Gość: nene IP: *.* 08.02.03, 18:23 ile płacicie opiekunkom? Ja potrzebuję niani na ok. 20 godzin w tygodniu i obliczam koszty, ile to mniej więcej będzie kosztowało w miesiącu.Dzięki z góry za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZosiaN Re: ile za nianię IP: *.* 08.02.03, 19:25 Ja mieszkam w Warszawie i opiekunce (przychodzi na 5 godzin dziennie, pięć razy w tygodniu) płacę 5 zł. Pozdrówka))ZosiaN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZosiaN Re: ile za nianię IP: *.* 08.02.03, 19:26 Oczywiście 5 zł za godzinę))))ZosiaN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ile za nianię IP: *.* 08.02.03, 19:50 Ja płacę 3,5 za godz. Niania przychodzi do mnie, zajmuje się małą już prawie 2 lata (teraz Ania ma 3,3). Prasuje dziecięce ciuszki, odgrzewa obiad, spaceruje, czasem zmywa, podgotuje coś, itp. Mieszkamy w małej miejscowości. Początkowo płaciłam jeszcze mniej, ale to był okr. próbny. Pozdrawiam - Kaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ile za nianię IP: *.* 09.02.03, 12:26 Ja we Wrocławiu płacę 5 zł za godzinę. Ale niania przychodzi w bardzo różnych godzinach, czasem jest cały dzień, a nieraz 3-5 godzin albo wcale nie przychodzi.PozdrawiamMagda Odpowiedz Link Zgłoś