mikula78 16.02.08, 18:20 krew mnie zalewa OOOOOO ulepszenia? jakie raczej UTRUDNIENIA cholercia jasna!!!!!!!! nic nie działa wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr czekam na ważne maile OOOOOOOOOOO wiem, że to nie wina mojego kompa czy netu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.02.08, 18:22 Nie wiem czy wiesz, ale poczta jest własnie zmieniana/ulepszana/przebudowywana. Ponoć ma byc lepiej od jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.02.08, 18:23 mi działa (och, boska jest), niestety gdzieś wcięło mi wczorajsze maile Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.02.08, 18:26 wiem o tych ulepszeniach ale mnie to ostro wpienia że przez 12 h jestem bez możliwości spr konta na gazecie co to za zwyczaje????? Odpowiedz Link Zgłoś
tosina Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.02.08, 18:48 Zrob przekierowanie na inne konto. A co do poczty ro ma byc na bierzaco przenoszona.Przyznaje ze mi sie spodobala. JAk zawsze troszke to potrwa zanim sie czlowiek przyzwyczai ale coz. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.02.08, 18:58 Właśnie też założyłam wątek. A zanim go napisałam to już był Twój. Wściekam się na maksa. Zamówiłam ciuszki a teraz nie mam się jak z Tą osobą skontaktować. Makabra. Tamta była super, ale z tej chyba zrezygnuję bo dla mnie w ogóle nie jest czytelna. Jeden wielki syf. Chcę moją starą!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Przeklejone przez moderatora - autor nataliam2 16.02.08, 18:58 Nowa poczta, Makabra Autor: nataliam2 IP: ( 16.02.08, 18:56 Ale się wściekłam. Chciała wejść, do mojej poczty na gazeta.pl a tu zmiana. Na dodatku moje wiadomości poszły w las a były bardzo ważne. Może ja jakoś nie mogę ich znaleźć. Ale jak ich nie będzie to się wścieknę. Nie wiem jak mogli zrobić coś takiego. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Do moderatora 16.02.08, 19:02 Czy mogę jakoś odzyskać swoje wiadomości? Prowadzę przez pocztę interesy, mąż też. I co ja mam teraz zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Do moderatora 16.02.08, 19:04 wszstkie wiadomości będą najprawdopodobniej przerzucone do nowej poczty. Teraz możesz wejść w Archiwum Wiadomości. Tam są Twoje stare wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Do moderatora 16.02.08, 19:08 Chyba jestem ślepa ale nie widzę żadnego Archiwum Wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Do moderatora 16.02.08, 19:13 na stronie głównej Migracji poczty. Zaraz po zalogowaniu się, po lewej stronie masz: Archiwum wiadomości Zmień hasło. Wejdź do zmiany hasła, zmień sobie hasło. I potem wejdź do Archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliam2 Re: Do moderatora 16.02.08, 19:29 Wielkie dzięki. Znalazłam. Ale i tak tamta była lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Do moderatora 16.02.08, 19:13 serwisy.gazeta.pl/Odnowa/0,0.html 3 stycznia był wysyłany na gazetowe konta mail informujący o zmianie. Trzeba było przeczytać, a nie wywalać. Teraz kliknij w powyższy link, tam sobie poczytaj FAQ albo forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.02.08, 19:18 też jestem wkurzona!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.02.08, 19:53 Ej, mądrale, nie bądźcie takie bardzo wkurzone, bo: - gazeta od dawna informowała o zmianie poczty, także mailowo - instrukcja przenoszenia wiadomości ze starej poczty do nowej nie jest specjalnie trudne i nie tak trudno to znaleźć, chyba że jest się analfabetą albo usilnie się ktoś stara, żeby nie czytać informacji na stronie logowania - poczta gmailowa, czyli googlowska, na której opiera się nowa gazetowa jest najlepszą i najprostszą w obsłudze bezpłatną pocztą obecnie dostępną w necie i nie jest to tylko moje zdanie - jest czacik będzie można szybko wymieniać info na priva z koleżanką z forum, kiedy masz uruchomiona pocztę. Albo obrabiać tyłki innym koleżankom )) - Odpowiedz Link Zgłoś
jklk Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.02.08, 20:04 Ja z dotychczasowa pocztą gazety miałam same kłopoty. Wciąż ginęly mi maile - nie dochodziłe te wysłane przeze mnie, ja też nie dostawałam wysłanych przez inne osoby. Co jakich czas nie dawało się z pocztą połączyć. Dzisiaj też, ale dla mnie to nic nowego, bo było tak juz gdzieś od miesiąca. No rece opadają! Może teraz będzie lepiej??? Ja korzystam z Outlooka, więc nowy wyglad nie ma dla mnie znaczenia. Byle to dziadostwo działało. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.02.08, 21:07 Gazetowego loginu uzywam tylko do forum. Poczta jako poczta, najlepsza dla mnie jest tlenowa. Prosta, przejrzysta, lubie ja. O. Pozdrawiam serdecznie, nov. Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: what's up ???? poczta na Gazecie 17.02.08, 18:03 ja tez teraz mam problem,nic w niej nie widze,beznadziejaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: what's up ???? poczta na Gazecie 16.03.08, 12:34 > - poczta gmailowa, czyli googlowska, na której opiera się nowa > gazetowa jest najlepszą i najprostszą w obsłudze bezpłatną pocztą > obecnie dostępną w necie i nie jest to tylko moje zdanie wg mnie obecny outlook poczty jest jednym z gorszych, które widziałam. Podobny jest na onecie - wyjątkowo nieczytelny i męczący w użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
gorgolka kolejny problem 17.02.08, 20:53 Dziewczyny, a co zrobić, jeśli wiadomości w starej poczcie (które doszły przed przeniesieniem poczty ale nie zdążyłam ich odczytać) owszem otwierają się, ale jeśli zawierają coś takiego że "ponieważ są w formacie HTML to należy je otworzyć w nowym oknie" a tymczasem nie da się. Zadna z nich się nie otwiera, ani te nowsze ani te odczytane juz wcześniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone przez moderatora 21.02.08, 09:40 podoba wam sie nowa poczta gazetowa? be_em 21.02.08, 09:31 Odpowiedz czy tylko ja tam marudzę sama? Odpowiedz Link Zgłoś
limonka.sweet pomocy 15.03.08, 18:35 A co trzeba wpisać w outlooku w ustawieniach konta gmail? w miejscu pop3 i smtp??? Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: pomocy 15.03.08, 18:58 Wejdź w ustawienia konta Gmaila i w pomoc. Tam można pobrać taki programik naprawczy,żeby zsynchronizować konta pocztowe. On po uruchomieniu wszystko zbada i powie Ci gdzie masz błędy i co gdzie trzeba wpisać. U mnie chyba 8 czy 9 pozycji musiałam zmienić w ustawieniach,żeby działało. Jest trochę klikania... Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: pomocy 16.03.08, 01:10 Niby si, ale probowalam nowa poczte skonfigurowac w outlooku chyba ze 20 razy, nauczylam sie tej instrukcji na pamiec (a w ogole to nigdy nie stanowilo dla mnie trudnosci), programik mi to sprawdzil i niby ok, ale d.pa blada- nie dziala mi i tyle. Wywalilam te skrzynke w cholere, bo mam dosc komunikatow przy sciaganiu, ze serwer ma mnie gdzies. I taka robota z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
limonka.sweet Re: pomocy 16.03.08, 10:58 Dzięki wam, spróbuję jutro bo dzisiaj nie mam czasu a widzę że na to więcej mi go potrzeba. Szkoda, żałuję jesli są problemy bo do tej pory poczta gazetowa dobrze mi służyła. Mam kilka kont do róznych celów... Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: pomocy 17.03.08, 16:14 Ja też wszytsko zrobiłam zgodnie z instrukcją i guzik. Próbowałam kilkanaście razy i więcej nie będę. Przenoszę się na inny portal z kontem, tak jak wielu znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
pejrastay Re: pomocy 17.03.08, 17:17 Ale wiecie, że musicie też zmienić ustawienia na samej poczcie? Wejść w zakładkę "ustawienia" i tam pogmerać: Przekazywanie i POP/IMAP, Stan: POP wyłączony Włącz POP dla wszystkich wiadomości i Włącz IMAP Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: pomocy 17.03.08, 19:05 Wiecie. W instrukcji stoi o tym jak byk. Udalo mi sie dojsc do momentu, ze przestaly sie wyswietlac komunikaty o problemie z serwerem, ale i tak wiadomosci do outlooka nie schodza. Wejde tam jeszcze raz i przejrze te ustawienia, ale to bedzie ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
berlin30 Ustawilam hurraaaaaaaaa 19.03.08, 10:00 trzeba zmienic haslo na jakies ok 8 znakow i potem tak jak tam podaja w instrukcji i mozna odbierac poczte na outlooku hurrraaaaaaaaaaaaa ale co sie nameczylam to mozg siada nigdy tak dlugo nie konfigurowalam poczty wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś