Dodaj do ulubionych

Jestem jaki jestem

IP: *.* 24.02.03, 14:32
Czyli mit o Michale Wiśniewskim. Właśnie czy ktoś z was oglądał ten program. Ja osobiście specjalnie nie przepadam za nim ani za Ich troje bo trochę ich wsędzie już za dużo, ale uważam,że mają spore szanse na wygranie Eurowizjii, ale nie otym chcę pisać. Po obejrzeniu tego programu stwierdziłąm,że ten facet jednak ma klasę. Specjalnie nie wydziwia jaki to on jest boaty ile to ma kasy i wogóle. przyznaje się że nie jest piosenkarzem tylko BARTEM. Właśnie i oto chodzi. wielu czy też wiele (bez wskazywania konkretnych osób..............)naszych niby gwiazd uważa że są cudni, piekni, mądrzy i dbają o POLSKĄ kulturę. michał nie uważa się za geniusza muzyki, piosenkarz wszechczasów, kogoś kogo may podziwiać i wynosić pod niebiosy. Jest normalny. Fakt stać go na luksusy i to widac ale czy trzeba się z tym obnosić? Czy trzeba mówić patrzcie teraz Wiśniewski będzie spiewał macie go podziwiać i kochać?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Jestem jaki jestem IP: *.* 24.02.03, 15:51
      BARDEM!!!! Nie bartem! Ja w każdym razie będę oglądać właśnie po to żeby się przekonać jaki jest naprawdę. Po pierwszym odcinku trochę mi trudno ocenić, ale ciekawa jestem co będzie dalej.Pozdrówka. Ania- burek póki co jeszcze nie fanka Michała Wiśniewskiego :lol:
      • Gość: Edyś Re: Jestem jaki jestem IP: *.* 24.02.03, 17:27
        Nie widziałam " Jestem jaki jestem" , ale po obejrzeniu wyemitowanego całkiem niedawno " Gwiazdora" tvp 2 w całości poświęconego M. Wiśniewskiemu mam wrażenie, że ten facet bardzo dba o swój wizerunek sceniczny. Raz jest skandalistą, innym razem przykładnym męzem. Robi to co kilka lat temu robiła Madonna. Używając wszystkich dostępnych środów powoduje zamieszanie wkoło siebie :) i o to mu chodzi, aby wszystcy o nim mówili. Bo im więcej hałasu tym więcej sprzedanych płyt = więcej kasy. :lol:
      • Gość: Martenka Re: Jestem jaki jestem IP: *.* 24.02.03, 20:31
        Tak BARDEM. to literówka sorki!!!!!
    • Gość: Agnieszka.Z Re: Jestem jaki jestem IP: *.* 24.02.03, 17:25
      a ja go bardzo lubię właśnie za tę jego szczerość i bezpośredniość, za to ,że pokazuje sie takim jakim jest i nie ukrywa swojego prawdziwego oblicza. a co do eurowizji to mam nadzieję , że pokaże tam na co go stać i WYGRAMY!!!!!!!!
      • Gość: guest Re: Jestem jaki jestem IP: *.* 24.02.03, 20:43
        :) Wydaje mi się,że Michał Wiśniewski ma szansę wygrać!! A co do Niego - to Go lubię.Może faktycznie za bardzo nie umie śpiewać ale te Jego piosenki mają jakiś sens. Potrafi je przekazać zrobi przy tym niezły "szoł". Przecież kilka lat temu nikt nie chciał puszczać Jego piosenek ani radio(teraz właściwie też)ani telewizja. Chyba w Niego to tylko uwierzyła Nina Terentiew. Zyczę Michałowi wszystkiego najlepszego :crazy: Mariola
    • Gość: kowcia Re: Jestem jaki jestem IP: *.* 25.02.03, 07:51
      cześć. Ja wiśniewskiego lubię i to bardzo i program będę oglądać. I denerwuje mnie to że większość ludzi "psioczy" na niego i nabija się a potem siedzi przed telewizorem i ogląda. Dla mnie Michał jest OK i tyle. I ma suuuper głos.
    • Gość: MałgośkaR Re: Jestem jaki jestem IP: *.* 25.02.03, 20:02
      Ja Go ani lubię, ani nie lubię ;)Ale z tym Jego wizerunkiem to nie przesadzajmy. Wystarczy popatrzeć, jak zachowywał Wiśniewski się wcześniej, a jak teraz. Wcześniej: mnóstwo kolczyków, "machał" rękoma jak rozmawiał, mówił głośno, szybko i dosadnie, ubrania awangardowe, no i ten tryb życia. Wychodził z takiego założenia, jak wiele początkujących artystów: nie ważne jak gadają, ważne, żeby w ogóle gadali :lol: No i nazwa piątej płyty "po piąte a niech gadają" ;)Teraz Wiśniewski zachowuje się inaczej: rozmowy prowadzi milszym, bardziej stonowanym głosem , nie gestykujue już tak bardzo jak mówi, nie emocjonuje się tak bardzo, ubrania odważne, ale tylko na scenie, tryb życia uregulowany (i taki, który odpowiada większości społeczeństwa), udziela się społecznie (za co wielkie dzięki) :)I tak kochane, ale tak naprawdę w większoci to zasługa, działania i starania ludzi od marketingu, a nie samego Michała ;)W dziseijszych czasach wylansować artystę nie jest tak trudno, trudniej jest Go ludziom sprzedać ;) i Wiśniewski baaardzo dobrze o tym wie, co widać po Jego działaniach (nie tylko estradowych)...Jedno trzeba Mu przyznać, robi najlepsze polskie show na scenie i ma doskonałą głowę do interesów :)Pozdrawiam. Gosia (póki co jeszcze nie fanka) :hello:
      • Gość: Adzia Re: Jestem jaki jestem IP: *.* 26.02.03, 08:07
        Abstrahując od wizerunku, życzę mu najserdeczniej, żeby wygrał Eurowizję. Jest nawet lepszy od Dany International :lol:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka