Dodaj do ulubionych

kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy?-foto

• jopowa Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 11:39
      zamalo zdjec,zeby ocenic dokladnie,doloz jeszcze 50
    • szamanka3 nowy nabytek... 14.06.07, 12:21
      eh, chyba jeszcze gorzej niz wczesniej;-(
      voila.pl/76h48
      poszlam za rada forumek ktore doradzily, aby gora byla bez gąbek. Fakt na pewno
      sie sprawdzi do biegania za 1,5 r. dzieckiem i jest wygodniejszy/Ale czy efekt
      lepszy? Chyba sie starzeje, bo kurcze nic mi sie nie podoba.
      Jak sie wkurze do wysl emeza niech wymieni ten stroj na reczniki.
      znalazlam faje w necie stroje ,www.she.pl

dzieki kobitki
      • patrychapati Re: nowy nabytek... 14.06.07, 12:34
        musisz sie opalic do takiego koloru bo zolty do bladej skory jeszcze bardziej
        rozjasnia , ale stroj nawwet ladny
        ladniejszy od czerwonego
        • guderianka Re: nowy nabytek... 14.06.07, 12:36
          teraz już lepiej smile
      • adudi Re: nowy nabytek... 14.06.07, 12:44
        no coz... kolor calkiem inny niz pisalas.... czemu wybrazla zolty? i znowu
        sztywna gabka.... ach......
        kolejny raz wymieniac... to juz chyba nie dasz rady. trzeba bylo zwrocic i
        poogladac inne zupelnie......
        kolorystyka nie ta jak do Twojej karnacji, no i odstep miedzy miseczkami.....
        troche za duzy.

ja kiedys tez tak kupilam stroj. chcialam oddac, ale Pani stwierdzila, zeby
        jeszcze sobie wziac do domu... wzielam, ale coz... oddalam w koncu.
        czemu go wzielas, skoro piszesz, ze jest gorzej niz poprzednio?

firma she i feba maja czesto stoiska i tam sa kolorowe fajne stroje, tylko
        miseczka C i wiecej jest rzadkoscia....
        fajne ma tez C&A....

• inia25 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 12:53
          no ale i tak o niebo lepiej w tym stroju, a co do opaleniz, to chyba po to
          strój kupiła zeby się opalićsmile))) Moim zdaniem zostaw ten i bedzie dobrze!
          • szamanka3 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:12
            mam nowy paragon na ten stroj, wiec teoertycznie nie powinni robic problemu,
            ale tez jest kartka -zwrotow nie przyjmujemy
            • adudi Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:24
              co do zwrotow, to z tego co sie orientuje, to chyba nie wolno im, musza przyjac
              zwrot. tylko dla wiekszosci sklepow to jest problem, bo jest kasa fiskalna i
              trzeba robic korekty, protokol itp.
              no ale na stronie www.uokik.gov.pl/pl/ochrona_konsumentow/faq/#pytanie6
              pisza, ze to zalezy od dobrej woli sprzedawcy. wiec nie wiem.....
              ja jak zwracalam, to nie chciala przyjac, bo to problem itp. ale poweidzilam,
              ze chce oddac i wziela.
              ten i tak jest lepszy niz poprzedni.... no ale dla CIebie lepszy by byl w ogole
              inny......
              a co do mezowsmile to oni czesto mowia, ze Ci w czyms ladnie, dla swietego
              spokoju.... oczywiscie nie uogolniam i Twoj moze byc inny.
              ja bym probowala oddac lub wymienic na jeszcze innysmile
              ale moj maz w zyciu by juz nie poszedl oddacsmile
              kazdy jest inny.....
              ja naleze do osob, ktore jak cos im nie pasuje, to zwracaja i tyle.
            • adudi Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:26
              a tak z ciekawosci: gdzie to kupilas?
              • szamanka3 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 14:06
                w caldezonii w trójmiescie. Zaden stroj mi sie tam nie podoba, nie mam figury
                smuklej włoszkiwinkBardziej przypominam polska gruszkęwink
        • szamanka3 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:10
          hej,
          sztywnej gabki to tu nie ma, jest miejsce na wkladke, ale nie tam nie włozyłam.
          Wziełam ten, ponieważ zwrotów nie akceptują, tylko wymiana. Zła jestem sama na
          siebie, chciałam zupełnie inny niestety Calzedonia nie ma takicg wogóle. Po co
          sie meza słuchałam ze wyglada ok(ten poprzedni) I teraz mam problem. Nie wiem
          co zrobic aby go oddac, czy kontaktowac sie z kierowniczka sklepu i prosic o
          mozliwosc oddania.
          • kropencjaa Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:40
            osobiście uważam,że ten wzór jest ładniejszy, w tamtym kroju lepiej wyglądałaś,
            więc do końca zmiany dobrej chyba nie zrobiłaś. Spróbuj zwrócić, jesli masz się
            całe lato czuć niezbyt, to lepiej postarać się i go oddać.
            Ten ma faktycznie za duży odstęp między piersiami, co je spłaszcza trochę.
            • kinga25b Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:42
              Nie masz wyjścia, pozostaje plaża dla nudystów (naturystów) smile))

Tam strój nie obowiązuje!!!
          • koralik12 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 14:29
            Nie jest zły, chociaż jak pierwszy raz rzuciłam okiem to pomyślałam masakra,
            gorszy od tamtego. Ale przyjrzałam się zdjęciu samego stroju i jest ładny, na
            Tobie dobrze leży tylko strasznie podkreśla bladość skóry. Moim zdaniem będziesz
            dobrze w nim wyglądała dopiero jak się mocno opalisz.
    • rozanamama Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 14:13
      w calzedonii takie piuekne stroje, a twoj nie za bardzo mi sie podoba, ale lezy
      dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka