować 4 misięczne dziecko lub co kolwiek, nawet wypsikać mieszkanie i nie było dla niego szkodliwe. Proszę pomóżcie bo u nas jest ich bardzo dużo i nie wiem co mam robić. A mam wrażenie, że dlatego tak często budzi się w nocy. Pozdrawiam Buba
Obserwuj wątek
    • Gość: Aari Re: Komary. IP: *.* 21.06.02, 01:04
      Ja kupiłam ostatnio w aptece plasterki do przyklejania na przedmioty.Podobno działają w odległości 1 metra. Zawieraja esencję citronelli i to poność odstrasza owady.pozdrawiamwioleta
      • Gość: dorotamackiewicz Re: Komary. IP: *.* 25.06.02, 20:29
        Te plasterki to Cer 8 - są skuteczne, jest też spray , ale od 2. roku życiaDorota
    • Gość: Misiek Re: Komary. IP: *.* 21.06.02, 06:53
      My zainwestowaliśmy w zeszłym roku w siatki do okien - zakłada się taką moskitierę na okno i jest spokój. Jednorazowo wydatek spoy (zależy chyba od wielkości siatki) - ale: 1. nie muszę kupować żadnych odstraszaczy na komary2. nie posiadam żadnych bzyczących much w mieszkaniu (te też bywają złośliwe)Polecam!
    • Gość: Kamila Re: Komary. IP: *.* 23.06.02, 18:54
      Kupilam urzadzenie Raid (elektrofumigator), ktore wlacza sie do pradu. Mozna do niego dokrecic butelke ze specjalnym plynem (na opakowaniu nie znalazlam informacji, zeby bylo szkodliwe dla dzieci) lub wlozyc specjalne plytki (jest informacja o niestosowaniu w pomieszczeniu gdzie przebywaja dzieci). Dziala znakomicie, a mozna je kupic chyba we wszystkich marketach, wiekszych sklepach chemicznych, itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka