aniulek87 25.07.07, 09:46 witam!NM juz w paracy a my sami w domku musimy zabrac sie za sprzatanie a kubis dzis maruda chyba przez pogodemilego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martina.15 Re: środa 25.07.07, 10:33 a ja mam cala liste rzeczy do zrobienia a ledwo wstalam, nic mi sie nie chce buuu a tu trzeba ze sprawunkami polatac, ponosic graty zeby wszystko bylo porobione zanim pojedziemy po malutka... Metoda, obrobilam trzy brzegi chusty roznymi lamowkami, ale recznie wiec nie wyglada to fantastycznie... jak zrobie zdjecie dam znac, trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
metoda_7 Re: środa 25.07.07, 10:55 u nas pogoda do... pupy musze jechać do MOPSu, wziąść pare papierków i do urzędu skarbowego eh jak mi się nie chce... miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: środa 25.07.07, 22:27 A ja to w sumie miałam jakiś taki smutny dzień. Mój kuzyn był u nas parę dni i dzisiaj pojechał i jakoś tak przypomniały mi się czasy gdy byliśmy kilkulatkami i często spotykaliśmy się, jeździliśmy do siebie i wogóle... Miłe czasy, ale teraz mi smutno że rodzinka już takich kontaktów niw utrzymuje a widzimy się bardzo rzadko. Odniosłam wrażenie że on też nie miał ochoty wracać ale cóż... obowiązki. Lepiej ide spać. Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś