renia1807 11.07.07, 19:46 www.plotek.pl/plotek/1,78649,4305669.html według mnie nie, poza tym lubię tę piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita75 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 19:49 teledysk malo oryginalny....a piosenka no coz ala dziamdziejewicz nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 19:52 doda wyglada pieknie i seksownie a i piosenka jest calkiem fajna)) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 19:56 > doda wyglada pieknie i seksownie a i piosenka jest calkiem fajna)) dodę wole w innym repertuarze- jedna andrzejewicz wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 19:59 racja ze tu pojechala Gosiaczkiem))natomiast uwazam ze teledysk fajny choc mogła jeszcze bardziej sugestywnie grac seksdoda jest jedna z takich lasek które moim zdaniem sa mniam,mniam))nic na to nie poradze.zdecydowanie wole ja w tym teledysku niz w tych rozowych kiczowatych spodnicach i tipsach w kolorze złoto czerwonym)) Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:05 Szczerze muszę przyznać, że nie zdzierżyłam i wyłączyłam. Próbowałam ale wg mnie tego nie da się ani słuchać ani oglądać. Plastik się leje z monitora, zero oryginalności-jestem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:07 dla mnie ona jest malo oryginalna- wyglad- jak wiele hamerykanskich gwiazdek - po prostu banał- cos jakby Jessica Simpson silila sie na ostrosc...a efektem by byla taniosc i kiczowatość. Jakos tego nie kupuje. Dla mnie Madonna jest seksowna- pamietam ją w teledysku "Erotica"-przy niej doda wyglada jak..juz nie powiem co Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:24 rita75 napisała Dla mnie Madonna jest seksowna- pamietam ją w teledysku "Erotica"-przy niej > doda wyglada jak..juz nie powiem co a pamiętasz początki kariery Madonny? też podobnie ją oceniano Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:28 > a pamiętasz początki kariery Madonny? > też podobnie ją oceniano nie, nie ma porownanania Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 13:17 Zdecydowanie lepiej prezentuje sie w tym gorseciku i kabaretkach niz w tej obcislej malej czarnej)) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:12 Tyłek, cycki, tyłek, cycki, tyłek, tyłek, cycki, cycki + niezły w sumie głos.....cała Doda.. Czy teledysk wyróznia się innym stopniem wulgarności, niż publiczne słowa samej Dody, jak to jej sie bzykać z Radziem chciało? Pasuje do Dody.... Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:17 Przedewszystkim muza jest SŁABIUTKA, tekst kiczowaty, Doda ma piękne ciało więc próbuje sprawę ratować tyłkiem. Czy klip jest wulgarny? No zdecydowanie jest świetnym materiałem podkładowym pod masturbację młodych chłopcówPP Sybtelnej i wysmakowanej prowokacji erotycznej mogłaby się Doda uczyć od Milenne Farmer. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:27 > Sybtelnej i wysmakowanej prowokacji erotycznej mogłaby się Doda uczyć od > Milenne Farmer. fakt www.youtube.com/watch?v=4BfL0m6bxTI Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: rita75 12.07.07, 09:24 Ale twoja protegowana ma chyba ze 40 lat albo i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: rita75 12.07.07, 09:31 > Ale twoja protegowana ma chyba ze 40 lat albo i więcej. i? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: rita75 12.07.07, 12:13 justi54 napisała: > Ale twoja protegowana ma chyba ze 40 lat albo i więcej. a to coś zmienia? Taka np. Marilyn Monroe czy Audrey Hepburn miały by teraz znacznie więcej, a wciąż są uznawane za konon piękna. Że już nie wspomnę o Kleopatrze Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: rita75 12.07.07, 12:16 Kleopatra to chyba nie za bardzo, może Nafretete? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: rita75 12.07.07, 12:32 z tego co mi wiadomo obie były piękne, z tym że Kleopatra była rónież mądra i wyrachowana Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:32 wulgarny nie jest maksymalnie kiczowaty, tak jak tekst i muzyka za grosz w tym erotyzmu nie ma żadnego pierwsze wrażenie po obejrzeniu kawałka, podobne jak u Hexelli - video dla nastolatków (chłopców do zabawy, dziewcząt do marzeń o pierwszym razie) no i takiej "kobiecości" nie trawię, choć samą Dodę cenię za odwagę, bezobciachowość i szczerość Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:53 a widzialyscie jej makijaz ? uwazam ze jest zaje....ty Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:56 podoba mi sie tylko makijaz, nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 21:25 syriana napisała: > pierwsze wrażenie po obejrzeniu kawałka, podobne jak u Hexelli - video dla > nastolatków (chłopców do zabawy, dziewcząt do marzeń o pierwszym razie) Chyba nie bardzo pasuje do marzeń dziewczyn. No chyba, że dziewczęta marzą teraz o pierwszym razie z robieniem laski i rżnięciem od tyłu. To przepraszam. Generalnie nie mój klimat. Ale duzy plus za odwagę. I cycki ma fajne bo silikonowe. A ja lubie takie. Nigdy się nie ruszają Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:28 oh, poplakalam sie ze wzruszenia Odpowiedz Link Zgłoś
magda210682 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:44 Mi sie podoba. fajne ma ciałko.... Odpowiedz Link Zgłoś
nasyceni Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 20:56 moze i ma fajne cialko ale osobiscie bardziej podobaja mi sie kobiety tajemnicze ktore nie wywalaja na kazdym kroku sutkow,jak dla mnie jest za wulgarna,zero w niej klasy Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 co tam robi Radziu ? 11.07.07, 21:10 no to rozwodzą się w końcu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: co tam robi Radziu ? 11.07.07, 21:14 wykorzystuje ostatnią szansę na macankę ale to może być nie Radziu, bo ma maskę i podobno tatuaże inaczej namalowane niż oryginał Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 21:18 I właśnie zrobiłyście jej za darmo reklamę nowej piosenki Ja nawet nie oglądam, dla mnie ona jest prosta jak budowa cepa. Erotyka z Koziej Wólki. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 21:24 Erotyka z > Koziej Wólki. dyska w remizie strazackiej Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 21:54 rita75 napisała: > Erotyka z > > Koziej Wólki. > > dyska w remizie strazackiej > O to to Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 21:25 > I właśnie zrobiłyście jej za darmo reklamę nowej piosenki a niech ma dziewczyna, co jej będziemy żałować Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 oj dziewczyny,dziewczyny:-))))) 11.07.07, 21:58 doda ma piekne ciało i chyba sie w tym punkcie zgodzicie co???ma co eksponowac i taka obrała miedzy innymi dorge do zdobycia sławy.udanĄ nieprawdaz??czy jest na TYM FORUM KTOS KTO NIE ZNA DODY????))) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 11.07.07, 22:03 eee tam - bardziej wulgarny to był ten kręcony w hotelu, gdzie Radziu w masce nie występował Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 02:37 ani wulgarny ani ciekawy. Teledysk jest nudny, piosenka beznadziejna a z takim glosem kariery swiatowej na pewno sie nie zrobi (co innego z tylkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bozenka12 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 03:11 teledysk wulgarny, ale przeciez taki wlasnie mial byc. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:28 A czy ktos tutaj twierdzi, że Doda źle wygląda? Nie zauważyłam...więc zanim zaczniesz demaskować nasza obłudę poczytaj dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:37 Przeczytałam, przeczytałam posty ziejące zazdrością. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:38 > Przeczytałam, przeczytałam posty ziejące zazdrością. to przeczytaj drugi, trzeci, dziesiaty Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: nie mam czasu 12.07.07, 09:42 bo muszę wyskoczyć z pracy odebrać męża koszule z pralni. Otwierają o 10.00 wychodzę za 10 minut więc jak coś chcesz to pisz bo potem nasz dyskusja umrze śmiercią naturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:42 Taa, jasne.....jeżeli ktokolwiek napisze coś co nie jest peanem pochwalnym na czyjś temat zaraz podejrzewany jest o zazdrość...to już jakaś plaga na tym forum. Niczego nie można krytykować, wyrażać swojego zdania nawet w ostrzejszej formie, bo wiecznie należy się obawiać krążących sieciowych kaznodziejów, którzy czują się upoważnieni do pouczania Śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:45 To nie tak. Wiem że wiele dziewczyn krytykuje Dodę ale większość chciałaby tak wyglądać tylko się do tego nigdy nie przyznają. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:47 Dodę ale większość chciałaby tak > wyglądać tylko się do tego nigdy nie przyznają. glosy ci to powiedzialy ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:49 Nie głosy a doświadczenie życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:50 > Nie głosy a doświadczenie życiowe. twoje? jezeli sama chcesz tak wygladac to spoko Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:55 Bardzo tylko włosy miedziano-rude bym sobie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:53 No dobrze- wiele może i tak, ale nie wszystkie....Dla mnie również Doda ma ładne ciało, ale nigdy jakoś nie myślałam, czy chciałabym byc taka jak ona.... Mam chyba zbyt dużo lat na takie płytkie zazdrostki..... Kiedy oglądzasz MTV czy VIVĘ, co druga dziewczyna ma takie samo ładne ciało jak Doda...żeby zazdrościc im wszystkim, czasu by mi nie starczyło w ciagu dnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.p Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:29 Nie dałam rady obejrzeć do końca, bo nuda przeokropna. A piosenka straszna, no ale takie pani Doda ma. Odpowiedz Link Zgłoś
twojasasiadka Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 09:55 piosenka prostacka,dla mało wymagającego odbiorcy.Teledysk jeden z milionów- pelno takich na mtv i vivie. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 10:01 Taa, marzę o tym, żeby wyglądać jak tania dziwka z silikonami DDD Zapewniam Cię, że mam parę innych typów kobiet, z którymi chętnie zamieniłabym się na ciała i bynajmniej nie jest to prostacka Doda )) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: obłudnice same byście chciały tak wyglądać n/ 12.07.07, 10:10 Doda, nieważne czy piękna, mądra, zdolna nie musi się wszystkim podobać ważne, że umie zadbac o swój stan konta w banku Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 10:10 pewnie puszczają po 22? mnie się podoba, ale ja w ogóle lubię Dodę, miło się na nią patrzy i przyjemnie słucha. myślę, że fajna z niej babka. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 13:10 e tam wulgarny. Słono zapłaciła za swoje wdzięki to je eksponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 13:14 calosc jest fajna nie podobaja mi sie tylko te jej sztuczne cycki w obcislej czarnej sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 13:16 adsa_21 napisała: > calosc jest fajna > nie podobaja mi sie tylko te jej sztuczne cycki w obcislej czarnej sukni. wygladaja jakby były doczepione to fakt.ja wole swoje, prawdziwe ale fajnie by bylo czasem miec cycki ktore w kazdej pozycji sa jednakowo kuliste)) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 13:20 nooo.. moje w takiej sukience wygladalyby jak 2 nalesniki a jej stercza co za sprawiedliwosc)) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 13:22 ja sie nie wypowadam jestem w trakcie karmienia i własnie jest moj czas dekoltow itp. wszystko sterczxy i prezy sie dumnienie wiem co bedzie jak odstawie cycownice)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejka.pe Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 13:47 Wulgarny czy nie, muzyka do bani. Jak i cała "twórczośc" tej śpiewaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 12.07.07, 14:07 > Wulgarny czy nie, muzyka do bani. > Jak i cała "twórczośc" tej śpiewaczki. śpiewaczki.. lol Odpowiedz Link Zgłoś
staszka1974 Re: teledysk i tekst - ni przypiął ni przyłatał 12.07.07, 15:17 Teledysk a la peepshow, a tekst rzewnej piosenki kolonijnej. Całość równie spójna jak w twórczości Ich Troje. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: teledysk i tekst - ni przypiął ni przyłatał 13.07.07, 08:13 No chyba lepiej popatrzeć na silikonową Dodę niż na Wiśniewskiego z załogą. Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: czy ten teledysk jest wulgarny? 13.07.07, 09:46 Patrząc na tytuł płyty to teledysk jest jak najbardziej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś