renia1807 19.09.07, 22:26 wiecie, że emotki mają już 25 lat? tech.wp.pl/kat,1009791,title,25-lat-,wid,9221577,wiadomosc.html?rfbawp=1190232891.158 to podobno Giertych na konferencji o_0 a to Małysz w powietrzu \i/ jakie wam się podobają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majmajka Re: ulubione emotikony 20.09.07, 07:44 To mi sie podoba: 8-0 .Ze niby oczy mi wyszly na wierzch ze zdziwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
crises Re: ulubione emotikony 20.09.07, 09:29 Emotikony są dla półdebili, którzy nie potrafią sformułować zdania tak, żeby wynikało z niego, jaki ich stosunek do przekazywanych treści, albo dla traktujących adresatów jak półdebili, którym trzeba opatrzyć zdanie "wczoraj zdechł mój kotek" znaczkiem "", żeby załapali, że to coś smutnego. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: gdy czytam teksty w stylu j/w to .... 20.09.07, 10:08 A ja jestem i 8-0 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: ulubione emotikony 20.09.07, 10:07 crises napisała: > Emotikony są dla półdebili, którzy nie potrafią sformułować zdania > tak, żeby wynikało z niego, jaki ich stosunek do przekazywanych > treści, albo dla traktujących adresatów jak półdebili, którym trzeba > opatrzyć zdanie "wczoraj zdechł mój kotek" znaczkiem "", żeby > załapali, że to coś smutnego. Emotikony są poto aby wyrazić swoje emocje, których nie da się opisać słowami lub po prostu opisanie ich zajmowało by zbyt dużo czasu (jakże cennego). Dlatego zamiast pisać "ślę ci uśmiech" wstawiasz . A półdebilami są ci którzy nie wiedzą do czego służą emotikony Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: ulubione emotikony 20.09.07, 10:35 A jak nie było emotikonów to sie pisało w listach "ślę Ci uśmiech"? Odpowiedz Link Zgłoś