Dodaj do ulubionych

Do i o Sammy

IP: *.* 12.12.02, 12:22
Moja Kochana Sammy!Wiem, ze nie chcesz, ale ja _musze_ napisac. Musze powiedziec swiatu, jak jestes wspaniala i wazna dla mnie osoba. W zalewie glupawych adoracji "przyjaciolek" internetowych, niech moje uznanie dla Ciebie niech bedzie inne. Nie jest to schlebianie osobie, ktora sie widzialo 2 razy i ktorej sie mowi lepkie od slodyczy slowka. Przez ten rok naszej znajomosci wiele razem przezylysmy :) I to wiecej tych smutnych rzeczy. Ale zawsze bylas przy mnie wtedy kiedy trzeba. Nie zrobilas jak te moje inne "przyjaciolki z eDziecka", ze opuscilas mnie, kiedy stalam sie persona non grata (tu uklon w strone pewnej osoby, ktora byla tak wielka przyjaciolka i nagle przestala sie odzywac - wolala przypodobac sie ogolowi niz walczyc o jednostkowa przyjazn :sarcastic: ). Bronilam sie przed ludzmi, ale Ty o mnie walczylas. Nie zostawilas mnie samej z moimi dolami, smutkami i problemami. Nawet nie wiesz, ile dla mnie znaczy taki jeden telefon, kiedy siedze chora, przytloczona bezustannym zawodzniem Eryka. Nie umiem znalezc slow, ktorymi moglabym podziekowac za to ze jestes, za to jaka jestes i co dla mnie robisz.W sumie nie wiem po co pisze o tym tu na forum, bo wiekszosc (... - opinie moja znasz). Ale Ty zrozumiesz co i jak. :love:PozdrawiamNetusia
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka