Gość: ATAX IP: *.* 13.11.02, 13:19 Oczywiście mówię o Bajbus.pl. Czy ktoś wie, co się stało ? Dziś znalazłam tam informację, że od 11 listopada zawiesił działalność. Czyżby padł ? I dlaczego ?ATA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luna Re: Bajbus padł ? IP: *.* 13.11.02, 22:23 chyba chodzi o pieniadze.Mi tez szkoda, bo czulam sie tam bardzo dobrze.Wiekszosc dziewczyn przeniosla sie na inne forumNie wierze, ze bajbus sie odrodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Bajbus padł ? IP: *.* 13.11.02, 23:15 Dziewczyny... ja wprawdzie nie byłam bywalczynią bajbusa..ale wiem, że istnieje nowa strona, tzn, coś zamiast bajbusa i są tam chyba te same osoby, zajrzałam z ciekawości, bo coś mi się tu obiło o uszy... a tam właśnie ktoś napisał, żeby dać jakąs informację, że zamiast bajbusa jest teraz ... no właśnie nie pamiętam... ale postaram się odszukać i podam Wam strony jeżeli je tylko znajdę pozdrawiam -lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Bajbus padł ? - MAM !!! IP: *.* 13.11.02, 23:18 mam www.born2002.prv.plpozdrawiam -lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Bajbus padł ? - A jednak NIEEEEE!!!przepraszam IP: *.* 13.11.02, 23:23 ...właśnie ponownie tam zajrzałam i chyba to nie to baaardzo mi przykto i przepraszam zawiedziona - lea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Bajbus padł ? IP: *.* 13.11.02, 23:40 ja myslalam o innym forum, ale nie wiedzialam czy moge tu publicznie nazwe wymienic. To jak, dziewczyny, moge czy nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATAX Re: Bajbus padł ? IP: *.* 14.11.02, 09:07 Ja juz wiem ! Dziweczyny z bajbusa opanowały Dzieckook, ruch tam taki, że hej.ATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Bajbus padł ? IP: *.* 14.11.02, 10:28 czyli nie dostane bana za reklame konkurencji tak dzieckook tez, trafilam tam po napisaniu wczorajszego postumialam na mysli starania: http://www.starania.host.sk/forum/phpBB2/index.phptam tez jest wiele osob z bajbusapozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bajbus padł ? IP: *.* 14.11.02, 12:25 Luna, nie bój się. Tu wolność słowa, tu nie banują za własne zdanie, krytyczne uwagi do administratora i redakcji "Dziecka" oraz błędy ortograficzne tudzież udzielanie się na innych forach.ATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MGK Re: Bajbus padł ? IP: *.* 14.11.02, 12:50 hej, głównie jesteśmy na www.dzieckook.pl bo jest prawie identyczne jak bajbus...Zapraszam zagubione Nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bajbus padł ? IP: *.* 14.11.02, 17:26 TAK!!! TAK!!! TAK!!!i mozna przegladac forum bez logowania sie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bajbus padł ? IP: *.* 14.11.02, 23:14 Jest tez jeszcze fajne formu Sunvillhttp://www.rodzice.imagina.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAJBUS Re: nie, dlaczego? mam się całkiem dobrze :) IP: *.* 15.11.02, 22:55 Każdy by padł jak by miał mnie za konkurencje hihihiBAJBUS teraz jedyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Bajbus padł ? IP: *.* 16.11.02, 08:42 Niestety padł...Szkoda, bo ja tam znalzlam stałe miejsce dla siebie i moich problemów. Tam też czułam się potrzebna.Mnóstwo dziewcząt z bajbusa znajdziecie na www.starania.host.skForum to prowadzi dida-jedna z "czołowych bajbusowiczek".Warto zajrzeć na jej forum.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś