babka71 01.02.07, 21:42 od urodzenia, Czy to taka maniera, że chłopy mecz, a baby do garów i Moda na sukces!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:43 sztywna nie jestem. a mój chłop nie ogląda meczów i całe szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:44 to masz dziwnego chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw No co ty powiesz babka 01.02.07, 21:56 Mój M. też ma lepsze rozrywki niż oglądanie paru facetów w gatkach i przepoconych koszulkach skaczących za kawałkiem tworzywa po boisku. Nie uważam tego za dziwne, wyobraź sobie, a nawet sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: No co ty powiesz babka 01.02.07, 22:11 To tak jak u nas - dzięki Bogu mój mąż nie jest kibicem. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: No co ty powiesz babka 02.02.07, 08:26 O żesz, zeby tak pogardliwie o kibicach i kibickach Iwoniu, zawiodłas mnie Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:57 nie nie mam dziwnego, przychodzi tak zjeb.....y,ze od razu idzie spać. a zamiast meczów woli czas spędzić ze mną i córką. moze Ty jesteś dziwna. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:59 Bo wszystko, co odbiega od babkowego sposobu postrzegania świata i wyznawanych przez babkę form rekreacji, jest sztywne, dziwne i w ogóle do.....bani Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 22:01 może babka jest sztywna? a może kija połknęła? ja tam lużna jestem i już, a do garów nie idę bo mam w kuchni czyściutko...a kuwetę musze iść umyć Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 22:08 Sztywny to jest mały, przed stos...... Odpowiedz Link Zgłoś
logineczka Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 22:25 edycia274 napisała: > może babka jest sztywna? a może kija połknęła? ja tam lużna jestem i już, a do > garów nie idę bo mam w kuchni czyściutko... ja też nie, bo mam zmywareczkę, która za mnie gary myje Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 22:37 no ja nie mam. ma łapki swoje co myją Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki [...] 01.02.07, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:49 tak udaje 28-27 dla Polski ciebie to wali, a mnie Nie, jesli wygramy gramy o finał w Mistrzostwach Swiata 2007 niby Nic ale dla mnie to wazne Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:51 i właśnie to ma być dowodem na to, że my jesteśmy sztywne a Ty taka luzacka tak? ech Babka co tekst to głupszy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 niutaki 01.02.07, 21:54 sorry,ze nie na temat ale Twoja sygnaturka jest.....piekna Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 08:37 Dla mnie też jak mężczyzna się sportem nie interesuje to jest dziwny. W moim domu ojciec miał chopla na punkcie sportu i całą rodziną oglądaliśmy wszystkie sportowe wydarzenia. Dlatego też ja także interesuje się sportem i razem z mężem wszystko oglądamy. Na pewno niektóre z Was się obrażą ale nie rozumiem czegoś takiego: mistrzostwa świata w piłce nożnej, Polska gra (a nawet jeżeli nie gra) a u mojego męża siotry nie maja nawet zbytnio pojęcia o tym że trwają mistrzostwa. Dla mnie uważanie się za człowieka inteligentnego zobowiązuje do pewnej wiedzy o świecie współczesnym a w tym do elementarnej wiedzy o wydarzeniach sportowych. Pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 08:51 Ja też rodzinnie ogladałam i ogladam nadal siatkówkę i piłke nożna. No i teraz pilke reczna, chociaz pojecia specjalnie nie mam Teraz zakupuje bilety na LŚ siatkarzy, na zywo to jest cudne wydarzenie. ALE: nie dziwię się, że ktoś może sie tym nie itneresowac. Wole, zeby ludzie mowil wprost, że ich to nie interere, niż udawali znawców, bo akurat sie komus powiodło i dyscyplina sie stała popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 14:55 "Dla mnie uważanie się za człowieka inteligentnego zobowiązuje do pewnej wiedzy o świecie współczesnym a w tym do elementarnej wiedzy o wydarzeniach sportowych." A co się zalicza do tej "elementarnej" wiedzy tajemnej? Czy wystarczy odróżniać Małysza od Pudziana? Mam nadzieję, że tak... Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:44 Eeee..." M jak miłość" jest lepszy... A o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:47 jestem elastyczna i luźna jak za duze gacie z domieszka lycry Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:49 Mój ogląda mecz a ja na forum se siedzę i zerkam jednym okiem jak nasi grają. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_asia Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:51 No przepraszam bardzo, ty mi tu Mody na sukces, czy jak tam to zwał, w oczy nie rzucaj. Od pieciu dni jestem uwięziona w domu z chorymi dziećmi, ani wyjść, ani ludzi zaprosić. Trochę już świruję od blablania z trzylatką i czytania Mikołajka, ja bym kurka wreszcie chciała zamienić kilka słów z dorosła osobą! I mam w nosie czy ta dorosła osoba tak się wgapia w mecz, czy w przytoczoną Modę na sukces! Ja chcę kawałek męża, chlip, chlip. A poza tym co to za dziwne rozgraniczenie- albo gary albo sport? Tertium non datur?(znaczy się, że może ja np. na paralotni latam, albo hoduję patyczaki?) Na meczach piłki ręcznej świat się nie kończy, i chwała bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
logineczka Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:54 ..chciała chyba nabić sobie kolejny wątek, ale nie bardzo wiedziała jak, więc taki oto efekt..też nie wiem, o co chodzi. i po co..................... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 09:06 Proszę się odczepić od mojej ukochanej Mody na sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles a TY meczu nie oglądasz ????????????? 01.02.07, 21:52 super mecz !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 21:53 Nie do garów, tylko do kompa Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: ??? 01.02.07, 22:09 Fakt, że wolę dobrą walkę bokserską i lepienie pierożków od brandzlowania się przy piłce ręcznej (chyba?) nie wpływa na moją giętkość. A maniery to owszem, zaskakujące masz... Odpowiedz Link Zgłoś
jk3377 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 22:18 chlop mecz i owszem...ja do garów raczej nie...moda na sukces oczywiscie-lubie tego tasiemca...ale tak poza tym mamy jeszcze czas na inne sprawy np na neta jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 22:50 mecz w "trójce" razem.... a seriale...)...nie znam ich...nie mam TV.... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 22:52 ale .))...zeby złamać sztywność karku 2 razy w tygodniu grupowe ( patrz rodzinne) moczenie w basenie..) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 01.02.07, 23:07 oj babka gdyby to byla gala MMA, albo KSW to wierz mi ze ogladalabym razem z mezem, ale fanka pilki recznej nie jestem wiec mam w nosie poza tym w sobote egzam z zarzadzania i trzeba troche poprzepisywac zeby sie nauczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: aluc 02.02.07, 10:29 edycia274 napisała: > to jak On Twoją giętkość sprawdza? organoleptycznie Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re:Informuje Polska wygrała!!! 01.02.07, 23:34 z Danią .., bedzie grać z Niemcami o Mistrzostwo Swiata..,ale jak zwykle Was to g..no obchodzi!! Jak zwykle .... Odpowiedz Link Zgłoś
kathia_25 Re:Informuje Polska wygrała!!! 01.02.07, 23:35 a mnie właśnie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw babka, jednych obchodzi, innych nie 01.02.07, 23:39 - czemu się rzucasz, gdy ktoś akurat na inny temat rozmawia albo mówi wprost, że ma gdzieś jakieś tam rozgrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re:Informuje Polska wygrała!!! 01.02.07, 23:54 Ale dlaczego się brzydko wyrażasz? Zapytałaś kiedy, jakie jest hobby tych, co nie oglądają meczu? Jak się będziesz czuła, gdy ten ktoś wielce oburzony powie, że jego klaser ze znaczkami jest cudny a ty sztywna i ograniczona, bo Cię to nic nie obchodzi? Nic a nic nie obchodzi mnie mecz, obchodzi mnie za to bydło mieszkające za ścianą, bo do tej pory drze mordę, bardzo głośno i chamsko. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re:Informuje Polska wygrała!!! 02.02.07, 09:03 babka71 napisała: > z Danią .., bedzie grać z Niemcami o Mistrzostwo Swiata.., A co to za mecz? W co grają czyli? Aha - ja nie jestem sztywna, mięciutka jestem zupełnie. Jak po Lenorze. > g..no obchodzi!! > Jak zwykle .... No, rzeczywiście - co prawda, to prawda. Jest mi to dokładnie obojętne. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re:Informuje Polska wygrała!!! 02.02.07, 09:15 zona_mi napisała: > A co to za mecz? W co grają czyli? Półfinał mistrzostw świata w piłce ręcznej. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re:Informuje Polska wygrała!!! 02.02.07, 09:42 babka, wiesz, kazdy ma inne zainteresowania jeden z zaparetym tchem bedzie sledzil mecz sportowy, inny w tym czasie pobawi sie kompem, jeszcze inne chetnie obejrzy interesujacy film lub pzeczyta dobra ksiazke az tak trudno to zrozumiec? (nie lubie widowisk sportowych ale chetnie wlasnie w tym czasie pobuszuje po necie, poczytam czy obejrze na dvd cos, co mnie interesuje) Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 08:28 Babka, a ty naprawdę taka dziwna jesteś od urodzenia? Czy to taka maniera spowodowana siedzeniem w domu? Nie kazdy musi ogladac mecze, nie kazdy musi pracować, nie każdy musi latać co chwila do kościoła. Wolna wola, wiesz? I chrzescijanskie postrzeganie drugiego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 08:51 babka71 napisała: > od urodzenia, Czy to taka maniera, że chłopy mecz, a baby do garów i Moda na > sukces!!! eee no coś Ty? Nie miałam czasu na net Siedziałam przed TV ze ślubnym i w jednej ręce obgryzałam paznokcie, a drugą trzymałam się za macice, żeby mi baby nei wypadło)) Jak miałam pisać, hę?! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 09:45 Wszelki sport to domena moich mężczyzn w domu- mężą i syna za siatkówka i koszykówką wprawdzie nie przepadaja ale jak są mistrzostwa w piłce noznej to najlepiej wyprowadziłabym sie z domu, bo oni staja sie jak zahipnotyzowani. Osobiście lubię tylko skoki narciarskie oczywiście za sprawą naszego mistrza Adama i pływanie , reszta mnie jakoś nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 09:54 Mój na szczęście meczy nie ogląda. Wczoraj sobie leżał na kanapie i coś tam czytał, popijając winko. Jak ci się facet co nie lubi sportu we łbie nie mieści, to sorry ale masz problem z łbem. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka podniecać się piłką to dopiero trzeba mieć coś z 02.02.07, 10:07 łbem. Grają,oglądam i tyle ale zaraz tworzyć post,że reszta jest pusta bo nie kibicuje i nie podnieca się chłopcami w kusych szortach? To dopiero trzeba mieć berecik na oczkach. Oj babko,babko idź może do łazienki i usteczka sobie z żółci wytrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: podniecać się piłką to dopiero trzeba mieć co 02.02.07, 10:11 U babki to norma. Baba nigdzie nie była, nic nie widziała, mieszka pewnie w małym miasteczku, z którego nosa nie wytyka, znajomych też ma na jedno kopyto. Jak ktoś żyje nie tak jak ona, to dla niej jest dziwadłem. Wybacz jej, to po prostu kobieta o wąziutkim horyzoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: podniecać się piłką to dopiero trzeba mieć co 02.02.07, 10:23 No cóż, taka odpowiedź jest dowodem na taki sam 'problem z głową', jaki ma babka. A to nie można szanowac i kibiców, i niekibiców? Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka erin jaka celna riposta 02.02.07, 13:18 e_r_i_n napisała: > No cóż, taka odpowiedź jest dowodem na taki sam 'problem z głową', jaki ma > babka. > A to nie można szanowac i kibiców, i niekibiców? > długo nad nią myślałaś? Nie przegrzewaj swoich zwojów mózgowych bo od twoich CELNYCH pierdółek zęby człowieka zaczynają boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: erin jaka celna riposta 02.02.07, 14:54 Mhm, kwadrans PS W "Moim forum" jest opcja wygaś posty nieprzyjaciół. Może w trosce o stan uzębienia z niej skorzystaj? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles A nie cieszyć się radością innych, 02.02.07, 10:41 np.radością własnego rodzonego męża kiedy Polacy walczą o mistrzostwo świata - to dopiero trzeba mieć z łbem.... Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 10:09 Oboje z mężem jesteśmy sztywni jak dresiarskie kije. Meczy nie oglądamy, bo boimy się, że nam się nadwyrężą szczęki od ziewania. A był w ogóle jakiś mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 10:26 pewnie, ja sztywno wyciągnięta na podłodze czytałam książkę - "Pianistkę". gary stały sztywno w zmywarce, mąż zalegał na fotelu i czytał, dziecina przeglądała książeczki. takie wykształciuchy z nas. i jeszcze Larwie się udzieliło. babko - zmień dilera proszę, bo on Ci jakieś paskudztwa sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia zasnelam przed koncem :)))) 02.02.07, 13:42 wiele moge ogladac ale pilka reczna, polegajaca na tym ze najpierw jedni kolesie z lapami usmarowanymi klejem stoja przed bramka i usiluja wrzucic, a potem drudzy- jakos w ogole mnie nie jara )) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 13:55 o a ja dopiero z tego watku sie dowiedzialam kto z kim gral i w co ;D prawde babka prawi - mam w głebokim nosie kto to wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 14:00 Emocje były niezłe, ogladalismy razem, super sie spisali. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 14:08 Ja jestem na maksa sztywna na przykład. Dobrze, że się ze mną nie kolegujesz, zanudziłabyś się na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatata Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 14:49 maga202 napisała: > Dla mnie też jak mężczyzna się sportem nie interesuje to jest dziwny. W moim do > mu ojciec miał chopla na punkcie sportu i całą rodziną oglądaliśmy wszystkie sp > ortowe wydarzenia. Dlatego też ja także interesuje się sportem i razem z mężem > wszystko oglądamy. > Na pewno niektóre z Was się obrażą ale nie rozumiem czegoś takiego: mistrzostwa > świata w piłce nożnej, Polska gra (a nawet jeżeli nie gra) a u mojego męża sio > try nie maja nawet zbytnio pojęcia o tym że trwają mistrzostwa. Dla mnie uważan > ie się za człowieka inteligentnego zobowiązuje do pewnej wiedzy o świecie współ > czesnym a w tym do elementarnej wiedzy o wydarzeniach sportowych. > Pozdrawiam magda To żeś, za przeproszeniem, przy@#%ła. Ale nie jesteś pierwsza, która uważa, że jak się nie interesuję tym, czym Ty się interesujesz, to jestem mało inteligentny i dziwny. Znam takich 'inteligentów' więcej. Czasem im odpisuję, dla hecy. BTW, najlepsi są mężczyźni, którzy się jak najbardziej sportem interesują, znają wyniki wszystkich rozgrywek od '63 włącznie a brzuchy im zwisają jak szaliki klubowe. Entuzjaści. Przykro mi, nie jestem wystarczająco inteligentny, żeby gapić się na ponad dwudziestu chłopa ganiających przez dwie godziny za skurzanym workiem wypełnionym powietrzem. Wolę sobie poczytać w tym czasie. Pozdrowienia dla innych, równie nieinteligentnych i dziwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Czy wy naprawdę takie sztywne jesteście 02.02.07, 14:57 próbuję zrozumieć co ma sztywnośc vel sztywniactwo do garów i meczu i chocbym nie wiem jak główkowała to nijak nie mogę tego połaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś