Dodaj do ulubionych

Nasze koszulki?????????

IP: *.* 24.06.02, 21:57
Cieszę się,że mój post o zrobienie koszulek dla eMam zakończył sie takim sukcesem.Ale jednocześnie mam żal do redakcji o to,że nie są to NASZE koszulki tylko eDzieckowe.Ja osobiście do eDzieci nie należę,jestem eMAMĄ.Dla mnie to czysta reklama gazety.Nikt nie pomyślał o NAS MAMACH,nie ma nawet malutkiej wzmianki o tym,że jesteśmy.A przecież to dzieki NAM istnieje ta strona i wszystkie fora.Jest mi przykro :( I jestem zawiedziona choć koszulkę zamówiłam.Nie chciałam reklamować strony www tylko pokazać,że jestem MAMĄ biorącą udział w forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Vialle Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 08:16
      popieram!!!
    • Gość: Miśk@ Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 09:43
      Może "eMama z eDziecka" ?? Brzmiałoby lepiej i wiadomo by było o co chodzi :) A adres strony i tak jest z tyłu(więc reklama nadal zapewniona ;) )
      • Gość:  Dorka Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 14:56
        Zenujące jest to co Wy tutaj wyprawiacie. Jedna ma pretensje, że jej post przenieśli (zamiast przeprosić za to, że zamieściła go na niewłaściwym forum), druga ma pretensje o koszulki. A ja moze bym chciał koszulkę "eTata z eDziecka" i co? Zaraz ktoś musi spełaniać moje zachcianki? Podejrzewam, że koszulki są zrobione uniwerslanie tak aby mogły służyć takze innym celom, dzięki temu mogą być zrobione w większej licznbie, a tym samym tańsze. Jak Wam tak zależy na innym wyglądzie tych koszulek to sobie zrócie same - to obecnie żaden problem.Kilkadziesiąt zł i godzina, może dwie roboty.Ludzie opanujcie się!KvMwybaczcie, że się znowu nieprzelogowałem...
        • Gość: Vialle Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 15:07
          ja nie wim czy Ty masz za wysoki poziom testoteronu i stad ta napastliwosc, czy to jakies inne uwarunkowania? Koszulki moglby byc pelnic funkcje nie tylko promocji Dziecka ale i byc frajda dla emam i np. ulatwiac nam rozpoznawanie sie na roznych imprezach. I Miska ma fajny pomysl. Gdy firma chce zapasc w pamiec swoich klientow, stara sie znalezc w swojej ofercie kompromis pomiedzy swoimi i ich interesami (tzw win-win), Dziecko mogloby zrobic to samo. A jak chcesz sie z kims tluc to idz wieczorem w ciemny zaulek, to Cie ktos napadnie i bedziesz mial pretekst. Niemilo sie czyta takie ataki.
          • Gość: Anuk Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 15:14
            Myślę, że trochę przesadziłeś. Przecież Miśk@ nie domagała się realizacji swojej "zachcianki". To był pomysł i uważam, że dobry. :) Warto o tym pomyśleć na przyszłość i tyle.Oj nieładnie, nieładnie tak się zaraz naindyczać :(ANUK
            • Gość:  Dorka Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 15:25
              Problem polega na tym, że Miśk@ zamiat podziękować (ktoś sie nad tymi koszulkami napracował) zgłasza moim zdaniem bezsensowne pretensje. Jakbym usłyszał takie "nieładnie" to by mi się odechciało robić dla Was czegokolwiek. Przypominam ponownie, że są na forum także rodzice płci odmiennej i co dla nich miałyby być zrobione osobne wzory?
          • Gość:  Dorka Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 15:18
            Jak znam życie, to zaraz by się znalazło kilka malokntentek, że im się kolor nie podoba, albo jescze co innego. Dajcie sobie już spokój z oskarżaniem mnie o ataki, bo to nie ja tu zacząłem całkiem niepotrzebną awanturę o wygląd koszulek. Koszulki są zrobione, spełaniają swoją rolę doskonale i nikt nie będzie miał wątpliwości, że osoba która je nosi jest bywalcem forum eDziecka. Czy to będzie eTata, czy eMama - obojętnie! Jest na nich napisane "eDziecko" - tak jak nazywa sie strona, a nie Dziecko (jak nazwa gazety).KvM
            • Gość: Vialle Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 15:50
              ale to sie kojarzy z Dzieckiem, ja nie czytam Dziecka tylko forum edziecko! A poza tym co by komu szkodzilo, do licha, zeby te koszulki bardziej identyfikowaly ich "nosicieli" z forum....? I jak juz sie zaczelismy czepiac to naprawde szkoda ze jest tylko rozmiar L, ja w takich koszulkach tylko spie komfortowo, ale nie lubie ich nosic (sa za duze a ja nie lubie takich rozmemlanych ubran), a chcialabym taka koszulke wlasnie nosic... I dziwi mnie ze to zmienia koszty - w mojej firmie czesto sie robi roznego rodzaju koszulki z nadrukami i pierwsze slysze zeby koszt byl wyzszy bo koszulki sa w roznych rozmiarach. Takie tam tylko...
              • Gość: Gosia26 Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 20:35
                KvM masz racje.Owszem vialle podraza to koszty, i tak juz wysokie bo koszulek nie bedzie zapewne komercyjna ilosc... Bo w obecnej sytuacji kazdy kto zamowi koszulke- dostanie taka sama- zyli wystarczy zebrac liczbe ludzi taka jak liczba koszulek i bach caly towar poszedl. Im zas wieksza roznorodnosc tym wieksza sznsa ze ktoras czesc koszulek np Sek cz Lek nie sprzeda sie zas inne bedzie trzeba np dorabiac. Z punktu widzenia roducenta to strata a jak wiadomo straty trzeba wkalulowywac w koszty.
            • Gość: humbak Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 28.06.02, 21:26
              Hm... no, dobrze. Ale jeśli ja w szafie nie mam nic niebieskiego, jest mi w tym nie do twarzy to nie mam prawa zasugerować zestawu koloru koszulek do wyboru?A dlaczego by nie potraktować słów Miśki jako propozycji, a nie elementu książki skarg i zażaleń? Nie zapominajmy, że wiele z "Dziecka" powstaje dzięki forum. I myślę, że właśnie dlatego warto ukłonić się w stronę konsumentów.Tak, tak, konsumentów, którym jesteśmy my. Bo jeśli koszulka będzie tylko czerwona, to kupi ją niewiele osób, a wykluczy to osoby o preferencjach zielonych, żółtych itd. Oczywiście, używam tu przenośni, ale pomyśl - czy naprawdę wypromowanie na rynku taniego produktu, który odpowiada mniejszości może sprawić, by ten produkt nadal pozostał tani? Chyba nie tędy droga. Mam do czynienia ze sprzedażą - kosmetyków (sklep) i wiem z doświadczenia, że konsument wyda więcej, gdy dostanie coś, czego oczekuje, a nie kupuje taniego produktu (nawet gdy tego szuka), a który nie odpowiada w pełni jego oczekiwaniom. Takich, którzy patrzą tylko na cenę, jest garstka.A wracając do tematu - też chciałabym mieć do wyboru taką koszulkę, jaka mi pasuje, bo choć bardzo lubię forum i z dumą nosiłabym jego logo, to nawet zwykła koszulka jest elementem mojego stroju, a te dobieram starannie - nie jestem szyldem reklamowym, nawet, gdy noszę czyjeś logo na sobie.A swoją drogą ciekawe - jak Ty dobierasz elementy swojej szafy? Jak popadnie, tylko te tanie lub może jednak zwracając uwagę an swój wygląd?PozdrawiamAga
              • Gość: Ewa_Rosciszewska Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 05.07.02, 13:16
                Sluchajcie!Gdybysmy chcieli wszystkim dogodzić to musielibysmy założyć sklep i tylko tym się zająć, a nie wiem czy wiecie, produkcja i sprzedaz koszulek raczej nie należą do głównych form naszej działalności. Pewnie, że super by było mieć koszulki we wszystkich rozmiarach i kolorach tęczy, ale pomijając trudności przy produkcji i ustlaniu ceny, już widzę tabuny osób, które zamawiały S-kę, ale po przymierzeniu jednak wolą L-kę.Przebaczcie nam więc, że koszulka jest niebieska, że ma logo, że rozmiar L, postaramy sie więcej tych błędów nie popełnić.PozdrawiamEwa z DzieckaPS A jeśli jednak ktoś jest zainteresowany kupnem niech sie kontaktuje z redakcją dziecko@agora.pl
    • Gość: Miśk@ Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 16:38
      Postowałłyśmy o koszulki DLA NAS.Dziewczyny chciały żeby były na nich nasze nick`i,ale biorąc pod uwagę to,że byłoby to kłopotliwe(wręcz nierealne),pozostałyśmy przy Maminych bez nick`ów.Nie mam nic przeciwko reklamowaniu eDziecka,ale napewno niektórym byłoby przyjemniej gdyby na froncie koszulek było "eMama".W końcu to dzięki wszystkim to forum istnieje.Jesteśmy eDzieckowymi eMAMAMI.Sam slogan eDziecko może świadczyć o tym,że wygrałyśmy,kupiłyśmy lub dostałyśmy koszulkę jednej z wielu stron www.Co nie jest jednoznaczne z tym,że stronę tą lubimy,czy bierzemy udział w dyskusjacj na jej forum.A ja chciałam tylko żeby to była niepowtarzalna koszulka.Taka "nagroda" od eDziecka dla NAS za współuczestnictwo w tworzeniu forum.W końcu kóra z Nas nie chciałaby zostać doceniona.Może mam wygórowane oczekiwania,ale tak właśnie czuję.Oczekująca za wieleMalkontentka Monika (czepiająca się o byle co) ;)Do KvMA do jakich innych celów miałaby posłużyć ta koszulka? ;)(oprócz jedynie ewidentnej darmowej reklamie w całej Polsce)
    • Gość: Anna72 Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 17:44
      Czy ja mogę ściągnąć logo eDziecka ze strony i zrobić koszulkę sobie albo maluchowi i nikt się do mnie nie przyczepi o prawa autorskie czy coś w tym rodzaju? Wybaczcie, może głupio pytam, ale zupełnie się na tym nie znam. Anka.
    • Gość: 1972zz Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 19:31
      Ja jestem nowa, dopiero od kilku dni i tez chcialabym miec taka koszulke. Czy jest jeszcze szansa na jej zdobycie. Pozdrawiam. Ola
      • Gość: agabie Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 28.06.02, 17:41
        Droga Pani Olu, prosze przeslac swoj dokladny adres na dziecko@agora.pl. Z przyjemnoscia wyslemy do Pani koszulke eDziecko.pozdrawiam serdecznieAgnieszkaredakcja "Dziecko"
    • Gość: Carmela Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 25.06.02, 22:04
      hmmm a ja uwazam ze redakcja dziecka powinna zamiast koszulki przygotowac naprasowywanki, w koncu sa juz i takie ktore sa bardzo trwale i nie spieraja sie i kazda osoba mog;labny cos takiego zamowic i naprasowala sobie na koszulke w ulubionym kolorze , rozmiarze , itd i na jakiejkolwiek czesci garderoby bo zaraz ktos powie ze skoro koszuulki to czemu nie hustki, kurtki plecaki itd
      • Gość: humbak A ja wolę "emamę"... IP: *.* 28.06.02, 21:33
        ...i założę się, że wiele tatusiów chciałoby mieć koszulki "etata", a moja dzidzia z napisem "Dziecko" lub "eDziecko"......i chyba tu nic dodać, nic ująć. To element naszego stroju, czyli coś, z czym się identyfikujemy. A ja bardziej identyfikuje się jako "emama", niż "edziecko", hihihi...:hello:Aga
        • Gość: 171176 Re: czy za granice tez wysylacie? IP: *.* 28.06.02, 21:43
          Czy za granice tez wysylacie?I w jakiej cenie sa?
          • Gość: Marlena Re: No właśnie, gdzie i za ile? IP: *.* 29.06.02, 22:34
            Sorki ale trochę mnie nie było, a koszulkę bym chciała nie zależnie od dywagacji emamowo-edzieckowych :) .Jak się toto zamawia? Pozdrawiam Marlena :hello:
    • Gość: Marlena Re: Juz wszystko wiem :) IP: *.* 29.06.02, 23:11
      Wystarczyło trochę poszukać :)
      • Gość: 171176 Re: Juz wszystko wiem :)-ale ja nie IP: *.* 30.06.02, 15:53
        Napisz gdzie mam to znalezc..
    • Gość: ikasia Ja już swoją dostałam ... IP: *.* 05.07.02, 10:49
      Dziś rano odebrałam to cudo ...Kolor śliczny , ciemnoniebieski , mój ulubiony ...A tak poza tym ... utopiłam się w niej :) Rękawy długości 3/4 , a sama koszulka prawie do kolan ... Sam napis też jakiś taki ... zwykły ...I jeszcze jedno wyjaśnienie , żeby nie było , że się czepiam : chciałam ją mieć to zamówiłam i mam , na własne życzenie . Ale do satysfakcji to mi daleko ... To tyle ... ikasiaPs. Ale na ulicę to w niej na pewno nie wyjdę .
      • Gość: ikasia Re: Ja już swoją dostałam ... IP: *.* 05.07.02, 10:51
        I jeszcze jedna uwaga - wcale się nie czuję w tej koszulce jak emama , raczej żywa reklama Dziecka ... :(
    • Gość: justyna_redaktor Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 05.07.02, 11:14
      Drogie emamy,nic nie stoi na przeszkodzie, byście zaprojektowały koszulkę swoich marzeń, znalazły producenta, zapłaciły za produkcję a następnie sprzedawały te koszulkę za zaliczeniem pocztowym. Nie mamy nic przeciwko byście wzięły sprawy w swoje ręce - redakcja może przekazać kontakty do producentów, ceny itp.Zrobiliśmy koszulkę uniwersalną, reklamującą Wasze (ale także nasze) forum - zależało nam przede wszystkim na tym, by cena była dostępna dla większości użytkowników.Ptrzecież nikt nikogo nie zmusza do kupowania tej właśnie koszulki...Pozdrawiam serdecznieJustyna Dąbrowska
      • Gość: ikasia Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 05.07.02, 11:59
        Zgadzam się z Panią , nikt mnie nie zmusił do kupowania tej koszulki . Nabyłam ją dobrowolnie . I to , jakie miałam wobec niej oczekiwania , to tylko moja sprawa . Mam świadomość , że Redakcja nie ma możliwości zadowolenia wszystkich . I nigdy nie będzie zgodnego i jednogłośnego okrzyku " są świetne ! " . Pragnę podziękować ,że Redakcja jednak się pofatygowała i zorganizowała nam te koszulki . W końcu nie musiała ...Resztę uwag zostawię dla siebie ...mam to , co chciałam .ikasia pozdrawiająca :hello:
      • Gość: ATAX Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 05.07.02, 12:07
        Otóż to. Jesli wymarzę sobie koszulkę ,to nie bede oczekiwała, że ktoś to za mnie zrobi a potem wybrzydzała, że to nie to. Natomiast uważam, ze należą się redakcji "Dziecka" podziekowania za zaangażowanie i odzew na rzucone hasło "Koszulki eDziecka". Nikt tej koszulki nie musi kupować, jeśli nie chce albo jeśli uważa, że jest mało elegnacka i nie pasuje do jego/jej stylu. "Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził." Ja w każdym razie dziekuję, za to że koszulka jest, dobrowolnie ją zamówiłam (chociaz zwykle kupuje koszulki za najwyżej 10 zł), z niecierpliwoscią czekam na przesyłkę i dzieki za kolor -niebieski to mój ulubiony.ATA
    • Gość: Lilly Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 05.07.02, 13:45
      I tak źle i tak niedobrze. Ja właśnie pzred chwilą zamówiłam koszulkę, niech będzie nawet i za duża i nie do końca w moim kolorze ale jest żywym dowodem na to, że ktoś z tej strony jednak nas słucha, czyta i stara się wyjść naprzeciwko naszym prośbom. I za to chcę podziękować redakcji Dziecka.Pozdrawiam Lidka :hello:
      • Gość: kasiap. Re: Nasze koszulki? - ile kosztuje???? IP: *.* 05.07.02, 14:08
        No wlasnie, ile???!!! Nikt o tym nie napisal, w kazdym razie ja nie moge znalezc!Kaska
        • Gość: AniaSK Re: Nasze koszulki? - ile kosztuje???? IP: *.* 05.07.02, 14:16
          tu znajdziesz:http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_emama&key=1024582741
        • Gość: ATAX Re: Nasze koszulki? - ile kosztuje???? IP: *.* 05.07.02, 14:17
          Kosztuje 22 zl + 5,50 koszty wysyłki. W sumie 27,50 złATA
    • Gość: _Su_ Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 06.07.02, 13:54
      eh emamy i etatusiowie tak czytam te Wasze posty i powiem wam że się uśmiałam. jesteście naprawdę pocieszni-nawet do głowy by mi nie przyszło że można zrobić takie wielki problem z koszulki :) Ja sama zrobiłam logo ułozyłam na koszulce a pan mi tylko ścisnął heheh. A co do wielkości tej edzieckowej to proponuję w niej spać-mam taką jedną wielką i czasami używam zamiast piżamy jak mnie coś najdzie a może dlatego że ma reklamę pewnej formy ubezpieczeniowej i czuję się bardziej bezpieczna jak śpię ;)Ale powiem Wam jeszcze jedno. cieszy mnie że robicie halo z koszulki a nie kłócicie się o politykę czy jakieś inne rzeczy. zawsze to przyjemniej poczytać :)pozdrawiam Su
    • Gość: Olunia Re: Nasze koszulki????????? IP: *.* 07.07.02, 21:33
      A mnie się moja koszulka bardzo podoba :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka