majmajka 05.10.07, 11:31 Paradoks genetyki; wiekszosc matek uwaza, ze ma genialne dzieci z wielkimi idiotami! Ale cos w tym jest, no nie? Z przymruzeniem oka oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agao_72 Re: Cos w tym jest ;) 05.10.07, 11:35 cały czas cieszę się, ze jestem w mniejszości . mam genialne dziecko z genialnym facetem. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: Cos w tym jest ;) 05.10.07, 11:37 No ja tez Oczywicie Ale mimo to....cos w tym jest) Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: Cos w tym jest ;) 05.10.07, 11:36 a za kilkanaście lat genialne dziecko moze stać się dla kogoś wielkim idiotą i jak tu kochac synowe? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Cos w tym jest ;) 05.10.07, 11:37 O nie, ja mam genialne dziecko z genialnych rodziców Chociaż fakt, więcej genialności ma po mnie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Cos w tym jest ;) 05.10.07, 11:40 majmajka napisała: > Paradoks genetyki; wiekszosc matek uwaza, ze ma genialne dzieci z wielkimi idiotami! To ja się mieszczę statystycznie w tej większości P Dzieci moje są niewątpliwie genialne po mnie i tylko po mnie, a ich ojciec jest niewątpliwie idiotą PPP Żywię cichą nadzieję, że syn po swoim ojcu odziedziczył _wyłącznie_ chromosom Y i anatomiczne szczegóły z nim związane. Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Cos w tym jest ;) 05.10.07, 18:31 Pewnie, że cos w tym jest. Inteligencję dzieci dziedziczą po matce Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: Cos w tym jest ;) 05.10.07, 18:53 no jeśli nadal aktualne jest teza o dziedziczeniu inteligencji po matce, to chyba coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś