aniazm Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 13:24 ja ma nadzieję, że ten wątek będzie przestrogą dla innych mam. niedawno w kerfurze w arkadii zgubił się mój Antoś, znaczy nie zgubił - poszedł po kakao - właśnie z mężem rozmawialiśmy, że trzeba je kupić, Antek stał koło wózka i gadał ze Stasiem, spoglądam na wózek, a starszaka nie ma. na szczęście poszedł prosto przed siebie, więc go za chwilkę znalazłam, stał z panią ochroniarką (fajne słowo). Pani mi powiedziała, żeby pilnować pociechy, bo PORYWAJĄ DZIECI. i w wózkach, i chodzące. Marcelinka nigdy w życiu już nie zostawi dziecka bez opieki i mam nadzieję, że żadna mama tak nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 13:26 Porywaja? I w mediach taka cisza o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
necessity Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 13:27 w głowie się nie mieści, jak mogłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 19:31 Ja gdybym zrobiła cos takiego swojemu dziecku napewno nie pochawaliłabym sie tym na forum. Bosze co za ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 19:39 a mi sie wydaje ze opisana sytuacja jest wyssana z palca.to chyba trollowanie sie nazywa.. Kto bierze dwa telefony do torebki? Kto dzwoni bezsensu i traci kase? I dlaczego nie mozna bylo wziac dziecka w wozku(w czym tam bylo) do sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1115 do wi0la 27.06.07, 19:58 wyobraz sobie ze nie... niestety nie jest wyssana z palca. 2 telefony biorę ja bo jeden jest priv a drugi służbowy i nie szkoda mi tracić tejże kasy a nie można bylo wziąć bo 3 min wcześniej zasnęło \ot tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Nieodpowiedzialne mamy 27.06.07, 21:13 Mareclina1115 nie mam zamiaru cię linczować ale naprawdę pomyśl ile niebezpieczeństw czycha na malucha zamkniętego w aucie : Extremalnie wypadek na parkingu, Możliwy twój upadek utrata przytomności i karetką do szpitala - sama, a dziecko w aucie, Lub ten nieszczęsny upał !!!!!!!!!!!!!! nie mogę zrozumieć dlaczego n ie wziełaś go ze sobą jeśli ledwo co zasnął, zasada jest jedna jeśli zasnął sam to jest zmęczony i drugi raz też zaśnie. NIGDY NIE ZOSTAWIAJ DZIECKA SAMEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: do wi0la 28.06.07, 09:10 Proszę, powiedz, że zadzwoniłaś z prywatnego na służbowy, a nie odwrotnie... )) Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 19:54 Ja Cię kręce, wiekszość opisanych makabrycznych zdarzeń mogło się stać również z mama w środku, ale rozumię, że każda mama to supermen i zadziała na wszystko, nie zrobiłaś dobrze, ale kamieniem nie rzuce Odpowiedz Link Zgłoś
wi0la do marcelina 27.06.07, 21:30 no to ja nie rozumiem dlaczego nie wzielas dziecka ze soba?chyba bylo w wozku? no to nawet jesli zasnelo to w wozku by sie nie obudzilo,gdybys z dzieckiem weszla.Przeciez jakos potem musialas wrocic do domu czy do samochodu z dzieckiem pchajac ten wozek. Tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1115 Re: do wi0la 27.06.07, 22:11 bylo w foteliku i od razu by się obudzil jak bym go wzięła a po drugie jak bym go wzięla to nie miałabym ręki na zakupy To tyle bez sensu roztrząsać wiem ze źle zrobilam i to się juz nie powtórzy i dobrze ze się wszystko TAK a nie inaczej skończy`lo Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 22:57 Że się wykazałaś niefrasobliwością, to już Ci tu forumowe koleżanki uświadomiły w mniej lub bardziej dosadny sposób. I pewnie następnym razem zadbasz o taką organizację, by uniknąć pozostawiania dzieciaczka samemu sobie. Ja w Ciebie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 23:05 a ja napisze tak... nie przejmuj się...to był napewno przedostatni raz....jeszcze wiele przed toba i nie raz stan przedzawałowy cie dotknie... potrafisz przewidywac, wiec pewnie tylko lekko trafiać cie będzie...ale zapewniam cię,że dzieci potrafią wymyslic takie rzeczy , że niejeden pisarz horrorów by na tonie wpadł.. np.skakanie z szafy i dyndanie na żyrandolu... mysle, że mamy starszych dzieci mogły by tu liste cudów umieścic.. nie martw się...głowa do góry... Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 23:50 To żeście jej nagadały! Przecież większość z Was jest mądra,odpowiedzialna i NIGDY nie popełnia błędów. Gratuluję idealności! Pojechałyście po autorce tak, jakby na 2 godz zostawiła dziecko,w otwartym samochodzie i przy 30 stopniowym upale. Zawsze mnie dziwi jak wiele jest ludzi,którzy uwielbiają krytykować innych, zmieszać z błotem i posypać pierzem. A do autorki:zrobiłaś źle ale wiesz o tym więc nie potrzebujesz już gadek umoralniających. Człowiek uczy się na błędach. Nie jesteś debilką,według mnie zawiodła Twoja wyobraźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka30a Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 28.06.07, 08:52 przecież sama chciała, pochwaliła się tym, co zrobiła, więc o co żal? O prawdę? Ja wcale nie uważam się za idealną matkę (bo takich nie ma), ale nie przyszedł by mi do głowy taki pomysł z telefonami. Niech się cieszy, że się nic nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka teraz już wiem po co ludziom 2 telefony komórkowe 28.06.07, 08:24 bo normalnie nie jestem w stanie zrozumieć po co komu 2 aparaty, no ale takie zastosowanie to racjonalna innowacja Odpowiedz Link Zgłoś