Dodaj do ulubionych

Gdzie sie podziali....???

IP: *.* 03.11.02, 02:06
...no właśnie,ani widu ani słychu po KvM i Dorce a i Seliy jakoś nie widać,trochę porozrzedzali się ludzie.Już nawet zatęskniłam ;) za postami KvM :lol: Jak dużo ubyło forumowiczów od roku i dlaczego? Miło jest witać nowe osoby,ale po starych zostaje jakaś nostalgia,nie uważacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia1 Re: Gdzie sie podziali....??? IP: *.* 03.11.02, 11:23
      KvM i Dorka - zameldujcie się!!!! Błagam!!! :lol:Czekająca Gosia (z utęsknieniem) :love:
    • Gość: Ika Re: Gdzie sie podziali....??? IP: *.* 03.11.02, 11:31
      Prawda - też się ostatnio zastanawiałam, gdzie się podziała Selina???? :what: Pocieszam się myślą, że może znalazła pracę i dlatego nie ma czasu na forum :) Oby!A poza tym jeszcze zniknięcie Aluc mnie zastanawia :(
      • Gość: Monika_M Re: ALUC!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.11.02, 18:31
        Już nawet chciałam założyć taki post.Gdzie jest Aluc? Strasznie mi jej brakuje na forum, bardzo miło się ją czyta, a nawet kiedyś miałam przyjemność poznania jej osobiście na jakimś spotkanku i bardzo miło się jej także słucha!!!Aluc wracaj!!!MOnika
        • Gość: wiesia Re: ALUC!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.11.02, 21:35
          Aluc, gdzie jesteś :what: Aluc!!!!! Miałam właśnie pisać list gończy za tobą ,ale skoro Miśk@ już jeden wysłała to ja się dopisuję.
          • Gość: kayak Re: ALUC!!!!!!!!!!!!!!!!!!żyje ;) IP: *.* 03.11.02, 22:48
            Hej, Aluc ma sie jak najlepiej tylko jej komputer został zarekwirowany ;) A Maksio rośnie jak na drożdżach :). Mi też potwornie brakuje jej postów pomimo tego że widuję ją na żywo. Ten styl ma tylko ona.PozdrMarta z Gabą
    • Gość: gemma Re: Gdzie sie podziali....??? IP: *.* 03.11.02, 13:54
      A ja wiem coś o Selinie. :grin:Zameldowała się ostatnio na czacie, no i ma nową pracę, tyle że nie ma w niej dostępu do netu. :(Aluc, Dorki i KvM też mi jakoś brakuje. :crazy:I jeszcze Adzi dawno nie widziałam...POzdrawiamgemma tęskniąca ;)
      • Gość: sawlb Re: Gdzie sie podziali....??? IP: *.* 03.11.02, 19:04
        I jeszcze Matyldy (horac) i Hermionki dlugo nie widzialam. O i pumby. A moze nieuwaznie czytam.:what:
        • Gość: Gosia1 Re: Gdzie sie podziali....??? IP: *.* 03.11.02, 19:13
          Bogusiu, Hermiona przeprowadziła się i na razie nie ma dostępu do netu. Koresponduję z Nią i obiecała szybciutko to załatwić. :-) Na razie pozostaje nam czekać...;) Aluc, gdzie jesteś??? Matylda, też ma malutko czasu. Napiszę do Niej i "ubłagam", coby częściej się pokazywała! ;)Całuski Gosia
          • Gość: lea Re: Gdzie sie podziali....???do Gosi1 IP: *.* 03.11.02, 19:58
            ups Gosieńkoprzeoczytałam Twoją odpowiedź i powtórzyłam się z informacją dla Bogusi ;) przepraszamcałuski :love: - roztargniona lea
        • Gość: lea Re: Gdzie sie podziali....???do Sawlb IP: *.* 03.11.02, 19:54
          Bogusiu - witaj kochana :)z Hermioną jestem jako tako w kontakcie, są w trakcie przeprowadzki, dlatego to długie milczenie. Mam nadzieje,że niedługo powinna się odezwać :)pozdrawiam - lea :hello:
      • Gość: Adzia Selina ma prackę???? IP: *.* 04.11.02, 08:11
        Suuuper! :-)A ja jestem, jestem, tylko dwa tygodnie przepracowałam w stolicy. Nie chcę się rozciagać ;-) - ale ciężkie czasy na mnie przyszły - no zobaczymy co będzie...Dorka pisała do mnie ostatnio ze dwa miesiące temu, od tego czasu cisza.A Matylda i Aluc....ech, to były czasy - aż iskrzyło w dyskucjach ;-) I w ogóle...a, nie będę wymieniać, bo to długa lista...Pozdrawiam
    • Gość: kadyga Re: Są inni....:) IP: *.* 03.11.02, 18:45
      no cóż...są inni..:)KmF
    • Gość: 220571 Re: Gdzie sie podziali....??? IP: *.* 03.11.02, 19:16
      Też się zastanawiałam, gdzie się podziała Dorka i KvM. Może wyjechali do USA ;)?
    • Gość: BAJBUS Re: KVM i Dorka IP: *.* 03.11.02, 20:58
      Maja się dobrze ale chwilowo są odcięci od netu :(Miałam przyjemność :) poznać Dorke ostatnio i jestem z tego powodu bardzo ucieszona :)bajbus
    • Gość: Agnieszka_P Re: Gdzie sie podziali....??? a moja kochana Feratu? IP: *.* 03.11.02, 22:14
      Skoro tak, to tak. Zauważyłam, że jakiś czas temu znikneła Feratu. Poznałam ją na Zlocie w Warszawie i właściwie nie wiem, co się z nią dzieje od tamtej pory. Czy ktoś się za nią też stęsknił? Wróć Feratu gdziekolwiek jesteś? Na maile nie odpowiadasz, na gadu gadu też, a tu na forum, to już nie wiem, kiedy ostatnio zajrzałaś?
    • Gość: Miśk@ Re: Gdzie sie podziali....??? IP: *.* 04.11.02, 11:03
      Jak już powstała lista gończa :lol: to zapytam jeszcze o mysię,Vialle i matrucha zniknęła mi z pola widzenia ;) a może czas na mocnejsze okulary dla mnie? ;) :lol:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka