dlania 25.11.07, 21:13 Cholerne reklamy!!! Tak długo trwały, że wyszłam z pokoju i zapomniałam wrócic na finał. Pliz, niech ktos streści ostatnie 0 minut! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Prison Break 25.11.07, 21:15 dlania, ale to 0 minut właściwie powinno ci być obojetne, no bo cóż się może w 0 minut wydarzyć ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Prison Break 25.11.07, 21:17 Kurczaczek, 10 minut!!! Jedynka mi sie nie wybija. Polsat przez okno wywale, i klawiaturę tez wywalę! Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Prison Break 25.11.07, 21:23 ale ja się nie dam wywalić, nawet nie próbuj )) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Prison Break 25.11.07, 21:35 Ciebie - ależ w życiu! Własnie usiłuję Ci zrobić niespodziankę Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Prison Break 25.11.07, 21:38 zaniepokoiłaś mnie dlania..... mam się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Prison Break 27.11.07, 13:02 dlania, biegnij sprawdzić, czy moja niespodzianka dla ciebie się udała. wiesz, pewność niby mam, ale..... zawsze jest to "ale"... )) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Prison Break 27.11.07, 17:26 Czekała, czekała!... Ty szpiegu zawodowy i kochany Odpowiedz Link Zgłoś
denea E, tam 26.11.07, 09:54 To znaczy napiszę Ci, oczywiście, chociaż nie jestem pewna co było przed reklamami a co po... Michael wziął na siebie zabójstwo uśmiechniętego Azjaty i trafił za to do panamskiego więzienia (w każdym razie jakiegoś obskurnego miejsca pełnego dziwnych typów, nad wejściem był napis "sona"). Zobaczył tam zmasakrowaną istotę, którą mój mąż wziął za Bellicka. A dwóch facetów ubranych jak lekarze gadało między sobą, że on i tak stamtąd ucieknie, bo ma to we krwi, no i właśnie o to im chodzi. No to ja nie wiem, co to miało znaczyć, ale jakoś mi zaleciało eksperymentami medycznymi... Sucre mimo dużej utraty krwi wyszedł ze szpitala szukać Bellicka, żeby mu powiedział gdzie jest jego dziewczyna, no ale Bellicka akurat pakowali do okratowanej furgonetki i rzucił tylko wyciągnij mnie stąd to ci powiem, gdzie ona jest. As w rękawie T-Baga to był układ z federalnymi, ta jego wyprawa do Panamy była po prostu przynętą na braci. No ale agent który niby miał go wyciągnąć stwierdził tylko że miał nie dać się złapać i teraz to już ich nie obchodzi. Może coś pominęłam, bo takie to wszystko wczoraj było zagmatwane że zaczęły mi umykać związki przyczynowo-skutkowe. W każdym razie najważniejsza rzecz, która Cię ominęła to głos lektora w trakcie napisów "Trzecia seria serialu już wkrótce !" Cholera, tak czekałam na ten ostatni odcinek i znów nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
dziubelek2 Re: E, tam 26.11.07, 15:00 www.seriale.pl/news/opisy/skaza.htm - to dla niecierpliwych Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_167 Re: E, tam 26.11.07, 16:03 3 seria juz jest na necie od sierpnia naciagana strasznie, po pierwszych dwoch odcinkach odechciewa sie ogladac Prisona, ogladam bo troche wciagnela mnie calos i ciekawosc jak sie wszystko skonczy. Niestety jest tylko 8 odcinkow, kolejne beda dopiero w styczniu Juz sie doczekac nie moge az to sie skonczy ) Odpowiedz Link Zgłoś
zagrasia Re: Prison Break 27.11.07, 15:15 hmmm ale ktorej serii bo u nas juz trzecia ogladamy wiec dwa finaly byly Odpowiedz Link Zgłoś