Dodaj do ulubionych

GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!!

IP: *.* 03.12.02, 11:36
witam wszystkie Mamy,blagam pomozcie!!!!!!!Swieta tuz tuz a ja znowu nie mam pomyslu na prezent dla meza.....moze Wy macie jakies ciekawe pomysly juz sprawdzone...jestem tak zdesperowana, ze przemilcze kazda kwotesmile))n no moze bez przesady...czekam czekam czekam..jestescie moja ostatnia deska ratunku :-)))))))))aha, moj maz jeszcze nie okazal sie ostatnim lajdakiem wiec mog=ge zaszalec :-)))buziaki
Obserwuj wątek
    • Gość: mostrowska Re: GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.12.02, 17:34
      Też zawsze mam ten problem. W tym roku udało mi się go namówić na wspólny prezent-nowy obiektyw do aparatu fot. Nowy ale z giełdy fot. W końcu może go kupi (ja się na tym nie znam)i nareszcie będzie zadowolony ze zdjęć. MOże jakiś karrnet na zajęcia sportowe-jeżeli lubi ruch to byłby może zadowolony, albo pokazały sie takie w sklepach specjalistyczne kombinerki (np. z tymi szwajcarskimi scyzorykami, nie pamiętam jak się nazywa), które zachowuja się jak scyzoryki- maja śrubokręty (płaski i krzyżak), pilnik, nożyczki, i jakieś tam jeszcze. Mój mąż je uwielbia. Takie z lepszej stali to naprawdę fajna rzecz. Albo latarka. Sa takie ma łe MAglite-metalowe , akurat do samochodu, albo większe.......My mamy wiekszą i też Zygmunt ja bardzo lubi, bo jest porządna, i jak spadnie to się nie rozleci i ma uszczelkę więc woda jej nie przeszkadza.To tyle co moge w tym trudnym temacie od siebiePOzdrawiam serdecznieMonika
      • Gość: dyziak Re: GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.12.02, 17:51
        Hej! A ja postanowiłam namalować obraz :) . No i plus taki, że mnie też :D będzie się podobał :what:Tylko jakoś zebrac się nie mogę :O Ciągle mówię - jutro :ouch:Czyli - jutro zabieram się do pracy :cry:dyziak :hello:
        • Gość: sugar Re: GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.12.02, 18:14
          Ja na te święta kupiłam mojemu mężowi trochę droższy (i porządniejszy) bezrękawnik z polaru. Dobry na zimę pod kurtkę i na wczesną wiosnę. Mój mąż nie lubi łażenia po sklepach i kupowania ciuchów, więc ja nie mam wielkiego problemu z wymyślaniem dla niego prezentów. A poza tym myślę, że jest zadowolony z moich podarków, jako, że gust mam nienajgorszy ;-)i zawsze wybiorę coś w czym mu naprawdę ładnie :-)PozdrawiamMagda
    • Gość: Magda72 Re: GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!! IP: *.* 03.12.02, 23:45
      Ja mojemu kupuję DUŻY krązek żółtego sera bajkowo zapakowany, albo oliwę z oliwek w ładnej karafce. Radosć murowana!!Kalpa
    • Gość: plaft1 Re: GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!! IP: *.* 04.12.02, 22:15
      Prezencik z serii "coś małego"1 jeśli lubi serwować wina gościom to sa takie korki z metalową figurką np. jeździec na koniu i inne bardziej lub mniej poważne2 najnowszy wynalazek ludzkości: stojaki pod komórkę - od zupełnie kiczowatych plastikowych po niecodzienne np. coś jak gremlinek, który wydaje z siebie fajny dzwięk gdy komóra dzwoni 3 dla statecznego pana - ładna ramka na foto potomka, żeby stała w jego ulubionym miejscu w domciu / miejscu pracy + własnoręcznie wykonane przez mamuśkę super zdjątko tego potomka - dla pana mniej statecznego może być luzackie
    • Gość: magia Re: GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!! IP: *.* 06.12.02, 15:17
      JA MOJEMU UKOCHANEMU :) ZAWSZE KUPUJĘ COŚ Z UBRANEK, BO ON STRASZNIE NIE LUBI CHODZIĆ PO SKLEPACH, PRZYMIERZAĆ, ITD. - NAJPROSTSZE DO KUPIENIA TO NP:-NOWA PIŻAMKA-ALBO JAKIEŚ SEKSOWNE OPINAJĄCE BOKSERKI-ALBO KOSZULA, NIEKONIECZNIE TAKA POD KRAWAT-ALBO JAKIŚ NOWY KOMPLET NA ZIMĘ CZYLI SZALIK, CZAPKA, REKAWICZKIA ZRESZTA MYŚLĘ, ŻE JAK WEJDZIESZ DO "MĘSKIEGO" SKLEPU TO NA PEWNO COŚ CI SIĘ RZUCI W OCZY, A MOŻE JAKIEŚ PIÓRO CZY DLUGOPIS W ŁADNYM ETUI, JEST TEGO TYLE, ŻE COŚ ZNAJDZIESZPOZDRAWIAMMAGDA :)
      • Gość: XXL Re: GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!! IP: *.* 07.12.02, 00:56
        Magia- sorry, ale następnym razem wyłącz "caps"...Mija
    • Gość: basi Re: GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!! IP: *.* 11.12.02, 14:30
      dziewczyny dzieki za wasze sugestiemam nadzieje ze uda mi sie cos wybracpozdrawiam
    • Gość: basi Re: GWIAZDKA-PREZENTY!! POMOCYY!!!!!!!!!!! IP: *.* 11.12.02, 14:32
      dziewczyny dzieki za wasze sugestiemam nadzieje ze uda mi sie cos wybracpozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka