Dodaj do ulubionych

imię dla kotka

IP: *.* 03.10.02, 09:27
Dostaniemy małego ślicznego kotka.Jakie imię mu wybrać? proszę pomóżcie. Pozdrawiam Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila Re: imię dla kotka IP: *.* 03.10.02, 11:33
      Na Twoim miejscu wstrzymalabym sie z imieniem. Np. ja nadaje imiona moim czworonogom obserwujac je. Bo wybierzesz imie np. Mruczus, a kotek nie bedzie chcial slyszec o mruczeniu. Najpierw poobserwuj jak sie zachowuje, jak wyglada, co najbardziej lubi i wtedy moze wybor imienia przyjdzie bez wiekszego problemu i nie zapominaj, ze sliczny, malutki kotek stanie sie kiedys slicznym, doroslym kotem :) Moje propozycje o ile to bedzie kot:- Brutus- Rademenes- Klopotek- Puch- Gofer- BazyliPozdrawiamKamila
    • Gość: Hermiona Re: imię dla kotka IP: *.* 03.10.02, 16:28
      Miałam kiedyś kotka -Szprotka i kotkę -Maszę (Maszeńkę).:)
    • Gość: agniesia1 Re: imię dla kotka IP: *.* 03.10.02, 18:58
      moja koleżanka ma kotka ,który ma super imię .zowie się....FIGARO
    • Gość: guest Re: imię dla kotka IP: *.* 03.10.02, 20:16
      Bez urazy dla innych mam i Ich synków - mój kot nazywa się Mati :)
      • Gość: guest Re: imię dla kotka IP: *.* 05.10.02, 07:45
        ...dlaczego: bez urazy...ja do swojego synka mowie KOTKU,choc ma na imie Mateuszek,a w skrocie MATI,..tylko odwrotnosc sytuacji,w dodatku calkiem mila!!! goraco pozdrawiam :bic:milki z Matim-Kotkiem,jak kto woli do koloru i wyboru...
    • Gość: kowcia Re: imię dla kotka IP: *.* 04.10.02, 07:17
      kiedyś miałam kotkę Przylepę a później kocurka Byczka. Już ci zazdroszcze tego małego kiciusia, bardzo bym chciała mieć ale jak narazie nie takiej możliwości
      • Gość: lea Re: imię dla kotka IP: *.* 05.10.02, 15:19
        fajny temacika może nazwać go:mlekoczartśnieżynkafikussaper:) jest z czego wybierać !!! tyle propozycjipozdrawiam - lea
        • Gość: burek Re: imię dla kotka IP: *.* 05.10.02, 20:44
          A może Hau? Do mojego psa wołamy kici kici i on reaguje. Mamy przez to dużo radosci. Daj znać co zdecydowałaś. Pozdrawiam Ania
    • Gość: guest Re: imię dla kotka IP: *.* 07.10.02, 13:05
      Koty lubią "szeleszczące" imiona. Co nie znaczy, że nie reagują na inne.Moje zwą/zwały się:Fredzia Kapsel (od Freddiego Krugera za straszenie pazurami i Kapsel od dzwięku otwieranej butelki jaki wydawała żeby nas postraszyć),Kasia,Wojtek,Kicia. Ostatnie było przejściowe ale jakoś tak zostało.PozdrowieniaEwa
    • Gość: madad Re: imię dla kotka IP: *.* 07.10.02, 13:19
      Oto moje propozycje:FaustusKocioFelixPimpekFrodoGandalfDiabloLeonMajorPusioel GatoRegisGeralt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka