Gość: kww IP: *.* 07.11.02, 09:48 Witam Czy ktoś z was jeździ Swiftem 3 lub 5-drzwiowym ??Jeśli tak, to jak długo go macie, jak z awaryjnością, itp. itd.Odólnie czy jesteście zadowoleni, i czy polecilibyście komuś ten samochód??Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi kww Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Suzuki Swift IP: *.* 07.11.02, 13:01 My mamy już drugiego Swifta, pierwszy był pięciodrzwiowy, teraz mamy czterodrzwiowy (to chyba świadczy o tym, jak mąż się do tego auta przywiązał ). Samochód jest niewielki (tylko robi wrażenie większego), ekonomiczny (naprawdę) i dość wygodny, przynajmniej dla pasażera siedzącego z przodu... Nic nam się nie psuło, ani w tym, ani w poprzednim samochodzie, nie mówię oczywiście o rzeczach typu tłumik, który miał chyba prawo pójść po przejechanych 100 tysiącach kilometrów.No i z tego prawa skorzystał. Tak sobie myślę, że nie będę tu więcej nic pisać, gdybyś chciała dokładniejszych informacji, to zapraszam na priv albo dorwij mnie na czacie. POzdrawiamgemma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulka Re: Suzuki Swift IP: *.* 07.11.02, 13:29 hej,my mielismy go pare lat od nowosci. Polecam bez dwoch zdan. Bezawaryjny kilka lat, malo pali, bylismy nim nawet w Portugalii. To byl model 3-drzwiowy, najprostrzy.Teraz mamy tez suzuki tylko baleno.Jak widzisz, przywiazanie do marki jest duze agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mast Re: Suzuki Swift IP: *.* 07.11.02, 21:38 Kilka lat temu jeździłam tym samochodem na Krecie - wypożyczliśmy go. Po krętych górskich drogach jeździł rewelacyjnie, a sam fakt, że był używany przez wypożyczalnię chyba świadczy o jego jakości . Odpowiedz Link Zgłoś