babajagaa 29.08.07, 09:58 Witam przyszle mamuski i te ktore juz sa mamusiami.Ja urodzilam synka OLafka 10 lipca 2007r na mickiewicza.Za tydzien skonczy juz 2 miesiace.ponizej zdjecia olafka.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issy25 Re: Witam!!! 29.08.07, 15:02 Witam. śliczny ten Twój syneczek Witam serdecznie w naszym gronie mame i synka Odpowiedz Link Zgłoś
rysjam Re: Witam!!! 01.09.07, 13:15 babajaago mam do ciebie pytanie dotyczące wyprawki jaką należy zabrać do szpitala mam termin na początek pazdziernika też zamierzam rodzić na Mickiewicza. Chciałabym powoli zabrać sie za pakowanie torby więc jesli możesz napisz mi co trzeba zabrać dla siebie i dla maluszka z góry dziękuje.Slicznego masz synka ))) Odpowiedz Link Zgłoś
babajagaa Re: Witam!!! 01.09.07, 15:18 Dla siebie: Koszule do karmienia minimum 2 bo ja jedna mialam po porodzie cala brudna a pozniej jak bedziesz chodzila z sama podpacha bez majtek to mozesz sobie i 2 ubrudzic Majtki jednorazowe-ja zakladalam ale przed wizyta sciagalam rano i wieczorem Tantum rosa do podmywania,rob to jak najczesciej,najlepiej pod prysznicem ja chodzilam z 6 razy dziennie Klapki pod prysznic,recznik,podpachy te wielkie ze 3 paczki,szczotke do wlosow itd sztucce,szklanka,kubek,woda mineralna.ew sok jablkowy Wszystkie badania,karta ciazy i dowod os. Dla maluszka: pajacyki,koszuli,spioszki X 2 kazde,ja mialam jedno body jeszcze i na wyscie cos + czapeczka pampersy,mydelko do mycia,spirytus do pepka,pieluchy tetrowe wzielam ale szpital ma swoje, becik,pieluch flanelowa do lozeczka Chyba wszystko,jak mi sie jeszcze cos prtzypomni to napisze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś