ewazeler 13.04.03, 21:35 Jaki jest skuteczny sposób na duży katar ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaiola Re: katar 13.04.03, 21:44 Krople do inhalacji INHALOL. Ja używałam i poskutkowało. Brałam wrzątek do kubka i wpuszczałam kilka kropel (ok.10). i siedziałam z tym dopóki czułam zapach np przed telewizorem. Metoda niedroga a u mnie bardzo skuteczna. Może też ci pomoże. w każdym razie zyczę zdrowia. Kasia mama Oli Ps. kiedy Ola miała z 5 mcy miała mały katarek, więc tez zrobiliśmy jej małą inhalację (oczywiście mniej nasyconą). Pomogło od razu. Mała spała dobrze i charczała noskiem. w kilka dni uporaliśmy s problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia-wesola1 Re: katar 14.04.03, 08:45 Hej! A mi pomogły tabletki na katar - SUDAFED, oczywiśćie o ile nie karmisz piersią i nie jesteś w ciąży. A wogóle to niecierpię kataru, szczególnie u moich dzieci. Inchalacje nie pomagają i to okropna męka przez kilka dni. No ale cóż, wkońcu się kiedyś kończy. Życzę szyyybkiego powrotu do zdrowia Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenack Re: katar 14.04.03, 12:34 Mnie pomagają inhalacje z olejku Olbas. Na katar i na kaszel Odpowiedz Link Zgłoś
kzzk1 Re: katar 14.04.03, 15:04 mój pediatra przepisuje małej robiony lek z atybiotykiem miejscowym na biseptolu - kilka dni i po katarze Odpowiedz Link Zgłoś