jopowa Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 11:39 zamalo zdjec,zeby ocenic dokladnie,doloz jeszcze 50 Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka3 nowy nabytek... 14.06.07, 12:21 eh, chyba jeszcze gorzej niz wczesniej;-( voila.pl/76h48 poszlam za rada forumek ktore doradzily, aby gora byla bez gąbek. Fakt na pewno sie sprawdzi do biegania za 1,5 r. dzieckiem i jest wygodniejszy/Ale czy efekt lepszy? Chyba sie starzeje, bo kurcze nic mi sie nie podoba. Jak sie wkurze do wysl emeza niech wymieni ten stroj na reczniki. znalazlam faje w necie stroje ,www.she.pl dzieki kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
patrychapati Re: nowy nabytek... 14.06.07, 12:34 musisz sie opalic do takiego koloru bo zolty do bladej skory jeszcze bardziej rozjasnia , ale stroj nawwet ladny ladniejszy od czerwonego Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: nowy nabytek... 14.06.07, 12:44 no coz... kolor calkiem inny niz pisalas.... czemu wybrazla zolty? i znowu sztywna gabka.... ach...... kolejny raz wymieniac... to juz chyba nie dasz rady. trzeba bylo zwrocic i poogladac inne zupelnie...... kolorystyka nie ta jak do Twojej karnacji, no i odstep miedzy miseczkami..... troche za duzy. ja kiedys tez tak kupilam stroj. chcialam oddac, ale Pani stwierdzila, zeby jeszcze sobie wziac do domu... wzielam, ale coz... oddalam w koncu. czemu go wzielas, skoro piszesz, ze jest gorzej niz poprzednio? firma she i feba maja czesto stoiska i tam sa kolorowe fajne stroje, tylko miseczka C i wiecej jest rzadkoscia.... fajne ma tez C&A.... Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 12:53 no ale i tak o niebo lepiej w tym stroju, a co do opaleniz, to chyba po to strój kupiła zeby się opalić))) Moim zdaniem zostaw ten i bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka3 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:12 mam nowy paragon na ten stroj, wiec teoertycznie nie powinni robic problemu, ale tez jest kartka -zwrotow nie przyjmujemy Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:24 co do zwrotow, to z tego co sie orientuje, to chyba nie wolno im, musza przyjac zwrot. tylko dla wiekszosci sklepow to jest problem, bo jest kasa fiskalna i trzeba robic korekty, protokol itp. no ale na stronie www.uokik.gov.pl/pl/ochrona_konsumentow/faq/#pytanie6 pisza, ze to zalezy od dobrej woli sprzedawcy. wiec nie wiem..... ja jak zwracalam, to nie chciala przyjac, bo to problem itp. ale poweidzilam, ze chce oddac i wziela. ten i tak jest lepszy niz poprzedni.... no ale dla CIebie lepszy by byl w ogole inny...... a co do mezow to oni czesto mowia, ze Ci w czyms ladnie, dla swietego spokoju.... oczywiscie nie uogolniam i Twoj moze byc inny. ja bym probowala oddac lub wymienic na jeszcze inny ale moj maz w zyciu by juz nie poszedl oddac kazdy jest inny..... ja naleze do osob, ktore jak cos im nie pasuje, to zwracaja i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka3 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 14:06 w caldezonii w trójmiescie. Zaden stroj mi sie tam nie podoba, nie mam figury smuklej włoszkiBardziej przypominam polska gruszkę Odpowiedz Link Zgłoś
szamanka3 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:10 hej, sztywnej gabki to tu nie ma, jest miejsce na wkladke, ale nie tam nie włozyłam. Wziełam ten, ponieważ zwrotów nie akceptują, tylko wymiana. Zła jestem sama na siebie, chciałam zupełnie inny niestety Calzedonia nie ma takicg wogóle. Po co sie meza słuchałam ze wyglada ok(ten poprzedni) I teraz mam problem. Nie wiem co zrobic aby go oddac, czy kontaktowac sie z kierowniczka sklepu i prosic o mozliwosc oddania. Odpowiedz Link Zgłoś
kropencjaa Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:40 osobiście uważam,że ten wzór jest ładniejszy, w tamtym kroju lepiej wyglądałaś, więc do końca zmiany dobrej chyba nie zrobiłaś. Spróbuj zwrócić, jesli masz się całe lato czuć niezbyt, to lepiej postarać się i go oddać. Ten ma faktycznie za duży odstęp między piersiami, co je spłaszcza trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga25b Re: nowy nabytek... 14.06.07, 13:42 Nie masz wyjścia, pozostaje plaża dla nudystów (naturystów) )) Tam strój nie obowiązuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: nowy nabytek... 14.06.07, 14:29 Nie jest zły, chociaż jak pierwszy raz rzuciłam okiem to pomyślałam masakra, gorszy od tamtego. Ale przyjrzałam się zdjęciu samego stroju i jest ładny, na Tobie dobrze leży tylko strasznie podkreśla bladość skóry. Moim zdaniem będziesz dobrze w nim wyglądała dopiero jak się mocno opalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: kupilam stroj kapiel.dylemat czy dobrze lezy? 14.06.07, 14:13 w calzedonii takie piuekne stroje, a twoj nie za bardzo mi sie podoba, ale lezy dobrze Odpowiedz Link Zgłoś