Dodaj do ulubionych

Marta Smuk odpadła :(

IP: *.* 19.01.03, 22:59
Jaka szkoda!!!Trzymałam za nią kciuki.Z tej szóstki jakiś siódmy powinien odpaść!!Marta, Hania i Małgosia to trio warte nasze sceny.I co?Smutni mi
Obserwuj wątek
    • Gość: guest szkoda IP: *.* 19.01.03, 23:58
      szkoda
    • Gość: Zuzanna Re: Marta Smuk odpadła :( IP: *.* 20.01.03, 00:07
      Mi tez szkoda..i poweim ze bardzo sie zdziwiłam- no niestety, ale Homa płyty bym nie kupiła.Moim zdaniem dziewczyna ma ogromne mozliwosi - szkoda :(A z Hanią chodziłam do szkoły :)Zuzia
      • Gość: guest Re: Marta Smuk odpadła :( IP: *.* 20.01.03, 10:02
        Hania jest też super. Ona i Gosia to moje obecne faworytki. Gosia nie musi wygrać. I tak kupiłabym jej płytę. Tylko kto bedzie pisał jej tak piękne piosenki pasujące do niej?Hania nadaje się na Idolkę. Ma piękną barwę głosu, jest śliczna, miła...Dobry poziom w tej edycjiAle Marta miała power, energę, głos, który bardzo lubię.Szkoda, naprawdę żal że odpadła.Niestety jak społeczeństwo głosuje niczego sie nie da przewidzieć. Byłam pewna że odpadnie albo Hom albo A. Szewczyk.zula
    • Gość: guest Re: Marta Smuk odpadła :( IP: *.* 20.01.03, 10:18
      Mnie też szkoda, ona jest świetna, chociaż muszę powiedzieć, że ten akurat występ nie był najlepszy - szkoda, że nie ma drugiej szansy.Teraz jestem za Krzyśkiem "Hot Stuff" Zaleskim ;-), bo mi uderza w czułą strunę w duszy - ech, ogólniak, Acid Drinkers i te de...no i facet jest niesamowicie kreatywny...Ja typuję finał Hania - Gosia - Krzysiek :-)Pozdrawiam Agnieszka
      • Gość: guest Re: Marta Smuk odpadła :( IP: *.* 20.01.03, 12:07
        No takk.. Ale jak zobaczyłam "na mieście" ogromniaste plakaty "Marta Smuk w Greace"... to coś mnie tknęło...Podobnie, jak jej kolega z musicalu "Miss Sajgon" ( koszmar!!),Damian Aleksander, musięli odpaść ( nie twierdzę, że to zmowa producentów, broń Boże, tak to się po prostu układa ;)) :)) )Szkoda, ale Dziewczyna sobie poradzi, już to robi.A propos finału.To myslę, ze najwięcej skorzystałby Krzyś Zalewski. Ma zespół,ma pomysł,i przede wszystkim by się obronił.A Hania ? Coż. Hania wzięła udział chyba już we wszystkich programach tego typu..Hania chce (od lat) być Górniak 2,fascynują ją WH, MC...i OK. Śpiewające divy.Ale takich już sporo, sporo..Najbardziej szkoda Małgosi, bo ją BMG zje i nie wierzę, żeby w dwa miesiące wydało płytkę z klimatami Calling you.Ta dziewczyna ma taką nieziemską tajemnicę i łatwość czarowania... Jest fantastyczna, ale przepadnie, bo to się nie sprzedaje...A BMG będzie chciało szybko wypromować Idola...:(( :((Och, trochę smucę, ale tak jest,niestety.Ale wczoraj, podobnie jak na pierwszym koncercie, gdzie śpiewała ( super!) Hendrixa,takie okienko czułości i sentymental nutę, otworzyła...ech. I patrzę na Nich wszystkich, myśląc, jak to dobrze, że tylu utalentowanych ludzi nosi nasza Ojczyzna :)) :)) :))pozdroMonik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka