gardeniaa 07.11.07, 00:07 nie śmieszą was? ja jestem początkującą użytkowniczką i dostałam dziś pierwszy komentarz (oczywiście pozytywny) przyznam, że mnie ucieszył ale kiedy czytam komentarze innych osób, to czasem śmiać mi się chce, bo to trochę jest według mnie dziecinne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: komentarze na allegro 07.11.07, 09:27 ja tam najczęściej czytam negatywy - dużo mówią o kupującym i o sprzedającym ( jak są chamskie to rezygnuję z zakupów u takiej osoby ) Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: komentarze na allegro 07.11.07, 09:44 Ja tez się cieszę z pozytywów, chociaż juz nie tak jak na początku to parę przykładów: Przesyłka szybka, towar zgodny z opisem - materac fantastyczny!!! Bardzo jesteśmy zadowoleni z wyboru. Gdyby nie to, że musimy iść do pracy leżelibyśmy na nim całymi dniami POLECAM!!! Fotele fantastyczne! Musimy walczyć z dziećmi o miejsce . Bardzo szybka przesyłka, przemiły kontakt. Wszystko super! Dziękujemy i polecamy!!! Przesyłka ekspresowa, spodenki suuuper - doskonała jakość i wykonanie. Słoneczny Patrol powinien na takie zamienić! Polecam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Autentyk:)) 07.11.07, 10:13 "diekujemy za milom i przyjaznom trazakcie jestesmy zadowoleni z zakupu zwierzak materas duzo miejsca bede pana polecac inym pozdrowienia dla malrzonki dominik i kasia" Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Autentyk:)) 07.11.07, 10:14 Kiedyś, gdy będę już za stary by kupować na Allegro, zasiądę przy kominku, zapalę fajkę i opowiem wnukom o aukcji z Tym Człowiekiem !!! To Lśniący Diament wśród Allegrowiczów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
epaw31 Re: Autentyk:)) 07.11.07, 10:42 Niestety dostałam komentarz o takiej treści. A przecież on o niczym nie informuje. wole komentarze, w których sa istotne informacje typu czas wpłaty, przesyłka stan towaru, kontakt itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: komentarze na allegro 07.11.07, 10:15 loola juz trochę napisała a tu inne Blyskawiczny i mily kontakt ! Przelew natychmiastowy ! Niekonczacy sie pozytyw. przykro niekiedy trzeba byc wyrozumialym,bylam na wczasach i obsunela sie wplata,za 9zl.otrzymalam negatywa!!!smieszne!!!ale chyba dla kogos to majatek wszystko w porzadeczku szybko wesolo i bez nerwów naprawde polecam wszystkim GORĄCO *P*O*L*E*C*A*M* ! ! ! ! PRZEBIEG TRANSAKCJI *S*U*P*E*R* POD KAŻDYM WZGLĘDEM !!!!!!*O*G*R*O*O*O*O*O*O*O*O*O*O*O*O*O*O*M*N*Y* ===P=====Z===Y===T===Y===W=== ! ! ! WZÓR DO NAŚLADOWANIA DLA INNYCH ALLEGROWICZÓW ! ! Dziękuje i pozdrawiam Wszystko co najlepsze, esencja solidności i wzorowe partnerstwo w aukcjach to nie wszystkie określenia przedstawiające transakcję z tym Allegrowiczem!!! Polecam gorąco - każdy kontakt i każdy interes z nim wart jest fortunę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 mnie sie ten podoba;-) 07.11.07, 10:49 Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksem "Kajko i Kokosz" Po prostu BARDZO POZYTYWNIE!!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: mnie sie ten podoba;-) 07.11.07, 10:53 ROTFL! Joanna Twój przykład mnie rozwalił)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anita334 Re: komentarze na allegro 07.11.07, 10:53 Odpowiedx na negatywa mnie powaliła :malgosia985 (654) (Sprzedający) Negatywny wto 20 mar 2007 17:02:24 CET 169912906 WYSTAWIA PAN NEGATYWA ZAMIAST POSTARAĆ SIĘ CHOCIAŻ ZAPYTAĆ O MOŻLIWOŚĆ WYMIANY LUB ZWROTU WYSTAWIAM PANU RÓWNIEŻ NEGATYWA ZA ZUPEŁNY BRAK KONTAKTU, A TAKŻE WYSTAWIANIE KOMENTARZY, KTÓRE NIE MAJĄ ŻADNEGO UZASADNIENIA. KONKURENCJA, NIE ?! [Odpowiedź z:wto 20 mar 2007 19:48:53 CET] szorka ale mama mi kazała mi tam pasowała ja tam nie odczuwam różnicy bardzo mi przykro,naprawde niechciałem to mama mnie zmusiła mi tam to zwisa czy jaks tam obybyła Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: komentarze na allegro 07.11.07, 11:10 a tu parę negatywów: spie..ł mi świta bo wysłał 1 dzień za późno choc zapeniał ze zdąży, do tego całego bigosu dołożyłem mase kasy na telefony, a i tak przyszło 28 gru. NIE POLECAM gdy coś ma być na czas - a reszta ok kontakt miły. poczta nie winna [Odpowiedź z:sob 30 gru 2006 00:42:56 CET] ProszęPanaPoczta zapewniała mnie że paczki dojdą na święta więc tak Panu odpowiedziałem.To nie moja wina że paczka która ma iść 24h szła ponad tydzień.Na przyszłość proszę zamawiać wcześniej i nie mieć pretensji do sprzedających NIESTETY WIELKI MINUS DLA TEGO ALLEGROWICZ. KUPIL PERFUMY KTORE OKAZALY SIE NIEZGODNE Z OPISEM TO PRZYZNAJE ALE NIE MOGLAM SPRAWDZIC CO JEST W ZAFOLIOWANYM OPAKOWANIU. ZWROCILAM PIENIADZE ALE PERFUM JUZ NA OCZY NIE ZOBACZYLAM. NIE POLECAM -PROBLEMOWY [Odpowiedź z:sob 17 gru 2005 00:25:49 CET] Ty gó..aro, te twoje perfumy wyrzuciłem do kosza, opakowanie było otwarte, a nakrętka była cała porysowana od kombinerek. Weź sie lecz, szkoda że mie mieszkasz bliżej bo bym inaczej tą sprawę załatwił. życze powodzenia na allegro.!!!!! dzwoniłam do niego z zapytaniem o ten produkt to on ciąglę sie rozłaczał [Odpowiedź z:sob 29 lip 2006 13:15:07 CEST] Po miesiącu prób nawiązania kontaktu poddałam się - Allegro juz dawno oddało mi prowizję!!! A ta dziewczyna w odpowiedzi na mój komentarz napisała, że przeprasza ale jej nie było kilka miesięcy w domu. Poza tym jestem kobietą! UWAGA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: komentarze na allegro 07.11.07, 11:14 NEGATYW NA CAłEJ LINJI!Niesłowny allegrowicz,nie radze prowadzić z tym downem interesów.Nic do niej nie dociera-napisałem że wpłace zaraz po powrocie (wyjeżdżałem na 4 dni...).Niestety dziś dostełem negatywa pomimo umowy o wpłacie w pon. [Odpowiedź z:pon 26 cze 2006 15:28:55 CEST] Oto mail od tego, cytuję: [wymoderowano treści wulgarne] Poniedziałek jeszcze nie minąał!! [wymoderowano treści wulgarne]! Mam nadzieje że już więcej się nie spotkamy na allegro...polecamy tego OSOBNIKA może psychiatra... Odpowiedz Link Zgłoś
izjaa Re: komentarze na allegro 07.11.07, 12:05 mój ulubiony: Niniejszym zawiadamia się wszystkich obywateli z bratnich województw, iż ten oto Przodownik Allegro spełnił swoją obywatelską powinność w stopniu wyśmienitym. Godny reprezentant kolektywu sprzedającego miast i wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Hhehehe, dobre! 07.11.07, 12:14 Samw wystawiaam komentarze raczej nietypowe... I lubię dostawać nietypowe! Z tym przodownikiem to super! Sama bym taki chciała! Odpowiedz Link Zgłoś
iwonag25 Re: komentarze na allegro 07.11.07, 13:04 A ja dostałam taki oto i chyba najmilej mi się wtedy zrobiło: "Transakcja szybka jak antylopa, miła jak mruczenie kota. Powiedzieć by się wszystkim chciało - że tak sympatycznego klienta się miało !!! Dziękuję i pozdrawiam !!!" Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: komentarze na allegro 07.11.07, 15:32 też mam ten pozytyw, fajny jest moja ulubiony komentarz - odpowiedź na negatywa: "Gdyby to była bajka o Pinokiu, nie zmieściłaby się pani ze swoim nosem w domu" Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: komentarze na allegro 07.11.07, 15:48 Magnorum non est laus sed admiratio. Dzięki i drugi: Ceterum censeo XXXXX pulchra est. Dzięki (powinno być pulchram esse, ale i tak było miło ) Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: komentarze na allegro 07.11.07, 15:51 Wow! Jak najbardziej pozytywny. XXXX zapakowana jakby szła na wojnę... Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: komentarze na allegro 07.11.07, 15:51 Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką ,zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: komentarze na allegro 07.11.07, 15:52 FACHOWOŚĆ pelna...towar zapakowany tak solidnie ze nawet gdyby po tym TIR przejechal to XXXXXX dotarla by do mnie cala.Polecam jak najbardziej i dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aetas Re: komentarze na allegro 07.11.07, 15:59 Tu Biuro Matrymonialne z Frankfurtu. Prosimy o namiary na tę kobietę, o ile jest do wzięcia. jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś