simba28 Re: Co mamy... 22.01.07, 11:23 Mam: mężo-przyjaciela, 1 przyjaciółę, zdrowego synka, zmywarkę, 2 samochody, 2 kredyty, za małe piersi, za mało kg, durną teściową i jej durnego psa, fajną pracę. I jeszcze mam zdrowie do picia Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_more Re: Co mamy... 22.01.07, 12:00 Mam: czas na forum gazeta.pl, katar, różowy telefon komórkowy, manię śpiewania cały dzień 1 piosenki,starszego brata, uschnięty kwiatek, kominek, dziurę w skarpecie, zajefajnych znajomych, dyplom magistra w szufladzie, fajnego szefa i zardzewiały rower. Nie mam: łabędziej szyi, telewizora LCD,konta w mbanku, stalowych nerwów, młodszej siostry ani dziadka, wrogów, wścibskiego sąsiada, kota, kiecki w kropki, grymasu na twarzy,30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Co mamy... 22.01.07, 13:04 Mam wreszcie święty spokój, przynajmniej na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Co mamy... 22.01.07, 13:09 bidet - niet meza - niet glanow tez nie mam mam duzo kolezanek, fajnego chlopaka,dvd i tv w pokoju, mnostwo ksiazek,oboje rodzicow no i oczywiscie super synka) aaa..nie mam samochodu tylko rower Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Co mamy... 22.01.07, 13:27 4 ósemki do wyrwania x kilo za dużo bidet 1 całkiem fajnego sosobistego męza 1 całkiem udane dziecko masę kompleksów chałupę do wysprzątania lenia Odpowiedz Link Zgłoś
basia231 Re: Co mamy... 23.01.07, 10:06 Ha a ja mam: Duuuuże cycki białe żęby aktualnie zapalenie gardła w cholere roboty mężą fajnego bo 2 miesięcznego 2 działki hurtownie AGD fajne długie pazury pająki paskudne a nie mam: prawa jazdy okresu od 2 miesięcy psa i miliona (minimum na koncie) Buziaki dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś