Dodaj do ulubionych

Suzuki Swift

IP: *.* 07.11.02, 09:48
Witam :-)Czy ktoś z was jeździ Swiftem 3 lub 5-drzwiowym ??Jeśli tak, to jak długo go macie, jak z awaryjnością, itp. itd.Odólnie czy jesteście zadowoleni, i czy polecilibyście komuś ten samochód??Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :-)kww
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Suzuki Swift IP: *.* 07.11.02, 13:01
      My mamy już drugiego Swifta, pierwszy był pięciodrzwiowy, teraz mamy czterodrzwiowy (to chyba świadczy o tym, jak mąż się do tego auta przywiązał ;) ). Samochód jest niewielki (tylko robi wrażenie większego), ekonomiczny (naprawdę) i dość wygodny, przynajmniej dla pasażera siedzącego z przodu... :lol: Nic nam się nie psuło, ani w tym, ani w poprzednim samochodzie, nie mówię oczywiście o rzeczach typu tłumik, który miał chyba prawo pójść po przejechanych 100 tysiącach kilometrów.No i z tego prawa skorzystał. ;)Tak sobie myślę, że nie będę tu więcej nic pisać, gdybyś chciała dokładniejszych informacji, to zapraszam na priv albo dorwij mnie na czacie. :grin:POzdrawiamgemma
    • Gość: gulka Re: Suzuki Swift IP: *.* 07.11.02, 13:29
      hej,my mielismy go pare lat od nowosci. Polecam bez dwoch zdan. Bezawaryjny kilka lat, malo pali, bylismy nim nawet w Portugalii. To byl model 3-drzwiowy, najprostrzy.Teraz mamy tez suzuki tylko baleno.Jak widzisz, przywiazanie do marki jest duze :)))agnieszka
    • Gość: mast Re: Suzuki Swift IP: *.* 07.11.02, 21:38
      Kilka lat temu jeździłam tym samochodem na Krecie - wypożyczliśmy go. Po krętych górskich drogach jeździł rewelacyjnie, a sam fakt, że był używany przez wypożyczalnię chyba świadczy o jego jakości :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka