Dodaj do ulubionych

Wróciłam!

IP: *.* 08.08.02, 16:12
:hello:Ano wróciłam - ze dwie osoby się pewnie zmartwią tą informacją :lol: ale mam nadzieję, że są i tacy, którzy się choć trochę ucieszą :lol:A w dodatku wróciłam ze stałym łączem, więc pewnie będę zaglądać częściej :) Chociaż z drugiej strony mój genialny synek w ostatnim czasie opanował sztukę samodzielnego siedzenia i siadania, raczkowania (struś pędziwiatr, rany boskie, nie nadążam za nim!!!! :crazy: ) a teraz próbuje stawać i idzie mu genialnie, jeśli ma się czego złapać :) Mam więc oczy naokoło głowy i podejrzewam, że Oskar będzie mnie skutecznie od kompa odciągał :)W każdym razie cieszę się, że znów was widzę :love:I&O
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrys Re: Wróciłam! IP: *.* 08.08.02, 17:28
      Ikusia :)Bardzo się cieszę, że wróciłaś :):bounce: :bounce: :bounce: :) :bounce: :bounce: :bounce:Buziaki dla Oskarka :)Do usłyszenia na czacieKasia B. (GIJO)
      • Gość: Ika Re: Wróciłam! IP: *.* 08.08.02, 20:54
        Tygrysku, wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć! :bounce: :) Do czata! :)Buziaki :)
    • Gość: ulcik Re: Wróciłam! IP: *.* 09.08.02, 05:39
      Witajcie słoneczka moje :) Chociaż jak wiesz Ika ja tu teraz żadko bywam przez modem i... nie tylko !!!!!Całusy od nas wszystkich :)
      • Gość: Ika Re: Wróciłam! IP: *.* 09.08.02, 12:57
        Siunia, skarbie, pewnie, że pogadamy! :bounce: A jak Twoja Fasolka??? :love: Musimy się spotkać jakimś wieczorkiem na gadułce :)Ulcik - modem to rozumiem, wszystko inne olej! ;) I wróć na forum :bounce:
      • Gość: Siunia Re: Wróciłam! IP: *.* 12.08.02, 00:25
        Ulcik :)WRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!Modem to i ja zrozumiem, ale tą całą resztę? ;)lej na wszystko.Czekam i na Twój powrót- Siunia
    • Gość: Siunia !!! IP: *.* 09.08.02, 08:48
      Ach, jak mnie to cieszy :)Wreszcie będzie mozna dłużej i spokojniej pogadać :)A ja się bałam, kiedy znowu wrócisz? :)Ikuńka, wielkie BUZIAKI :)I gratulacje dla Oskarka :)- Siunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka