Dodaj do ulubionych

do oglądających chirurgów

13.02.08, 00:50
kto oglądał dzisiejszy odcinek? ja zupełnie zapomniałam a to mój ulubiony
serialsad może mi ktoś streścić co się działo?w ostatnim odcinku zakończyło się
to tym że izzy obudziła się w łóżku z georgem, i co było dzisiaj?co z tego
wynikło?
Obserwuj wątek
    • wieczna-gosia Re: do oglądających chirurgów 13.02.08, 01:26
      podczepiam sie bo tez zapomnialam smile
    • lady_lizabeth Re: do oglądających chirurgów 13.02.08, 03:43
      3x19, tak? Ok. Uprzedzam, będzie chaotycznie. I może za dokładnie, musicie wybaczyć.

Izzie wymyka się rano z łóżka. Meredith, Alexowi i Cris mówi, że George był zbyt
      pijany, żeby prowadzić, więc został na noc. Kiedy George schodzi na dół, okazuje
      się, że zupełnie nie pamięta, co się stało w nocy. W dodatku w pracy ma
      strasznego kaca.
      Cristina postanawia powiedzieć Burke'owi, że nie chce ślubu i woli wrócić do
      tego, co było. Preston twierdzi, ze nie chce się cofać.
      Marlow tworzy dziesięcioletni plan rozwoju szpitala. Plotka rozchodzi się migiem
      i wszyscy pretendujący do stanowiska szefa zaczynają myśleć nad stworzeniem
      własnego. Mark nie ma pomysłu, więc zaczepia Bailey. Ta spławia go, mówiąc że ma
      gdzieś to, co będzie za dziesięć lat, ona ma pacjentów tu i teraz. Mark
      wykorzystuje to na spotkaniu z radą i zbiera wszystkie pochwały.
      Ojciec Callie przyjeżdża w odwiedziny, żeby zobaczyć, za kogo wyszła jego córka.
      Kobieta prosi George'a, żeby udawał przed panem Torres, ze między nimi wszystko
      w porządku i są wspaniałym, szczęśliwym małżeństwem. Spotykają się we trójkę u
      Joe, gdzie George nie bardzo sobie radzi z inteligentną rozmową dręczony kacem.
      Ojciec Callie podejrzewa, że O'Malley ożenił się z nią dla pieniędzy.
      W czasie tej rozmowy George przypomina sobie seks z Izzie. Retrospekcja.
      George mówi ojcu Callie, że nie pozwoli mu za nic płacić, chociaż ten chciał
      kupić im dom i samochód, czym zyskuje jego szacunek. Wychodzi. Potem Torres
      poprosi go, żeby nie skrzywdził jego jedynej córki. Idzie do Izzie, która od
      razu wie, co się dzieje. Rozmawiają w schowku, a właściwie tylko sie w nim
      zamykają, bo raczej nie są gotowi na rozmowę.
      Bailey przydziela Izzie do pracy z O'Malleyami. Iz zaczyna świrować, jest jej
      głupio i robi z siebie idiotkę, jak tylko zobaczy Callie.
      Mark przygotowuje Jane Doe do rekonstrukcji twarzy. Dziewczyna panikuje, bo nie
      pamięta jak wyglądała i boi się, ze kiedy odzyska pamięć, do końca życia będzie
      musiała patrzeć w lustrze na kogoś obcego. Alex stwierdza, że lepsze to, niż
      patrzenie do końca życia na zmasakrowaną twarz. Bierze komputerowo
      zrekonstruowane zdjęcia i opowiada jej, jakie kobiety przedstawiają. Jane Doe
      wybiera Avę, silną kobietę sukcesu.
      Mark bierze do asysty Meredith. Derek stwierdza (przy okazji urokliwej scenki z
      wąchaniem włosów), że robi to tylko dlatego, żeby popisać się przed szefem,
      który ma do niej słabość. Grozi Markowi, że zrobi mu krzywdę, jeśli to źle
      wpłynie na Mer. Mark zarzuca mu apodyktyczność.
      Derek próbuje przekonać Meredith, zeby zrezygnowała z asysty. Twierdzi, ze chce
      ją chronić. Grey stwierdza, ze nie potrzebuje jego opieki.
      Przed operacją, Mer mówi Markowi, ze Derek miał rację i że Sloan chce
      wykorzystać pamięć jej zmarłej matki. Mark mówi jej, że jeśli się sprawdzi,
      ludzi przestana na nią patrzeć jak na porzuconego na autostradzie szczeniaka i
      że może to zrobić.
      Operacja przebiega bez komplikacji.
      Drugim przypadkiem medycznym jest kobieta, której kostnieją mięśnie. Jej stan
      jest bardzo zaawansowany, właściwie może poruszać tylko mięśniami twarzy.
      Potrzebuje niezwykle ryzykownej operacji, na którą nie chce zgodzić się jej
      córka. Dziewczyna opiekuje się nią najlepiej jak może, ale tak naprawdę nie
      słucha jej i nie daje dojść do głosu w żadnej sprawie.
      Do Cristiny, pracującej w klinice, przychodzi facet z gwoździem w stopie. Jest
      budowlańcem i chce od razu wracać do pracy. Niestety, czekał zbyt dlugo ze
      zgłoszeniem się do lekarza i koneiczna jest amputacja stopy. Cristina próbuje
      znaleźć jakikolwiek inny sposób na uratowanie jego życia, ale ponosi porażkę.
      Marlow zaczepia Cristinę i wyrzuca jej, ze specjalnie dla niej przyjechał do
      Seattle, a ona ukrywa się przed nim albo go spławia. Pyta, czy zaprosi go na
      ślub. Cristina prosi, żeby wyjechał, na co Marlow odpowiada, że nie powinna brać
      ślubu, jeśli nie jest na niego gotowa.
      Addie ćwiczy przemowę na spotkanie z radą szpitala. Przerywa jej Mark. Droczą
      się ze sobą, świetna scena, która prowadzi do stwierdzenia przez Addie, że jedną
      ze słabości Marka jest bycie męską dziwką. Mark mówi, że nie jest nią, tylko był.
      Izzie impulsywnie mówi Addison, że spała z żonatym mężczyzną. I że było jej
      cudowanie i czuła, ż eto coś dobrego, więc najwidoczniej bóg tak chciał. Addie
      sprowadza ją na ziemię.
      Na stołówce Izzie wypytuje Meredith, czy zdarzyło jej się nie pamiętać czegoś po
      tequili. Alex komentuje, ze jeśli czegoś nie pamiętasz to zwykle dlatego, ze nie
      chcesz pamiętać. Cristina zaczyna opowiadać o swoim pacjencie. Daje upust swojej
      frustracji na temat sprawy z Burkiem.
      Derek mówi szefowi, że nie wie, co będzie za dziesięć lat. Opowiada o tym, jak
      wyciągnął Meredith z wody. I o tym, ze ona umie pływać, ale po prostu się
      poddała. Że budzi się w nocy i słucha jej oddechu, na wypadek gdyby ustał. I że
      nie radzi sobie z teraz, i zupełnie nie wie, gdzie będzie za dziesięć lat.
      Callie stwierdza, ze nie obchodzi ją, gdzie był ostatniej nocy i między nimi w
      porządku.
      Izzie mówi George'owi, ze to był błąd. O'Malley decyduje, ze nie powie żonie, bo
      to by ją za bardzo zabolało. I z eto musi być ich sekret. Isobel się zgadza.
      Addie chwali Kareva, który cały dzień opiekował się Avą i ani razu się nie
      poskarżył. Jane Doe (/Ava) stwierdza, że coś między Alexem i Addie i że to widać.
      Cristina wraca wieczorem do Prestona. Mówi mu, że chce małego ślubu. Oni,
      Meredith, Derek i urzędnik, bez żadnej religijnej otoczki.
      Meredith rozmawia w łóżku z Derekiem. Stwierdza, że Mark wykorzystał pamięć jej
      matki i z eto jest dokładnie to, czego jej matka by chciała. I że martwa mamusia
      jest z niej dumna.
      • nikki77 Re: do oglądających chirurgów 13.02.08, 10:17

ja też bardzo lubię ten serial swoja droga nie wkurza was tak poźa
        pora jego emisji , uważam że czasami naprawde nie ma na co popatrzeć
        na polsacie tylko Kiepscy , miodowe lata itp a taki fajny serial o
        takiek poźnej porze sad( , juz tyle razy pisałam zreszta nie tylko
        ja widziałam więcej postów na forum polsatu o tym ale oni chyba tego
        wogóle nie czytają buuu sad(

• bombastycznie Re: do oglądających chirurgów 13.02.08, 18:39
          masz rację, przez to, że emitują go o tak późnej porze, zapomniałam obejrzeć.
          przypadkiem wcześniejsze serie nie były puszczane wcześniej?
        • chupachups1 Re: do oglądających chirurgów 13.02.08, 18:53
          Wkurza jak cholera. Bo ja prawie nigdy nie mogę go obejrzeć, po prostu wczesniej
          zasypiamsad Jestem po całym dniu tak zmeczona, że 23.35 to dla mnie abstrakcja.
    • be_em na szczescie amm fox life:) 14.02.08, 11:31
      tam chirurdzy już dawno odbębnili 3 sezonsmile teraz lecą powtórki o
      16.20 a od marca IV sezon chirurgów + przygody Addson w nowym
      serialu, którego zajawki można zobaczyć pod koniec III seriismile
      • iskierka40 Re: na szczescie amm fox life:) 14.02.08, 11:50
        kocham ten serialsmile
      • pade be_em 14.02.08, 12:02
        zapomnialaś o gotowych na wszystko?
        ja już nie mogę się doczekać, nawet mój mąż lubi ten serialsmile
        a dzis wybieramy się do kina, więc pewnie przegapimy pierwszy
        odcinek, buuusad
        • be_em Re: be_em 14.02.08, 12:31
          pade napisała:

zapomnialaś o gotowych na wszystko?

w życiu!!! smile

ja już nie mogę się doczekać, nawet mój mąż lubi ten serialsmile
          a dzis wybieramy się do kina, więc pewnie przegapimy pierwszy
          odcinek, buuusad

a widzisz a ja na walentynki zażyczyłam sobie zero seksu, święty
          spokój i od 21.00 gotowe na wszytskowink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka