maga202 Re: drugie zony 31.01.07, 10:48 Gdybym znała maila tego twojego chłopaka to podesłałabym mu link z tym wątkiem to może wreszcie poznałby Twoje prawdziwe oblicze, opamiętał się i Cię zostawił. Bo z tak głupią, pustą i podłą kobietą żyć się nie da. Niestety wiążąc się z mężczyzną, który ma dziecko z inną już na starcie trzeba odjąć od budżetu kwotę alimentów a i jeszcze inne doraźne wydatki związane z rzeczonym dzieckiem (np. jak przyjdzie i powie daj). Jakby nie łożył na swoje dziecko i się z nim nie kontaktował to wtedy należałoby się zastanowić czy z takim człowiekiem warto się wiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
ankasu Re: drugie zony 31.01.07, 11:02 AUTORKO POSTA! Przez takie osoby jak Ty nasz kraj jest pełen opuszczonych dzieciaczków, którym byt w pocie czoła muszą zapewniać samotne matki. Pieniądze, to tylko niewielki ułamek tego, co się dziecku od ojca należy. A miłość, troska, opieka w dzień i w nocy... to wszystko zapewnia mu ta "wstrętna" kobieta, pozostawiona przez Twojego "fantastycznego" chłopaka. Zapewniam Cię, nie chciałabyś skosztować tego miodu. Ale, czy jakiekolwiek argumenty mogą trafić do Ciebie... mam wątpliwości Może kiedy doświadczysz tego, co Twoja poprzedniczka, czyli mama dziecka twojego "fantastycznego" chłopaka... Wtedy zmienisz zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-aga SZOK!!! 31.01.07, 11:46 jestem w szoku, nigdy nie slyszalam tak durnej wypowiedzi a potem jeszcze sie wycofuje ze niby to prowokacja hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
julia342 Re: drugie zony 31.01.07, 12:34 Szkoda tego faceta dla ciebie jestes podla no Kommentar Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: tolerancja 31.01.07, 15:07 Jestem osobą bardzo tolerancyjną,ale w twoim przypadku moja tolerancja wyparowała. Czy Ty naprawdę jesteś taka głupia,że oczekiwałaś poklasku dla swoich zachowań? Oczekujesz,że przyklaśniemy temu,że nawołujesz,aby skrzywdzić dziecko, bo ono tobie przeszkadza i już. Trzeba być idiotką,aby tego oczekiwać. I tolerancja nie ma tu nic do rzeczy,bo większość NIE TOLERUJE krzywdzenia innych,a tym bardziej dzieci,które są bezradne i zależne od dorosłych. A teksty o radiu maryja i moherach,to ewidentny znak,że brak Ci jakichkolwiek argumentów,aby z nami dyskutować. Nie potrafisz inteligentnie i sensownie bronić swojej chorej racji,to wyjeżdżasz z RM i beretami. Piszesz jak taka mała rozpieszczona dziewucha,której ktoś mówi,że źle postępuje, a ona na to odpowiada "masz krzywy nos i nie rozmawiam z tobą" i ucieka z piaskownicy. Tak się zachowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: drugie zony-oddajcie mi poltorej minuty 31.01.07, 15:24 z mojego zycia...<zażenowana> Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: drugie zony 03.02.07, 20:20 Ale Ty głupiutka jesteś skarbie... Uważaj Panienko, żeby Cię Twój chłopaczek z dzieckiem kiedyś nie zostawił. Zobaczymy jak się ma Twoja teoria przy alimentach chłe chłe chłe... Odpowiedz Link Zgłoś