asiorzynka 16.05.07, 22:49 Macie?Podzielicie się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdulichaa Re: Motto życiowe 16.05.07, 22:51 "W życiu piekne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć" Odpowiedz Link Zgłoś
bogatachcebyc Re: Motto życiowe 16.05.07, 22:56 Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Motto życiowe 16.05.07, 23:05 chcieć to móc, co cię nie zabije to cię wzmocni Odpowiedz Link Zgłoś
kasja78 Re: Motto życiowe 16.05.07, 23:13 jak upadać na dno,to przynajmniej z fasonem-sprawdza się jak mało kasy na koncie a do pierwszego daleko-pamietam jeden taki miesiąc,kiedy kasy juz prawie nie było,za ostatni grosz poszlismy na wielka wyżere do cukierni Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Motto życiowe 16.05.07, 23:11 Komu ma sie udać jak nie mi!!! Nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Motto życiowe 16.05.07, 23:21 Mi w ostatnich latach przyswieca takie przekonanie, ze cos takiego jak nieszczescie nie istnieje, poniewaz kazde zlo, ktore nas spotyka mozna wykorzystac z pozytkiem dla siebie, niekiedy ogromnym, tylko nie kazdy to potrafi. I ja sie wlasnie tego ucze i niezle mi idzie - chodzi o to, zeby umiec nadac wszystkiemu sens. Bo bezsensowne tragedie w naszym zyciu pozostaja bezsensowne tylko o ile sami je takimi uczynimy - i to by bylo chyba moje motto Odpowiedz Link Zgłoś
tigra8 Re: fajka7 16.05.07, 23:31 Piękne motto! Podpisuję się pod nim obiema rekami Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: Motto życiowe 16.05.07, 23:39 Chcesz rozsmieszyc Pana Boga? Opowiedz mu o swoich planach! Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: Motto życiowe 16.05.07, 23:59 nigdy nie miałam motta, ale kilka lat temu usłyszałam od Szesnastolatki piosenkę... hiphop i jest tam taki wers, który stał się moim mottem 'Każdy ma swoje problemy, swoje idee, swoje sny, swoje złote góry...' Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: gutta fortunae prae dolio sapientie 17.05.07, 08:04 czy jakos tak czyli "kropla szczescia jest wazniejsza od beczki madrosci" Odpowiedz Link Zgłoś
organica Re: gutta fortunae prae dolio sapientie 17.05.07, 08:50 im dalej w noc, tym bliżej dnia Odpowiedz Link Zgłoś