Gość: guest IP: *.* 17.12.02, 15:37 Czy dajecie jakiś prezent nianiom na święta ? Czy może gotówkę ?Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Prezent dla niani IP: *.* 17.12.02, 17:26 Ja prezent. Bo z opiekunka dziewczyn naprawdę się zaprzyjaźniłam.I chcę dać jej coś, na widok czego zrobi jej się ciepło na sercu i będzie wiedziała, że myślałam o niej, że doceniam, co robi dla dziewczyn, ale że jej życie jest dla mnie tak samo ważne, więc na pewno nie dam jej nic związanego z dziećmi. Wydaje mi się, że kalendarze i zdjęcia dzieci(o czym pisały dziewczyny)eksponują nasze dziecko, oczywiście ,że znaczą:jesteś związana z moim dzieckiem, ale chyba lepiej opiekunkę w ten dzień docenić jako człowieka, nie nianię.Jest studentką. A może starsza Pani ucieszyłaby się z forsy?Mogłaby sobie albo swoim bliskim coś kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agacz2905 Re: Prezent dla niani IP: *.* 17.12.02, 18:00 Ja już dałam niani - bardzo ładne zimowe rękawice wełniane firmy jackpot z tegorocznej kolekcji. Do tego śmieszną figurkę Mikołajka. Ale się ucieszyła!! A ja razem z niąAgnieszka, mama Szymka Odpowiedz Link Zgłoś