Gość: agmi IP: *.* 03.10.02, 09:27 Dostaniemy małego ślicznego kotka.Jakie imię mu wybrać? proszę pomóżcie. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila Re: imię dla kotka IP: *.* 03.10.02, 11:33 Na Twoim miejscu wstrzymalabym sie z imieniem. Np. ja nadaje imiona moim czworonogom obserwujac je. Bo wybierzesz imie np. Mruczus, a kotek nie bedzie chcial slyszec o mruczeniu. Najpierw poobserwuj jak sie zachowuje, jak wyglada, co najbardziej lubi i wtedy moze wybor imienia przyjdzie bez wiekszego problemu i nie zapominaj, ze sliczny, malutki kotek stanie sie kiedys slicznym, doroslym kotem Moje propozycje o ile to bedzie kot:- Brutus- Rademenes- Klopotek- Puch- Gofer- BazyliPozdrawiamKamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona Re: imię dla kotka IP: *.* 03.10.02, 16:28 Miałam kiedyś kotka -Szprotka i kotkę -Maszę (Maszeńkę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia1 Re: imię dla kotka IP: *.* 03.10.02, 18:58 moja koleżanka ma kotka ,który ma super imię .zowie się....FIGARO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: imię dla kotka IP: *.* 03.10.02, 20:16 Bez urazy dla innych mam i Ich synków - mój kot nazywa się Mati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: imię dla kotka IP: *.* 05.10.02, 07:45 ...dlaczego: bez urazy...ja do swojego synka mowie KOTKU,choc ma na imie Mateuszek,a w skrocie MATI,..tylko odwrotnosc sytuacji,w dodatku calkiem mila!!! goraco pozdrawiam milki z Matim-Kotkiem,jak kto woli do koloru i wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowcia Re: imię dla kotka IP: *.* 04.10.02, 07:17 kiedyś miałam kotkę Przylepę a później kocurka Byczka. Już ci zazdroszcze tego małego kiciusia, bardzo bym chciała mieć ale jak narazie nie takiej możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: imię dla kotka IP: *.* 05.10.02, 15:19 fajny temacika może nazwać go:mlekoczartśnieżynkafikussaper jest z czego wybierać !!! tyle propozycjipozdrawiam - lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Re: imię dla kotka IP: *.* 05.10.02, 20:44 A może Hau? Do mojego psa wołamy kici kici i on reaguje. Mamy przez to dużo radosci. Daj znać co zdecydowałaś. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: imię dla kotka IP: *.* 07.10.02, 13:05 Koty lubią "szeleszczące" imiona. Co nie znaczy, że nie reagują na inne.Moje zwą/zwały się:Fredzia Kapsel (od Freddiego Krugera za straszenie pazurami i Kapsel od dzwięku otwieranej butelki jaki wydawała żeby nas postraszyć),Kasia,Wojtek,Kicia. Ostatnie było przejściowe ale jakoś tak zostało.PozdrowieniaEwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madad Re: imię dla kotka IP: *.* 07.10.02, 13:19 Oto moje propozycje:FaustusKocioFelixPimpekFrodoGandalfDiabloLeonMajorPusioel GatoRegisGeralt Odpowiedz Link Zgłoś