IP: *.* 23.06.02, 14:06
Czy slyszalyscie o leku Solarin, zawierajacym beta- karoten, kwas foliowy, wit. A E itp. Powoduje , ze skora ma lekko opalony kolor, zmniejsza wrazliwosc na slonce .... Mozna o nim poczytac na stronie:http://herbakraft.com/herbakraft/prod3.htm.Problem polega na tym, ze karmie jeszczce czasem mojego 9- miesiecznego synka. Czy ktoras slyszala o jakis przeciwskazaniach do brania go w czasie karmienia?POzdrawiamAnia
Obserwuj wątek
    • Gość: ZosiaN Re: Solarin IP: *.* 23.06.02, 15:33
      Aniu, najlepiej napisz do nich maila i zapytaj. Firmy bardzo chętnie i szybko odpowiadająsmile) A potem daj znać co Ci odpowiedzieli, bo mnie też to interesujesmile
      • Gość: AnnaS Re: Solarin IP: *.* 23.06.02, 16:21
        Napisalam, ale ostatnie odpowiedzi na ich stronie sa z ubieglego roku. Moze odpisza mi na moj adres, a czekam juz 1.5 tygodnia.pozdrawiam
    • Gość: Ania_D Re: Solarin IP: *.* 23.06.02, 19:42
      Wiesz, wydaje mi się,z e o ile ten lek zawiera tylko takie składniki jak wymienione przez Ciebie to spokojnie możesz go brać...To w zasadzie same witaminy... Tylko uważaj, zeby nie przekroczyć dawek jesli przyjmujesz jeszcze jakieś inne zestawy witamin... A beta karoten chroni skórę przed UVA, co latem bardzo się przyda...
      • Gość: Ika Re: Solarin IP: *.* 23.06.02, 20:18
        Też mi się wydaje, że nie powinno zaszkodzić, ale ja bym dla pewności zapytała lekarza :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka