maurra Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 02.07.07, 23:16 jak na muj gust łomot nalerzy się wszystkim: Jagodzie, Kubie, Olkowi a mężowi w szczegulności Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 maurra 02.07.07, 23:18 zrobilas jeden "blont" powinno byc "menrzowi" hahahaha....Swoja droga ciezko jest napisac cos z bledem Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 02.07.07, 23:19 o właśnie to hciałam napisać curce że nie uważa synowi że nie uważa mężowi że nie uważał Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 02.07.07, 23:20 nażeczonemu oczywiście też że za puźno wychodzi i nie uważa Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 02.07.07, 23:29 ale corka uprawiała seks w majtkach, wiec była jak widac "zabezbieczona" Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 02.07.07, 23:34 kochaaaana, nie takie żeczy ze śwagrem w czterdziestym piątym Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 02.07.07, 23:34 e tam, od razu sex a może grali w fanty Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 02.07.07, 23:33 ło matlo jak dobrze że mam jak narazie tylko syna. ktorego w razie czego nauczę pukać. Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 03.07.07, 07:31 no i dobrze że ich nakrył pewnie im zimno bez kołdry na golasa było Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 03.07.07, 10:12 do drzwi pukać (coż za myśli, nono) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 03.07.07, 13:32 Twoja córka jest dorosłą kobietą i na pewno ma potrzebę bycia z chłopakiem. Nawet jeśli jeszcze nie rozpoczęli inicjacji seksualnej to mają potrzebę rozładowania napięcia seksualnego jakie między nimi istnieje. Nie wiadomo co tak naprawdę robili w pokoju i chyba nie warto w to wnikać. Jeśli będziesz karać za to córkę, to może pomyśleć, że seks jest czymś wstydliwym... Może potem mieć jakieś problemy z tym związane, tak mi się przynajmniej wydaje. Ciężko mi postawić się w Waszej sytuacji, bo ja w wieku 18 lat mieszkałam już ze swoim mężem, a w wieku Twojej córki wyszłam za mąż i zaszłam w ciążę. Na pewno nie uważam, aby 20 lat to było za wcześnie na uprawianie seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek205 Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 03.07.07, 17:12 hahaha wiecie co, ta Rosjanka napisala o nas na smyku: smyk.com/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=&func=view&id=1277&catid=54&view=threaded Dobre… Miałam trochę wyrzutów sumienia, że tak na nią naskoczyłam, ale skąd mogłam wiedzieć. Nie na co dzień obcokrajowiec pisze na forum. Mogła przynajmniej zaznaczyć na początku, że nie umie pisać po poprawnie po polsku, tak jak czasami robią forumowicze z dysortografią. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek205 Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 03.07.07, 17:16 Przepraszam nie ten link wkleiłam, który chciałam, tu jest nowy: smyk.com/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=&func=view&id=1304&catid=54&view=threaded Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 03.07.07, 17:42 Pieścić się i tak bedą jak nie u was w domu, to w róznych innych dostępnych miejscach. Ja bym przeprowadziła rozmowę z bratem, że córa już spora jest i ma swoje sprawy i należy pukać, także dla własnego komfortu, żeby potem nie musiał zawstydzony wychodzić. A z córą jak sie zabezpiecza, jakie są konsekwencje, czy jakies badanka na hiv robili i że virus hpv też jest przenoszony drogą płciową. Gumka nade wszystko dla bezpieczeństwa kobiety, bo to dla niej kontakt płciowy jest najbardziej inwazyjny, po latach związku mozna zdjąć Nerwami i zakazami do niczego dobrego nie dojdziecie... Proponowałabym również jakąś dobrą lekturę o antykoncepcji i sztuce miłości , niech ten sex od początku będzie doibry, a nie obwarowanay zakazami i zawstydzeniem, blokady na lata, a chyba chcesz miec spełniona i sexualnie i w związku w przyszłości córę Odpowiedz Link Zgłoś
magda210682 Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 03.07.07, 18:05 Ja tez pamietam w jej wieku ogladałam filmy..... Oj fajnie było... Odpowiedz Link Zgłoś
asocial Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 04.07.07, 02:03 w wieku twojej corki tez byly momenty, ze pomieszkiwalam z rodzicami. i robilam za drzwiam iwojego pokoju wszystko; od seksu po wciaganie roznego rodzaju dragow. zawsze pukali. co ty myslalas, ze sobie buzi w usta tylko daja? jesl ijzu tak bardzo chcesz opieprzyc kogos to opiepr dwojke, malego ze nie zapukal, starsza, ze ciebie zgorszyla Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: Brat nakrył siostre z chlopakiem 04.07.07, 07:47 Ciekawe. Każdy ma prawo do swojej prywatności więc pukanie do pokoju jak najbardziej wskazane. I dziwi mnie, że rozpatrujesz temat kto ma dostać po uszach. Nikt! Potrzebna jest rozmowa z Kubą na temat zasad współżycia domowników, siostra mogła np przebierać się a brat mógłby wejśc jakby ta była np bez majtek lub robić tysiąc innych rzeczy, któe są tylko jej sprawą. Jeśli chodzi o Jagodę to nie wiem czy takim rozwiązaniem nie zrobisz sobie kuku. Młodzi mieli spokój i mogli być razem kiedy chcieli/mogli. A teraz jak ich ograniczysz to będą się bzykać jak tylko nadarzy się okazja, co może być różne w skutkach. Nie jestem za tym by wcześnie rozpoczynać współżycie, ale jak dziewczyna ma chłopaka i widzisz, że nie ma siły by ich utrzymać lepiej sie na to zgodzić i traktować temat dyskretnie. Odpowiedz Link Zgłoś