Gość: Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 00:03 Wszystko co napiszecie zostanie uznane za zart!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Prima Aprilis!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 00:03 Powyzsze tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Prima Aprilis!!! IP: *.chello.pl 01.04.03, 00:05 A ja jestem Twoja, Niech, cicha wielbicielka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Prima Aprilis!!! IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 00:04 Kocham Siarę. Ale tylko w alpadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Prima Aprilis!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 00:35 Precz Tradycjo! Odpowiedz Link Zgłoś
gacus2 Re: Prima Aprilis!!! 01.04.03, 11:48 Gość portalu: kixx napisał(a): > Kocham Normalsa. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Ale tylko w alpadze. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Prima Aprilis!!! 01.04.03, 22:40 Juz chyba pisalem, ale napisze jeszcze raz : Kolega mial problemy auto sprzedac, wiec juz w grudniu go przygotowywalem na 1.Aprila!!! Przynioslem naklejke z napisam, "kupie Twoje auto place dobrze i nr.telefonu" ktora PODOBNO NA BOCZNYM LUSTREKU MEGO SAMOCHODU ZNALAZLEM. On sie wkurzal, mowi Ty nie chcesz sprzedac, a Twoje auto kupic chca, a ja chce , a nikt kupic nie chce. Sytuacja powtorzyla sie w styczniu, lutym i marcu. Nadszedl pierwszy kwiecien, oczywiscie wzialem zolta naklejke napisalem , ze chce kupic jego auto , do tego dolaczylem tajny numer telefonu mego szefa (sekretarka zdradzila !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: Prima Aprilis!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 01:01 ballest napisał: > Juz chyba pisalem, ale napisze jeszcze raz : > Kolega mial problemy auto sprzedac, wiec juz w grudniu go > przygotowywalem na > 1.Aprila!!! > Przynioslem naklejke z napisam, "kupie Twoje auto place > dobrze i nr.telefonu" > ktora PODOBNO NA BOCZNYM LUSTREKU MEGO SAMOCHODU ZNALAZLEM. > On sie wkurzal, mowi Ty nie chcesz sprzedac, a Twoje auto > kupic chca, a ja > chce , a nikt kupic nie chce. > Sytuacja powtorzyla sie w styczniu, lutym i marcu. > Nadszedl pierwszy kwiecien, oczywiscie wzialem zolta naklejke > > napisalem , ze > chce kupic jego auto , do tego dolaczylem tajny numer > telefonu mego szefa > (sekretarka zdradzila !!! Odpowiedz Link Zgłoś