Dodaj do ulubionych

jestem nieodpowiedzialną debilką??????

• aniazm Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 13:24
      ja ma nadzieję, że ten wątek będzie przestrogą dla innych mam.

niedawno w kerfurze w arkadii zgubił się mój Antoś, znaczy nie zgubił - poszedł
      po kakao - właśnie z mężem rozmawialiśmy, że trzeba je kupić, Antek stał koło
      wózka i gadał ze Stasiem, spoglądam na wózek, a starszaka nie ma. na szczęście
      poszedł prosto przed siebie, więc go za chwilkę znalazłam, stał z panią
      ochroniarkąsmile (fajne słowo). Pani mi powiedziała, żeby pilnować pociechy, bo
      PORYWAJĄ DZIECI. i w wózkach, i chodzące.

Marcelinka nigdy w życiu już nie zostawi dziecka bez opieki i mam nadzieję, że
      żadna mama tak nie zrobi.
      • lola211 Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 13:26
        Porywaja? I w mediach taka cisza o tym?
    • necessity Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 13:27
      w głowie się nie mieści, jak mogłaś?
      • marcysia51 Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 19:31
        Ja gdybym zrobiła cos takiego swojemu dziecku napewno nie pochawaliłabym sie
        tym na forum.
        Bosze co za ludzie.
        • wi0la Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 19:39
          a mi sie wydaje ze opisana sytuacja jest wyssana z palca.to chyba trollowanie
          sie nazywa..
          Kto bierze dwa telefony do torebki?
          Kto dzwoni bezsensu i traci kase?
          I dlaczego nie mozna bylo wziac dziecka w wozku(w czym tam bylo) do sklepu?
          • marcelina1115 do wi0la 27.06.07, 19:58
            wyobraz sobie ze nie... niestety nie jest wyssana z palca.
            2 telefony biorę ja bo jeden jest priv a drugi służbowy
            i nie szkoda mi tracić tejże kasy
            a nie można bylo wziąć bo 3 min wcześniej zasnęło
            \ot tyle
            • ammam Nieodpowiedzialne mamy 27.06.07, 21:13
              Mareclina1115 nie mam zamiaru cię linczować ale naprawdę pomyśl ile
              niebezpieczeństw czycha na malucha zamkniętego w aucie :
              Extremalnie wypadek na parkingu,
              Możliwy twój upadek utrata przytomności i karetką do szpitala - sama, a dziecko
              w aucie,
              Lub ten nieszczęsny upał !!!!!!!!!!!!!!
              nie mogę zrozumieć dlaczego n ie wziełaś go ze sobą jeśli ledwo co zasnął,
              zasada jest jedna jeśli zasnął sam to jest zmęczony i drugi raz też zaśnie.

NIGDY NIE ZOSTAWIAJ DZIECKA SAMEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • owianka Re: do wi0la 28.06.07, 09:10
              Proszę, powiedz, że zadzwoniłaś z prywatnego na służbowy, a nie odwrotnie... wink))
        • aguskin Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 19:54
          Ja Cię kręce, wiekszość opisanych makabrycznych zdarzeń mogło się stać również
          z mama w środku, ale rozumię, że każda mama to supermen i zadziała na wszystko,
          nie zrobiłaś dobrze, ale kamieniem nie rzuce
          • wi0la do marcelina 27.06.07, 21:30
            no to ja nie rozumiem dlaczego nie wzielas dziecka ze soba?chyba bylo w wozku?
            no to nawet jesli zasnelo to w wozku by sie nie obudzilo,gdybys z dzieckiem
            weszla.Przeciez jakos potem musialas wrocic do domu czy do samochodu z
            dzieckiem pchajac ten wozek.
            Tego nie rozumiem
            • marcelina1115 Re: do wi0la 27.06.07, 22:11
              bylo w foteliku
              i od razu by się obudzil jak bym go wzięła
              a po drugie jak bym go wzięla to nie miałabym ręki na zakupy
              To tyle
              bez sensu roztrząsać wiem ze źle zrobilam i to się juz nie powtórzy i dobrze ze
              się wszystko TAK a nie inaczej skończy`lo
    • lila1974 Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 22:57
      Że się wykazałaś niefrasobliwością, to już Ci tu forumowe koleżanki uświadomiły
      w mniej lub bardziej dosadny sposób.
      I pewnie następnym razem zadbasz o taką organizację, by uniknąć pozostawiania
      dzieciaczka samemu sobie.
      Ja w Ciebie wierzę smile
    • bea.bea Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 23:05
      a ja napisze tak...smile
      nie przejmuj się...to był napewno przedostatni raz....jeszcze wiele przed toba i
      nie raz stan przedzawałowy cie dotknie...smile
      potrafisz przewidywac, wiec pewnie tylko lekko trafiać cie będzie...ale
      zapewniam cię,że dzieci potrafią wymyslic takie rzeczy , że niejeden pisarz
      horrorów by na tonie wpadł..smile

np.skakanie z szafy i dyndanie na żyrandolu...

mysle, że mamy starszych dzieci mogły by tu liste cudów umieścic..smile

nie martw się...głowa do góry...
      • bea.bea a ja przemęcona jestem....to nie tu miało być..:) 27.06.07, 23:06
      • anetuchap Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 27.06.07, 23:50
        To żeście jej nagadały! Przecież większość z Was jest mądra,odpowiedzialna i
        NIGDY nie popełnia błędów. Gratuluję idealności! Pojechałyście po autorce tak,
        jakby na 2 godz zostawiła dziecko,w otwartym samochodzie i przy 30 stopniowym
        upale. Zawsze mnie dziwi jak wiele jest ludzi,którzy uwielbiają krytykować innych,
        zmieszać z błotem i posypać pierzem.

A do autorki:zrobiłaś źle ale wiesz o tym więc nie potrzebujesz już gadek
        umoralniających. Człowiek uczy się na błędach. Nie jesteś debilką,według
        mnie zawiodła Twoja wyobraźnia.
        • lenka30a Re: jestem nieodpowiedzialną debilką?????? 28.06.07, 08:52
          przecież sama chciała, pochwaliła się tym, co zrobiła, więc o co żal? O prawdę?
          Ja wcale nie uważam się za idealną matkę (bo takich nie ma), ale nie przyszedł
          by mi do głowy taki pomysł z telefonami. Niech się cieszy, że się nic nie stało.
    • 0golone_jajka teraz już wiem po co ludziom 2 telefony komórkowe 28.06.07, 08:24
      bo normalnie nie jestem w stanie zrozumieć po co komu 2 aparaty, no ale takie zastosowanie to racjonalna innowacja
    • rita75 Jestes 28.06.07, 08:55
      jw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka