aniulek87 05.08.07, 15:35 witam.co tak dzis cicho??ja nie mialam przez 2 dni internetu(dzsisiaj nudy jutro pierwsza jazda z p[rawka i w nocy wyjazd nad morze i nie bedzie nas do niedzieli-poniedzialkuciesze sie bardzo bo bedzie pogoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutka009 Re: Niedziela 05.08.07, 20:07 Ja rano z Addasiem poszłam na giełdę, tam śą takie zjeżdzalnie dmuchane i basen kulkami to szalał, potem jezdził autkiem taki małym, Potem wszyscy poszliśmy na lody do miasta A potem plac zabaw cHŁOPAki obydwoje szaleli - Jasio na rączkach, od razu po przyjsciu do domu padli, Adaska na spiaca myłam chusteczkami, kąpiel musi poczekać do rana. Miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Niedziela 06.08.07, 11:10 u nas bardzo pracowicie- skonczylam o polnocy robote, P. po mnie wpadl, odprowadzil mnie i usnal przy Hanuli no i rano niedzielne sniadanko, na dzialke, do kosciola, chwila w domu i do roboty... znowu 8 godzin do polnocy a Hania na dzialce chyba zlapala jakies uczulenie- ma rumien na raczce i byla rozowa na twarzy, kolo noska i pod oczkiem jednym- niestety, jest atopowo obciazona dosc mocno z wapnem juz sie wszystko prostuje ale teraz dylemat- czy ja zabierac na ta dzialke? a buuu... Odpowiedz Link Zgłoś