Dodaj do ulubionych

maly rozmiar buta

IP: *.* 12.11.02, 23:53
Emamy moze Wy mi pomozecie, bo ja już nie mam sił. Mam zawsze ten sam problem a mianowicie nie moge znaleźć na siebie butów. Mam bardzo małą nogę - rozmiar dziecięcy 34, ale nie chcę chodzić w dziecięcych butach. Może Wy słyszałyście o istnieniu sklepu z małymi rozmiarami butów w Warszawie? Wiem, że są sklepy z dużymi rozmiarami butów, więc może istnieje z małymi. Jestem załamana, bo wątpię, czy kiedykolwiek kupię sobie buty, które będą mi się podobały. Liczę na Waszą pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cytrynka Re: maly rozmiar buta IP: *.* 13.11.02, 01:47
      Hej Mamy ten sam problem. Ja też mam rozmiar 34 i kłopoty z kupnem butów. Kilka razy udało mi się kupić buty w Bacie i to w dodatku przecenione. Niestety "nacięłam" się, i na 6 par zakupionych w jednym z salonów, 4 nie nadawały się o użytku (bardzo się rozklejały, były niewygodne). Należy więc dokładnie oglądać obuwie. Może to tylko ja miałam takiego pecha??Ponadto słyszałam, że małe rozmiary można czasem kupić z sklepach z włoskim obuwiem.Kiedyś udało mi się kupić sandały na wysokim obcasie firmy Ryłko (chyba tak się nazywa ta firma). Życzę owocnych poszukiwań i jeśli namierzysz jakiś sklep, daj znać. Kobiet z małymi stopami jest więcej.PozdrawiamCytrynka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka