Dodaj do ulubionych

a teraz o dobrych tesciowych

IP: *.* 21.08.02, 18:53
Mam bardzo dobra Tesciowa.Jednak zauwazylam ze chce o wszystkim za nas decydowac.Nie jestem osoba sklonna do klotni dlatego napiszcie jak dac jej delikatnie do zrozumienia ze za duzo sie wtraca.Np:postanowila ze mamy miec 1 dziecko ktore juz mamy bo jej corka ma troje i przez to "zmarnowala sobie zycie"Napiszcie tez o swoich klopotach z Tesciami lub rodzicami.Najlepiej na prive.Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Agilla Re: a teraz o dobrych tesciowych IP: *.* 21.08.02, 20:28
      Zazdroszczę. Moja teściowa jest okropna. Tez niby sie nie wtraca ale jej zagrywki sa poniżej pasa.Wiesz ja myslę, że tutaj dużo zależy od postawy Twojego męża. To on raczej powinienzareagować. Ja ze swoim przeprowadziłam poważna rozmowe i teraz na wszelkie docinki jego mamusi on reaguje i to bardzo stanowczo, bo delikatne próby wypersfadowania jej czegoś nie pomagały.PowodzeniaAgnes
      • Gość: p.halup Re: a teraz o dobrych tesciowych IP: *.* 21.08.02, 21:32
        Dzieki za odpowiedz.W sumie nie masz czego mi zazdroscic bo moj maz nie da nic powiedziec na mamusie ani na siostrzyczke,bo przeciez wraz z mamusia wychowywal siostrzyczce dzieci i to tak skutecznie ze ich prawdziwy tata zabral sie i uciekl i wcale mu sie nie dziwie.Moja Tesciowa jest bardzo dobra ale to nie znaczy ze mi ta jej "dobroc"sie podoba.Tak uwaza moj maz wszyscy inni i naturalnie ona sama.Ja mam dosc.Odkad urodzilo sie dziecko to jej zdaniem matka czyli ja powinna byc zawsze na zawolanie dziecka obojetnie miesiecznego czy 18 letniego,wszystko za nie robic bo chlop nie umie.Poza tym uznala ze moj maz nie nadaje sie na ojca bo jest za stary,ma42lata,ja25,wiec powinien wykonywac wszystkie prace domowe,tylko ze do tego on tez sie nie nadaje ale o tym wiem tylko ja.Chcemy miec drugie dziecko ona twierdzi ze bede glupia jak sie zgodze a on nie umie powiedziec ze tak zdecydowalismy,mowi jej to niby w zartach a ona zawsze odpowiada ze to glupota,mala powinna byc jedynaczka.Jesli chcesz to napisz mi na prive to pogadamy,ale podaj swoj adres.PozdrowieniaAgnes napisała/ł:> Zazdroszczę. Moja teściowa jest okropna. Tez niby sie nie wtraca ale jej zagrywki sa poniżej pasa.> Wiesz ja myslę, że tutaj dużo zależy od postawy Twojego męża. To on raczej powinienzareagować. Ja ze swoim przeprowadziłam poważna rozmowe i teraz na wszelkie docinki jego mamusi on reaguje i to bardzo stanowczo, bo delikatne próby wypersfadowania jej czegoś nie pomagały.> Powodzenia> Agnes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka