Dodaj do ulubionych

Akcja Pajacyk!

IP: *.* 17.09.02, 09:42
Drogie emamy!!!Mam do was ogromną prośbę o wsparcie akcji "Pajacyk"Wystarczy tylko wejść na stronę www.pajacyk.pl i kliknąć w brzuszek pajacyka. I tylko tyle :DZa każde kliknięcie sponsorzy przeznaczają 5 gr na obiady dla naszych polskich dzieci. Kliknąć można tylko raz dziennie ale jak nas będzie dużo to dużo głodnych brzuszków nakarmimy. Proszę pomóżmy naszym polskim dzieciom.Pozdrawiam serdecznie :hello:Lila_
Obserwuj wątek
    • Gość: burek Re: Akcja Pajacyk! IP: *.* 17.09.02, 09:49
      Lecę klikać.Pozdrawiam. Ania
    • Gość: Trinity Re: Akcja Pajacyk! IP: *.* 17.09.02, 09:51
      Lileczka, kliknelam na brzuszek pajacyka i codziennie bede, mam ustawione na strone glowna zeby nie zapomniec.Pozdrawiam. Renata
      • Gość: AgnieszkaLO Re: Akcja Pajacyk! IP: *.* 17.09.02, 10:33
        Też klikam.Ag
    • Gość: ulcik Re: Akcja Pajacyk! IP: *.* 17.09.02, 10:56
      klikam i na swojej www mam banerek do pajacyka !!!!!Popieram tą akcję w 100 %ulcik
    • Gość: agniesia1 Re: Akcja Pajacyk! IP: *.* 17.09.02, 11:44
      już kliknęłam i będe to robic codziennie
    • Gość: mafia Re: Akcja Pajacyk! IP: *.* 17.09.02, 12:24
      A ja już klikam i to od dawna :) :) :)Gaga
    • Gość: Dyska_ Re: Akcja Pajacyk! IP: *.* 17.09.02, 12:27
      A wiecie, że można kliknąć 2 razy dziennie? Raz z Explorera, a raz z Navigatora. I jest liczone :) :) :)
    • Gość: kasiunia Re: Akcja Pajacyk! IP: *.* 17.09.02, 18:12
      ja mam jeszcze taki sposob:od kiedy tankuję na BP przeznaczam na tę akcję wszystkie zdobyte punkty. Dodatkowy plus jest taki, że za każde 100 punktów przeznaczonych przeze mnie na Pajacyka, BP zobowiązuje się dodać drugie tyle i w ten sposób fundujemy za każdym razem dwa pełne obiady.
    • Gość: magusia Re: Akcja Pajacyk! IP: *.* 17.09.02, 18:38
      Lila! Klikniemy i my ( nie raz)Gosia z Rafikiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka