Dodaj do ulubionych

pary mieszane

IP: *.* 13.09.02, 09:22
Mam do wszystkich tu piszących ogromną prośbę. Przygotowuję tekst do prasy o mieszanych parach polsko - zagranicznych. O tym, jak ci ludzie się docierali, co im najbardziej przeszkadzało we wzajemnych różnicach, także o takich , ktorym sie nie udalo. Liczę na Waszą pomoc. Może same jesteście w takich związkach, byłyście, lub znacie takie pary. Napiszcie, czy takim parom mieszanym może się udać wspolne zycieDziękuję. Pozdrawiam wszystkie emamy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zilka Re: pary mieszane IP: *.* 13.09.02, 13:45
      A interesuje Cię para, która parą nie jest ale ma dziecko i je wspólnie wychowuje? :) Wejdź sobie na stronę www.florence.pl i poczytaj o nas w zakładce mama&tata/ nasza historia i jakby coś to pisz na priva.zilka :)
      • Gość: Ania1 Re: pary mieszane IP: *.* 14.09.02, 08:49
        Zilka, bardzo podoba mi sie Wasza strona , a Florka jest po prostu sliczna...Pozdrawiam gorąco i życze duzo szcześciaAnia
    • Gość: oladrab Re: pary mieszane IP: *.* 13.09.02, 19:08
      Tak, znam taką parę i bardzo ich lubię. Obydwoje sa super i uważam ich za fajne małzenstwo ( 3 letni staż). Zdecydowanie im sie udało.
    • Gość: sawlb Re: pary mieszane IP: *.* 13.09.02, 19:44
      Chetnie pomoge. Jestesmy para dwu-narodowa. Znam tez kilka innych.Pisz na priv co Cie szczegolnie interesuje.pozdrBogusia
    • Gość: QUELLE Re: pary mieszane IP: *.* 13.09.02, 20:37
      Jestem w takim zwiazku od 4 lat.Mamy dwoje dzieci.Jak masz jskies pytania pisz na priva.
    • Gość: Kamila Re: pary mieszane IP: *.* 14.09.02, 02:10
      My tez jestesmy para mieszana, mamy malego synka, ale nie jestesmy w zalegalizowanym zwiazku. Jesli masz pytania to pisz na priva.PozdrawiamKamila
    • Gość: Magda_D Re: pary mieszane IP: *.* 14.09.02, 08:13
      Hej,Moj mąż jest Irlandczykiem. Mieszkamy razem od prawie 8 lat (jeny, kiedy to minęło???) i mamy córeczki-bliźniaczki. Chętnie odpowiem na Twoje pytania na priva.Magda
      • Gość: aga2 Re: pary mieszane IP: *.* 14.09.02, 14:00
        Dzięki dziewczyny, jak zwykle jesteście cudownie niezawodne. Odzywam się do wszystkich na priva.
        • Gość: Zoe Re: pary mieszane IP: *.* 15.09.02, 01:22
          Nie wiem czy nie za pozno ale tez moge Ci pomoc.Moj maz jest Francuzem. Docieramy sie od 6 lat i nie zaluje nawet minuty. Jesli jeszcze nie skonczylas artykulu to pisz na priva.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka