Dodaj do ulubionych

zaczepki na gg

IP: *.* 21.09.02, 20:48
tak sobie siedzę od godziny i nadrabiam forumowe zaległości, dzieciaczki śpią, mąż się ralaksuje z książką obok a mnie zaczepiają jacyś obcy goście na gg proponując rozmowę o seksie, kiedy nie reaguję, zaczynają pisać o nudnej żonie i życiu nudnym również u jej bokujaki ten świat jest??!!czy tak musi być??mogłabym wyłączyć opcję "dostępny", ale przecież nie o to chodzi;magda
Obserwuj wątek
    • Gość: MiZ Re: zaczepki na gg IP: *.* 21.09.02, 20:57
      A ja sobie poradzilam z zaczepkami na gg dzieki temu, ze nie zamiescilam o sobie zadnych informacji w katalogu publicznym :benetton: Przy moim numerku nie ma zadnych informacji o mnie :)Jak narazie to dziala :):hello:
      • Gość: Johasia Re: zaczepki na gg IP: *.* 21.09.02, 21:21
        Możesz też zaznaczyć opcję "Tylko dla znajomych" - będziesz wówczas widoczna tylko dla osób z Twojej listy, a dla reszty świata - jakby Cię nie było w sieci. Powodzenia :hello:
        • Gość: guest Re: zaczepki na gg IP: *.* 22.09.02, 07:39
          W zeszłym tygodniu sama się na coś takiego skarżyłam na czacie. Jedna z dziewczyn poradziła mi zahaczyć opcję "tylko dla znajomych" - tak też zrobiłam i mam spokój.Pozdrawiam, Basia.
    • Gość: guest Re: zaczepki na gg IP: *.* 21.09.02, 23:19
      Jest takie coś jak "zablokuj",jeśli zabanujesz dany numer to nie będzie mógł do Ciebie wysyłać wiadomości :)Ja mam pełno wiadomości od panienek :lol: reklamujących swoje roznegliżowane strony www :lol: Mam "piękną" ikonkę odzwierciedlajacą moje uczucia,którą wysyłam namolnym "gg-dowiczom" :lol:
    • Gość: mysia Re: zaczepki na gg IP: *.* 22.09.02, 16:37
      Zaznacz opcje tylko dla znajomych...Dopóki tego nie odhaczałam wciaz zaczepiali mnie jacys namolni niewyżyci faceci!Brrrrrrrrrr Dorota
    • Gość: Agaa Re: zaczepki na gg IP: *.* 23.09.02, 21:30
      A mnie nigdy nikt nie zaczepił na gg ;)Może mam nieatrakcyjnego nicka hi hi hi :lol: :lol: :lol:Aga
    • Gość: eMisiek Re: zaczepki na gg IP: *.* 24.09.02, 16:25
      Ja jeżeli jestem na gg to mam opcje albo dla znajomych albo niewidoczny- jak widzę, że jest dostępny ktoś z kim kiedyś miałam już "do czynienia" w taki właśnie sposób- dlatego tych "zaczepiaczy" umieszczam w kontaktach na wszelki wypadek.
      • Gość: mafia Re: zaczepki na gg IP: *.* 25.09.02, 22:52
        A ja muszę Wam powiedzieć, że odpowiedziałam na taką zaczepkę (standardowe "cześć", a nie jakąś niewybredną ;) ) i zaowocowało to całkiem miłą znajomością, która trwa do tej pory. I na dodatek to facet :ouch: A nieprzyjemną zaczepkę miałam do tej pory raz - i z tym rozprawił sie mój mąż, który akurat był w pobliżu ;) Sama już nie wiem, może czasem waro spróbować ??? A jak "niepolityczne" jakieś - to bana i do widzenia :lol:pozdrawiam, Gaga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka