Dodaj do ulubionych

Problemy z mamą

IP: *.* 31.01.03, 20:10
Dziewczyny mam pytanie. Czy któraś z Was ma doświadczenie pt. niedogadywanie się ze swoją mamą? A dokładnie: od momentu kiedy urodziła się moja córa (2,5 roczku) nie mogę znaleźć z moją mamą żadnego kontaktu (wcześniej doskonale się dogadywałyśmy). Ona jeszcze ani razu nie wzięła Igusi na ręce! Nie mówiąc już o przytulaniu lub całowaniu. Nie potrafię zrozumieć tego zachowania (to jest jej pierwsza wnusia i chyba powinna ją strasznie kochać a tymczasem ...)Napiszcie czy macie podobne doświadczenia czy to tylko moja rodzina taka durnaPozdrawiamAnia i Igusia
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Problemy z mamą IP: *.* 02.02.03, 17:24
      A może to wcale nie jest takie złe, bo przynajmniej nie będzie wtrącała się do wychowania dziecka. Dzisiaj akurat byliśmy u moich rodziców na obiedzie. Moja córcia przypomniała sobie ( ma 4,5 roku), że któregoś razu babcia powiedziała, że jej lalka Nenuco jest brzydka. I zaczęło się. Babcia z upodobaniem nadalk twierdziła, że lala jest brzydka, a moja z uporem że ładna i z tych emocji popłakała się. Moja mama siedziała z uśmiechem.Zdenerwowana powiedziałam mamie, że tak się nie robi i czy faktycznie jest zadowolona, że dziecko do płaczu doprowadziła. Powiedziała mi, że dzieci też potrafią być wredne i moja mała powinna uczyć się postępować odpowiednio. wrrrrr...Gdybym mogła, to wcale bym małej nie oddawała mamie pod opiekę, ale może wreszcie uda się od września posłać ją do przedszkola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka